luni, 14 noiembrie 2016

loialitate pisiceasca

Acest pisoi și-a petrecut un an dormind pe mormântul stăpânei






Pierderile sunt dureroase. Atât pentru noi, cât și pentru animale. Pentru că, dacă stai bine să te gândești, și ele au suflet. Uneori, mai mult decât ar trebui și chiar mai mult decât noi, cei care dăm uitării mult prea repede persoanele care ne părăsesc și pleacă într-o lume mai bună, ar spune unii.
Anul trecut, acest pisoi a trecut prin cea mai grea experiență din viața sa. Dacă până atunci nu ducea lipsă de afecțiune, totul s-a schimbat atunci când stăpâna sa a decedat. De atunci, motanul rămas singur și-a petrecut fiecare zi din viață dormind pe mormântul stăpânei, în ciuda oamenilor care treceau pe acolo și își doreau să îl ajute. 
DEȘI ADOPTAT, S-A REÎNTORS… LÂNGĂ STĂPÂNĂ
Un om cu suflet mare, Keli Keningau Prayitno, din Indonezia, a fost singurul care s-a îndurat de motan și l-a luat acasă. Murdar și trist, acasă la Keli, torcătorul a avut parte de hrană bună, o baie pe cinste și afecțiune cât cuprinde. În zadar însă… pentru că a doua zi s-a reîntors la mormântul stăpânei, acolo unde și-a petrecut un an din viață stând, sperând și așteptând ca aceasta să se întoarcă. „Doarme acolo și miaună întruna… este foarte trist și acest lucru denotă faptul că animalele sunt atât de apropiate de stăpânii lor, chiar și atunci când aceștia nu mai sunt”,  a declarat Keli pentru presa internațională. În prezent, motanul se află acasă la Keli, unde are parte de toată îngrijirea de care are nevoie, însă cel mai mult timp îl petrece la mormântul stăpânei sale. 
pisoi3

SUSPINELE FELINELOR SUNT REALE

După mai multe studii efectuate, experții în domeniu au scos la iveală faptul că atunci când felinele „plâng” și suspină, acestea sunt reacții reale. Mai mult, pot cădea în stări de anxietate, își pot pierde interesul pentru mediul înconjurător, apetitul și pot deveni extrem de introvertite. În unele cazuri mai grave, necesită chiar și tratament special din partea veterinarilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini