sâmbătă, 8 octombrie 2016

CAMERA CU PISICI IN SUFRAGERIA CU JOCURI 23 OCTOMBRIE

Pisicile cuceresc Sufrageria cu Jocuri! Pentru a 9-a oară, ne întâlnim pe viu cu Camera cu Pisici - The Cat Room.

Sufrageria cu Pisici vă aşteaptă duminică, 23 octombrie 2016, orele 12:00-18:00, la Sufrageria cu Jocuri (Nicolae Filipescu nr. 57). Veţi găsi aici pisici pentru adopţie, prăjituri de casă, sacoşe de pânză și calendare cu pisici, produse handmade şi tot felul de decoraţiuni pisicoase. De asemenea veți putea cumpăra articole pisicești și de la standul CATRYOSHKA (https://www.facebook.com/catryoshka.ro/), care donează Camerei cu Pisici o parte din încasările de la eveniment.

Pisicile vin gata deparazitate, vaccinate, unele sterilizate, iar noi vă ajutăm să găsiţi cea mai potrivită felină pentru personalitatea şi stilul vostru de viaţă şi vă ajutăm cu sfaturi practice privind noii voştri companioni. La acest eveniment sunt oferite spre adopţie doar pisici aflate în grija voluntarilor proiectului Camera cu Pisici.

Banii strânşi vor ajuta achitarea tratamentelor veterinare pentru pisicile salvate de pe stradă şi la îngrijirea pisicilor care nu-și vor găsi familii la eveniment. Dacă doriți, le puteți aduce și cadouri pisicilor: hrană, transportoare, jucării sau orice consideraţi ca le-ar face viața mai frumoasă până la adopție.
__________________
Duminică, 23 octombrie 2016, orele 12:00-18:00, la Sufrageria cu Jocuri (Nicolae Filipescu nr. 57)
__________________
Sufrageria cu Jocuri: https://www.facebook.com/sufrageriacujocuri/
Camera cu Pisici - The Cat Room: http://cameracupisici.blogspot.ro/
şi pe Facebook: http://www.facebook.com/thecatroom

*Camera cu Pisici este un proiect de voluntariat înființat în ianuarie 2012, independent de orice asociaţie pentru protecţia animalelor, care până în prezent a avut în grija și a găsit familii pentru mai mult de 370 de pisici (http://on.fb.me/1NeHuyC).
Postări recente

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini