vineri, 22 ianuarie 2016

adoptati animalutele regretatei Silvia Kerim

Formula AS added 4 new photos.
Facem un apel la iubitorii de animăluţe care vor să dea o mână de ajutor  Silviei Kerim,  să adopte urgent animăluţele ei.
–Ţica şi Jojo sunt două pisicuţe de 4 ani, care ar fi de preferat să fie adoptate împreună, într-o singură familie, căci au crescut de mititele împreună. Ţica este tigrată pe gri, iar Jojo este negru ca tăciunele. Ideal ar fi ca cei doi să fie unicele sufleţele ale noilor familii, căci nu prea sunt obişnuiţi cu alte animăluţe şi par uşor speriaţi.
– Mărioara este o pisică de trei ani, neagră şi ea, cuminte, prietenoasă, dornică de afecţiune.
– Un motănel roşcat cu alb, Jidanu’, este vedeta grupului de pisicuţe; are 8 ani, este foarte cuminte, blând, deosebit de frumos şi de prietenos.
– Ultimile două sunt fetiţe de 3 ani, cu blăniţa tricoloră, cuminţi, prietenoase şi foarte blânde. Pe una o cheamă Cleni, pe cealaltă Şasi.
Pisicile sunt crescute în condiţii bune, sănătoase, educate la litieră, sterilizate şi ne dorim ca stăpânii care or să le adopte să le ofere afecţiunea pe care o merită cu adevărat. Deocamdată, cele 6 pisici se găsesc la Clinica “Ronavet” (în apropierea Halei Traian), tel. 021/320.33.26, 0722/38.31.37, tel. 0723/19.55.04 (d-na Mirela)
– Misu şi Lăbuş, cei doi câini ai Silviei, au fost găsiţi de mititei, abandonaţi pe străzi, şi adoptaţi urgent de Silvia cu mare generozitate. Misu este un Cocker negru, superb, în vârstă de 8 ani, iar Lăbuş care are aproximativ 5 ani, este un Ciobănesc mioritic foarte prietenos, cuminte şi extrem de inteligent. Pentru adoptarea lui Misu şi a lui Lăbuş sunaţi la tel. 0745/60.60.50.


 http://cutu-cutu.ro/content/scriitoarea-silvia-kerim-s-stins-din-viata-animalele-sale-au-nevoie-de-adoptatori

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini