duminică, 10 ianuarie 2016

9 Propuneri pentru un 2016 mai bun de la pantofiori veseli



1. Petrece mai mult timp cu familia. Si aici nu ne gandim sa stati la televizor sau fiecare pe tableta/telefon ci sa iesiti in parc, sa va jucati, colorati, construiti castele din lucrurile pe care le gasiti prin casa.
2. Mediteaza. Viata asa cum este ea azi este zgomotoasa, si nu neaparat fonic. Din pacate nu mai avem liniste din cauza telefonului destept pe care-l verificam din cinci in cinci minute sa vedem ce s-a mai intamplat pe facebook si twitter, as mai enumera cateva dar telefonul ne-a cotropit in asa hal incat orice altceva paleste. Deci luati o pauza dimineata cand va treziti sau seara inainte de culcare, sau de ce nu dupa masa cand puteti face o plimbare. Luati o pauza si meditati la lucruri simple: un rasarit de soare, ploaie, zapada, verdele copacilor. Cu siguranta va veti incarca de energie.
3. Citeste. Cel putin doua carti pe luna inseamna 24 de carti pe an, cel putin 500 de carti in 20 de ani.
4. Sport. Fie ca alergi in parc, mergi la sala sau faci 15 minute de inviorare dimineata sportul iti da o stare de bine. Sau lasa masina acasa si mergi pe jos la serviciu – in doua saptamani vei realiza ca mersul pe jos este mai relaxant decat sa stai in masina si sa te enervezi ca nu ti-a dat vreun alt sofer prioritate sau ti-a taiat fata.
5. Zambeste. Cand zambeti, corpul elibereaza endorfine, iar acestea combat natural stressul. La o simpla cautare veti gasi inca 99 de motive pentru care zambetul ne da o stare de bine.
6. Fiti optimisti! Este contagios.
7. Daruieste! Niciodata sa nu ratezi o oportunitate de a ajuta pe cineva, a darui este un sentiment sublim.
8. Straluceste! Propuneti obiective marete si un plan de atac. In final daca vei realiza cel putin unul gustul victoriei va fi dulce.
9. Inoveaza, iesi din zona de confort. Iluzia confortului este mult mai periculoasa decat disconfortul inovatiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini