duminică, 21 februarie 2016

pt Robi

Hello tuturor! Pentru cei ce nu reusesc sa ajunga duminica 28.02. la proiectia filmului si doresc sa participe va astept de luni pana vineri intre 20:00 si 22:00 in aceeasi locatie unde veti putea dona dupa posibilitati. Locatia se afla pe Bd Carol 1 nr 61 intersectie cu Mosilor. Este o cladire inalta cu un Mega Image la parter iar noi ne aflam la etajul 2 cu liftul. Intrarea este aceeasi cu Mega Image-ul iar noi ne numim Mania Latina. Daca intampinati probleme sunati la 0733 948 010. Va multumim! 


 "Maretia unei natiuni si progresul ei moral pot fi judecate prin felul cum isi trateaza animalele" -Mahatma Gandhi

- duminica, 28 februarie, sa contribuim la progresul moral al natiunii noastre prin salvarea animalutelor fara stapan de la o viata plina de suferinta.

Evenimentul consta in vizionarea unui film proiectat, un film bineinteles cu si despre animale, bazat pe o intamplare reala. Prin contributia noastra vom ajuta la salvarea sau ameliorarea starii prietenilor nostri necuvantatori. Cu siguranta va fi nevoie de mancare atat pentru pisici cat si pentru catei dar si de banuti pentru a cumpara medicamentele necesare tratarii, castrarii sau achizitionarii custilor care momentan sunt in numar mai mic decat catelusii adapostiti!

Ajutorul vine si din partea Asociatiei pentru protectia animalelor Robi care se ocupa inca din 2001 de problema animalelor fara stapan, o asociatie pe care o urmaresc de foarte mult timp si fata de care am mare respect pentru ceea ce face. Prin intermediul ei vom putea ajuta animalutele ranite sau abandonate ajunse in grija lor.

Banii vor fi numarati la finalul filmului si personal voi merge alaturi de un reprezentant al asociatiei sa cumparam cele necesare.

Locatia: Mania Latina – BD Carol 1(intersectie cu Mosilor), nr 61, cladirea Mega Image, et 2! - 3 statii de la Universitate
Ora: 19:00


Multumim tuturor pentru sustinere iar in final voi incheia tot cu un citat cat se poate de adevarat!

„Compasiunea faţă de animale e intim legată cu bunătatea caracterului şi se poate afirma cu siguranţă, că cel crud faţă de animale nu poate fi numit om bun. „ Arthur Schopenhauer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini