joi, 22 septembrie 2016

22-23.09 swap shop la Miau cafe in Maximilian Popper spre tribunal

In cadrul unui swap shop aducem lucruri de care nu ne mai folosim, haine, carti, obiecte de diferite naturi, si le schimbam pentru altele.
Ne adunam la un eveniment prin care dorim sa intarim relatiile interpersonale si comunitati de oameni care cauta alternative la ideea cumparatului din magazin.
Obiectele ramase vor fi donate catre oameni care au nevoie de ele.

*Miau este o cafenea cu pisici asa ca va rugam sa aveti grija cand intrati sa nu iasa afara niciuna dintre ele. Siguranta si bunastarea pisicilor noastre este pe primul loc, asa ca va rugam sa le respectati pe minunatele noastre feline ♥ De mentionat si ca pot fi adoptate,in cazul in care se infiripa o frumoasa relatie de prietenie :)
*Toate obiectele care raman dupa schimb vor fi donate unor oameni care au nevoie de ele.
*Acceptam obiecte/haine/carti si pentru Charity shop-ul Miau, cu scopul de a fi vandute pentru ingrijirea pisicilor fara stapan, asa ca va rugam sa mentionati daca vreti ca obiectele aduse sa ajunga aici sau sa fie donate.
*Va rugam sa aduceti numai obiecte/haine/etc curate, in stare ok

*Nu exista reguli la schimb, puteti lua/aduce oricate obiecte vreti. In cazul in care mai multe persoane vor acelasi obiect, primul care si-a exprimat dorinta de a-l lua are prioritate :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini