vineri, 13 mai 2016

recomand chestionar 2016 depistare risc de cancer ovarian

Oricum trebuie sa ramanem atente la orice schimbare privind corpul nostru! Totul trebuie remarcat la timp si investigat pentru a putea fi tratat in timp util. Vorbesc din experienta.  Am avut si 1 nodul la san (tinut sub control si ulterior extirpat) si 1 chist ovarian mare (vindecat urmare tratamentului cu anticonceptionale puternice). Mai  cred ca e foarte importanta informarea in cauza si sprijinul celor din jur, mai ales al celor trecuti prin ceva similar.

http://m.jurnalul.ro/viata-sanatoasa/starea-de-sanatate/cancerul-ovarian-chestionarul-prin-care-afli-daca-risti-sa-te-imbolnavesti-713939.html

5 întrebări care pot fi salvatoare
„Pe www.invingemcancerul.ro găsiți un chestionar cu ajutorul căruia puteți afla daca aveți risc crescut de a face cancer ovarian. Parcurgerea celor cinci întrebări nu durează mai mult de un minut”, îndeamnă Cezar Irimia, președintele Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer.
El mai atrege atențiea că deși multe femei cred, în mod greșit, că testul Babeș Papanicolau depistează cancerul ovarian, acesta arată de fapt riscul de a face cancer de col uterin.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini