sâmbătă, 18 iunie 2016

urgent e nevoie de sange

Dan Teodorescu
20 ore ·
Nu ştiu cum ar trebui să vă spun. Mai bine vă implor direct s-o ajutați, dacă puteți, pe mama. E la terapie intensiva şi are nevoie de sânge. Oricine poate dona orice grupă de sânge la Centrul de transfuzii al spitalului Floreasca - mâine, între 7.30 şi 11.30 - pentru Teodorescu Felicia, secția Chirurgie II, profesor Beuran. Pâna marți nu se mai poate dona. E urgent. Sper să puteți să mă ajutați. Vă rămân recunoscător toată viața mea.
Later edit: Le multumesc din suflet tuturor celor care vor sa doneze si ii rog sa afle conditiile care trebuie indeplinite.
http://ctsbucuresti.ro/conditii_admisibilitate.html



mai avea nevoie si fiica lui Marius Teicu
 
PATRICIA ,fiica lui MARIUS TEICU nevoie de sange A2 (rh pozitiv) ca si data tecuta,fiind neaparata nevoie acum pentru a face transfuziile necesare cat mai repede pentru a nu intarzia procedurile medicale Va multumesc mult de tot pentru tot .Donarea de sange se face tot la Centrul de Transfuzii central,cel de la Victoriei, de pe Str.Doctor Felix,mentionand pentru RADULESCU PATRICIA RODICA, internata la Fundeni,sectia de Transplant Medular.Va multumesc si astept ajutorul vostru minunat.:)))
Va rog...URGENT...distribuiti si indemnati-va prietenii sa distribuie si ei, nu numai pentru ca este fiica lui Marius
Marius Teicu...ci pentru ca este un OM care are nevoie de ajutorul nostru !!! Este in joc,viata Patriciei !!!
Patricia Teicu Radulescu
Dragi prieteni ,iata ca revin cu al doilea apel si rugaminte catre voi.Am nevoie de sange A2 (rh pozitiv) ca si data tecuta,fiind neaparata nevoie acum pentru a face transfuziile necesare cat mai repede pentru a nu intarzia procedurile medicale Va multumesc mult de tot pentru tot .Donarea de sange se face tot la Centrul de Transfuzii central,cel de la Victoriei, de pe Str.Doctor Felix,mentionand pentru RADULESCU PATRICIA RODICA, internata la Fundeni,sectia de Transplant Medular.Va multumesc si astept ajutorul vostru minunat.:)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini