luni, 3 octombrie 2016

targ 16.10 la Maison

In editia lunii octombrie a bazarului See Buy Bye Garage Sale ne propunem să vă încântam cu multe surprize în materie de hăinuțe impecabile, în ton cu sezonul racoros ce ne va bate la usa, dar si cu reduceri de pana la 90% la articolele de vara. Bineinteles ca la noi vei gasi si alte lucruri frumoase si utile in afara de articole vestimentare.

☼ Curtea Maison 13 va fi pusa la dispozitie noastra ca loc de servit cateva preparate surpriza pregatite de responsabilii in materie de gusturi bune - Voyageur Van.

☼ Tot duminică, terasa va fi animată de o mulțime de animăluțe fără stăpân, de care Asociația Dog Rescue Shelter se ocupă să le găsească familii dornice de adopție. Bineînțeles că există și un stand cu accesorii super cool pentru animale. Banii strânși în urma vânzărilor de accesorii vor fi donați către asociație.

Dacă ți-am făcut câtuși de puțin poftă, te așteptăm să ne vizitezi duminică, 16 octombrie între orele 11.oo - 20.oo, pe str. Dumbrava Roșie nr. 2 aflata in zona Grădina Icoanei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini