joi, 22 septembrie 2016

dimensiunile mainilor

 






Dimensiunile mâinilor pot să dezvăluie lucruri noi despre personalitatea ta. 
Mai întâi trebuie însă să determini ce fel de mâini ai : de dimensiuni mari sau mici.


Pentru aceasta nu aveţi nevoie de vreo riglă sau de un element de măsurare, tot ce trebuie să faceţi este să încercaţi să măsuraţi cu palma distanţă de la cot până la articulaţia palmei celeilalte mâini. Dacă aţi reuşit să ajungeţi înseamnă cand aveţi o palmă mare, în caz contrat palma dumneavoastră este mică.
Palme mici
Cei care au palmele mici sunt aventurieri şi adoră să călătorească. Astfel de persoane nu pot să stea pe loc, le place să rişte foarte mult. Ei sunt acele persoane care nu îşi pierd timpul cu lucrurile mărunte, concentrându-se mai mult pe ansamblul lucrurilor. Nu prea acorda atenţie detaliilor ceea ce îi face poate face să repete aceleiaşi greşeli.
Mai mult, persoanele care au mâinile mici sunt destul de pragmatice, iar dezbaterile lor se bazează pe fapte concrete şi pe logică. Deşi se apucă uşor de treabă, temperamentul şi entuziasmul le joacă feste.
Palmele mari
Dacă mărimea palmei dumneavoastră este mare cel mai probabil este că sunteţi un perfecţionist căruia îi place să acorde o atenţie deosebită detaliilor, fie că lucrează la un proiect ,fie că execută o lucrare banală.
Aveţi totuşi o problemă cu termenii de executare a sarcinilor pentru că nu prea vă încadraţi însă calitatea muncii este ireproşabilă.
Oamenii cu palme mari percep realitatea destul de acut şi pun totul la inimă. Sunt genul de persoane care pun pe primul lor problemele celorlalţi în detrimentul celor proprii, dar fără ca aceasta să îi deranjeze.
Faceţi şi voi acest test distractiv şi vedeţi în ce categorie de persoane va încadraţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini