duminică, 14 februarie 2016

povesti triste ale unor animalute minunate si nevinovate dar sa nu uitam ca din pacate nu toate au 1 sfarsit fericit

Carmen Marutz

Ai vrut labrador. L-ai luat de mic, i-ai pus nume, l-ai primit in casa ta. Dar, te-ai plictisit repede. L-ai aruncat intr-un colt de curte si l-ai lasat acolo trei ani. Manca ce apuca si ce-i aruncau vecinii. Cu toate astea, te iubea. Nu s-ar fi plictisit niciodata de tine, nici n-ar fi avut nevoie de iubire, putea sa iubeasca doar el. Intr-o zi s-a pierdut. A iesit din curte fara sa vada cineva si nu a mai stiut sa se intoarca la cel pe care-l iubea mai presus de orice, la tine, la "stapanul lui". L-au gasit niste oameni frumosi, l-au luat in casa, l-au hranit, i-au dat apa, l-au rasfatat. Dar el te voia si te cauta pe tine. E un catel loial, cuminte si frumos. Oamenii aceia au pus anunturi ca este pierdut. Au ajuns la tine, dar tu ce-ai facut? Nu l-ai mai vrut. Nu ai mai vrut sufletul cu blanita, nu ai mai vrut animalul acela care ar fi fost in stare sa-si dea si viata pentru tine, om insensibil! L-ai abandonat ca pe un obiect, fara sa te gandesti ca il ranesti.
Catelul asta trist si cu inima franta de tine, a ajuns la mine. L-am dus in parc si alerga dupa orice copil, probabil se gandea ca este familia lui, care a venit sa-l ia acasa. Dar el nu stia ca nu mai are casa. Era cainele nimanui, familia lui l-a parasit, desi el o cauta disperat si-si dorea sa stea cu cei pe care i-a iubit atat de mult..
De acum, n-o sa-si mai doreasca asta. De acum, si-a gasit familia care o sa-l iubeasca asa cum tu nu ai facut-o, m-a gasit pe mine si eu o sa fac totul pentru cainele asta. N-o sa mai stii nimic despre el, decat ce iti spun acum. O sa iasa in parc si o sa se joace cu alti catei, o sa fuga dupa minge, o sa alerge prin iarba, o sa-i arunc bete, o sa alerge prin ploaie, o sa muste fulgii de zapada, o sa mearga la munte si o sa țopăie bucuros, o sa mearga la mare ca sa inoate si sa se balaceasca, o sa se bucure de soare, o sa mearga in tari straine si o sa vada lumea, o sa doarma in pat.
Dar n-o sa faca toate astea cu tine, ci cu mine, pentru ca de acum, este catelul meu.
O sa fie un caine fericit, asa cum ar fi trebuit tu sa-l faci!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini