sâmbătă, 16 iulie 2016

ORGANIC DAYS 16-17 IULIE LA VERONA

Organic Days *****************
FESTIVAL DE TRAI SIMPLU ȘI FRUMOS
Chiar de la intrarea în Grădina Verona, trecătorii vor da nas în nas cu Legume Fericite care își deschid taraba plină de legume și fructe gustoase certificate ecologic, apoi vor descoperi deliciile mediteraneene și mâncăruri cu ștaif aduse de Mediteranea și vor putea degusta vinuri de soi organic, certificate de producătorii din Odobești.
Eleganța grădinii Verona este completată de bijuteriile din argint, perle sau lemn create de Lady Magpie , Iuliana Asoltanei și Most Jewelry sau construcțiile delicate ale echipei Văzduh , artizani care aduc la viață materiale reciclabile, de la macrame până la pene și perle.
Oud aduce pandantive din lemn lucrate manuale de Andrei Orcula. Gourmet shop-ul Verde Aromat deschide raftul plin cu delicatese gătite în casă de Food Fairy Mihaela Brailescu, iar Republica Bio deschide oblonul bioshopului lor plin de bunătăți exotice de la ulei de cocos până la superalimente. Atinge Organic ne invită în universul aromaterapiei și frumuseții naturale în timp ce raw vegan chef-ul Stefan Nita ne învață alături de Tania Bordianu cum să ne încărcăm trupul și mintea de energie cu ajutorul alimentației crudivore.
Programul de la Grădina Verona anunță, sâmbătă, ateliere de nutriție, detoxifiere si frumusețe naturală cu Amy Lu si Cristian Stanculescu de la Harmony Clinic, iar duminică dimineața este dedicată copiilor care se pot bucura de clase de yoga și ateliere de pictat mandale cu Lavinia Marin. După prânz povestim la un ceai despre mindfulness cu Crina Radu și despre permacultură cu Gabi Diaconu de la Kultivă.
La miez de lună a lui Cuptor, Organic Days aduce răcoarea și prospețimea naturii în buricul Bucureștiului. În weekendul 16/17 iulie, invităm bucureștenii să exploreze circuitul verde al orașului format din 4 grădini magice: Grădina Verona Cărturești, J’ai Bistrot, Spațiul M60 și Grădina Sticlarilor. Timp de două zile, din zori și până la apus, fiecare spațiu al festivalului itinerant se transformă într-o oază verde în care oamenii vor găsi piețe urbane cu legume și fructe crescute organic de fermieri iscusiți, delicatese și produse bio de băcănie, cosmetice naturiste și obiecte frumoase create de artizani și meșteșugari.
Înainte de a pleca în excursia urbană, să vă dăm și câteva indicii: intrare liberă în toate cele 4 spații, bucate alese din grădini proaspăt culese, dimineți dedicate copiilor, expozanți prezenți la târg începând de la ora 10.00 și până la ora 20.00 în fiecare zi.

____ISTORIC DE FESTIVAL
Festivalul Organic Days a crescut de la o ediție la alta. Ceea ce părea în 2013 un avânt curajos dedicat doar celor care își pot permite timpul și resursele financiare să trăiască mai aproape de natură, a devenit de interes pentru un public în creștere de la un an la altul. În lipsa educației de masă care să ne vorbească despre cum alegem ce mâncăm, în ce tip de emoții vrem să trăim, ce presupune munca sănătoasă sau viața creativă, echipa festivalului Organic Days încearcă un efort de conștientizare direcționat către comunitatea largă și de susținere pentru comunitatea restrânsă a celor care deja au ales să trăiască sănătos.
Printre colaboratorii organici din edițiile anterioare se numără: Legume Fericite, Cosul cu legume, Prana Road Cuisine, Verzi Uscate Frământate, Atelierul de Carte, Atinge Organic, Yoga for children, Henna Body Art, Cabinetul de Masaj, Zen coaching, Ana Ghica Health Coach, Moara de hartie și mulți alții.

VIDEO editii anterioare:
https://www.youtube.com/watch?v=w9T9Ic21A6Q

FB Organic Days:
https://www.facebook.com/organicday.romania/

FB event
http://bit.ly/29IApYM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini