sâmbătă, 27 august 2016

tot mai multi cei care fac fapte bune pe cont propriu

Epy Braila Baronul Cateilor în Stop Eutanasie
1 oră ·
Asa am inceput...ce urmeaza sa vede-ti in pozele urmatoare este munca mainilor mele (in unele zile ajutat de un om) - din banutii mei - fara sponsorizari si fara donatii ! In momentul de fata ingrijesc un numar de 46 de catei si hranesc alte cateva haite de 8-10 catei....si DA - IUBESC ANIMALELE MAI MULT DECAT IUBESC NENOROCITII DE OAMENI !
Sunt o persoana fizica, un om cat se poate de normal... nu administrez nici o asociatie sau organizatie si nici nu sunt membru nicaieri. Am pornit in salvarea sufletelor amarate fara sa-mi dau seama... probabil in urma tradarilor primite din partea oamenilor in care am avut incredere si i-am considerat prietenii mei. Nu ma rusinez de ceea ce sunt, nu imi este rusine de ceea ce am facut si ceea ce am trait pana acum. Am platit si inca mai platesc greselile facute de-a lungul timpului... merg cu ochii ridicati si incerc sa trec peste grautatile vietii usor. Nu sunt TARE, dar am capul tare si intentii bune... de luptator. Intelepciunea este in fata omului priceput, dar ochiul nebunului... o cauta la capatul pamantului... Nu stiu cati dintre voi inteleg perfect exprimarile mele, dar sunt sigur ca sunt si oameni care ma inteleg cu adevarat. Iubesc animalele mai mult decat iubesc oamenii si nu vreau sa fac diferenta intre RAU si BINE... ma simt implinit si sunt impacat cu mine insumi, si asta conteaza cel mai mult pentru mine.
Cand am inceput sa salvez caini, mi-am pierdut mintea... dar mi-am gasit SUFLETUL!
Eu iubesc luptatorii si urasc tradatorii... putini sunt cei care privesc cu proprii lor ochi si simt cu propria lor sensibilitate salvarea animalelor. Idealurile care mi-au luminat calea si mi-au dat curajul de a porni pe acest drum de a salva animale si de a lupta cu viata, au fost: respectul, bunatatea, adevarul si iubirea fata de animale... am invatat sa iubesc adevarul, sa iert greseala... dar sa nu uit nimic... viata este precum mersul pe bicicleta, ca sa iti pastrezi echilibrul, trebuie sa mergi mai departe...
Valoarea omului consta in ceea ce da el, nu in ceea ce este capabil sa primeasca!
Luam cu noi decat binele pe care l-am facut... ni s-au dat doua urechi si o singura gura pentru a asculta de doua ori mai mult decat vorbim... acolo unde apar eu, nu mai este loc pentru nimeni... omul nu dupa haine, ci dupa fapte dobandeste cinste si respect. Cei mai tari sunt cei mai buni... si cei mai buni vor supravietui... asta-i legea mea de baza! Scopul meu este sa fiu inteles de lume, iar despre viata mea as vrea sa se discute ca despre morti...adica numai de BINE! ;-)

acesta sunt eu; PERFECTUL IMPERFECT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini