miercuri, 13 aprilie 2016

adopta 1 taran si mananca sanatos

Adoptă un țăran added 11 new photos to the album: "Legume de țară" pentru bucureșteni și argeșeni.
Am primit un mesaj de la niște oameni tare faini și așa am ajuns să-i cunoaștem pe cei de la Legume de Tara, din Albota, ARGEȘ.
Povestea lor este tare frumoasă, oameni care , în ciuda piedicilor de tot felul, nu au renunțat la principiile și la dragostea pentru agricultura țărăneasca tradițională, reușind să obtină produse fără îngrășăminte chimice sau pesticide. Au pornit de la un solar de 600m² și au ajuns astăzi să cultive 1200m² de solar si 1 ha de teren în aer liber, unde produc morcovi, ceapă, usturoi, rucola, salată, ridichi, păstârnac, leuștean, pătrunjel, roșii, castraveți, ardei, cartofi…toate cu gustul copilariei, când culegeam roșia de la bunica din grădină, o ștergeam de pantalonii scurți și mușcam cu poftă !
Despre prețuri și produse disponibile puteți afla aici: http://legumedetara.ro/. Cel care vi le va aduce în fața ușii este Ovidiu, unul dintre producători. El, împreună cu părinții săi și cu câțiva oameni destoinici din sat, se ocupă de toate produsele, lucrând pămantul manual, ca odinioară, cu respect fată de țărâna care ne hrănește pe toți.
Valentina, cea cu care am vorbit, a ținut să spună că ușa gospodăriei lor este deschisă, cei care doresc să comande produse și să se asigure ca sunt 100% naturale, îi pot vizita oricând. Sau pot face o vizita virtuală, ceea ce ne-a plăcut tare mult și vă sfătuim să faceți și voi. Adică vă puteți uita în timp real ce fac acești oameni minunați în grădină: http://legumedetara.ro/index.php…
Puteți comanda produsele dorite, în Argeș sau Bucuresti, accesand site-ul sau sunând-o pe Valentina la tel : 0721 957193.
Dumnezeu să vă-mburde-n rai!
ALegeți românește! Țăranii și producătorii români chiar pot hrăni bine România!
‪#‎adoptăunțăran‬

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini