duminică, 17 ianuarie 2016

pentru animalute

Pour Eux
Am lansat acest apel, pentru prima data, in urma cu 5 ani. Foarte multi oameni au reactionat atunci. Sper sa o faca si acum.
Vin cateva zile si nopti cu geruri cumplite. Fara ajutorul vostru unele animalute nu se vor mai trezi din somnul noptii... Frigul ii va chinui cumplit. Ajutati cainii si pisicile strazii! Adaposti-i undeva, dati-le hrana si apa. Dati-le o mancare calda daca puteti. Ei nu au pe nimeni si nu au nimic: n-au pat, n-au calorifer. Trupul lor isi va face caus in zapada sau se va lipi dureros de beton. Vor simti vantul rece cum le biciuie corpul iar muschii vor deveni cumplit de durerosi de la tremurat.
Celor din curte puneti-le paie in cusca sau o patura uscata si asigurati-va in fiecare zi ca nu sunt umede. Nu uitati si de bietele pasari; dati-le paine sau graunte.
Foartor multi amarati incarcerati in ecarisaje frigul le va lua viata. Slabi, fara apa si hrana, imbolnaviti de mizeria din boxe, viata se va scurge din ei dupa ce se vor fi chinuit ca niste martiri... Moartea le va fi eliberare.
Va multumesc pentru orice ajutor pe care il veti oferi acestor napastuiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini