sâmbătă, 20 februarie 2016

6-8 mai PETEXPO la ROMEXPO

VINO SI TU CU ANIMALUTUL TAU!

*detalii pe www.petexpo.ro

PARADISUL ANIMALULUI DE COMPANIE
Cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie din Romania revine in perioada 6 - 8 Mai cu o editie si mai dinamica.

CEA MAI MARE AGLOMERARE DE PRODUSE/SERVICII
Cele mai importante companii din Romania cu produse si servicii pentru prietenul tau vin la PetExpo pentru a intra in contact cu voi si pentru a va intelege mai bine nevoile. Bineinteles ca veti beneficia de cele mai bune preturi, dar si de multe gratuitati!

EVENIMENTE CARE ITI TAIE RESPIRATIA
...urmariri, dansuri, sarituri spectaculoase, caini incredibil de inteligenti, jocuri si concursuri pentru animalutul tau!

CONCURSURI PENTRU TINE SI PRIETENUL TAU
Vino cu animalutul tau la PetExpo si participa la jocurile si concursurile organizate in Arena PetExpo. Vei avea posibilitatea sa afli ce fel de echipa formezi tu cu prietenul tau devotat.

CONCURS DE ACVARISTICA
Pentru prima data in Romania, vino la PetExpo sa vezi pe cei mai buni creatori de acvarii construind live aranjamente superbe in fata unui juriu profesionist.

POZE PROFESIONISTE GRATUITE PENTRU TINE SI PRIETENUL TAU
La PetExpo gasesti un studio foto profesionist special pentru tine si animalutul tau. In calitate de vizitator, ai dreptul la o poza gratuita in acest studio. Calitatea este deosebita, iar toate pozele le vei gasi pe Facebook.

GROOMING SI COSMETICA DE BAZA GRATUITE PENTRU PRIETENUL TAU
Servicii de consultatie, coafura, aranjat, tuns superficial, taiat de unghii, igiena urechi, ingrijire ochi, mustati la PetExpo.

ACTIVITATI INTERACTIVE PENTRU COPII
Vino si cu animalutul si cu copiii la PetExpo. Toti se vor bucura la maxim! Pentru copii, vei gasi multiple activitati, precum face painting, confectionare de baloane, jocuri si concursuri, mascote, clovni etc.

EXPOZITII DE ANIMALE
...caini, pisici, animale mici (iepuri, hamsteri, soareci, arici), porcusori de Guineea, pasari exotice.

ACTIVITATI INFORMATIVE PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR SI ADOPTII DE CAINI SI PISICI
Informeaza-te la standurile organizatiilor pentru protectia animalelor. Documenteaza-te corect despre sterilizare, legislatie, centre speciale ori bunastarea animalelor. Adopta un caine ori o pisica fara proprietar!

Aflat in 2016 la cea de-a opta editie, PetExpo se desfasoara anul acesta la sfarsitul primaverii la Romexpo tocmai ca sa te bucuri, in cele mai bune conditii, de singura expozitie dedicata animalelor de companie, sa vizitezi cu placere si rabdare toate standurile expozantilor si sa te bucuri de variatele evenimente care au loc.

Pentru orice animal de companie – catel, pisica, pesti, hamster, iepuras, papagal, reptila etc., vei gasi la PetExpo cea mai larga paleta de produse si servicii pentru ingrijirea lui, preturi cu discount, consultanta, precum si o platforma de intalniri si de socializare in care pot intra in contact cu persoane care impartasesc acelasi hobby sau acelasi domeniu profesional.

Arena PetExpo, nucleul evenimentului pentru iubitorii de animale gazduieste in regim non-stop jocuri si concursuri cu animalele vizitatorilor, precum si demonstratii profesioniste de dresaj.

PetExpo reuneste cele mai importante firme de pe piata bunurilor si a serviciilor dedicate animalelor de companie si iubitorilor de animale.

Astfel, sunt prezenti la PetExpo producatori, importatori si distribuitori de hrana, produse de dresaj, imbracaminte, bijuterii, custi, lese, paturi, jucarii, produse de igiena, medicamente si altele. De asemenea, o importanta sectiune este dedicata companiilor care ofera servicii in domeniu: cabinete veterinare, scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie sau servicii funerare.

Bilete:
- Adulti: 10lei
- Elevi, pensionari: 5lei
- Copiii sub 5 ani: gratuit

Program:
- Vineri (06.05.2016) 10:00 – 19:00
- Sambata (07.05.2016) 10:00 – 19:00
- Duminica (08.05.2016) 10:00 – 17:00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini