marți, 29 decembrie 2015

How to Stop Car Windows Steaming Up

German Shepherd Is Hungry

college candy

When you are trying to be an adult but being immature is way more fun. http://ccandy.co/ApbqMv

referitor la sterilizare

Livioara Rotariu added 26 new photos from June 19, 2013 to the album: Ovariohisterectomii prin incizii milimetrice.
· ·
Este sterilizarea/ castrarea -animalelor de companie o decizie inteleapta?! Urmariti pozele pana la final si veti deduce singuri!
Foarte multa lume nu are habar ca sterilizarea la pisici si catele se poate face practicand incizii de cel mult 1,5-2 cm, scotand atat ovarele cat si coarnele uterine.Avantajele unei astfel de incizii sunt lesne de inteles: in primul rand traumatismul provocat animalului este minim, recuperarea fiind f. rapida, riscul unei eventuale eventratii sau mai grav a unei evisceratii fiind aproape zero .Si inca un aspect f. important! nu este deloc nevoie ca o femela sa fie lasata sa faca " macar o data pui " cum recomanda unii "specialisti", dimpotriva , optati ptr. sterilizarea juvenila , adica in pragul primului ciclu estral (la varsta de 5-6 luni), dupa aceasta varsta fiind f. probabil sa va treziti cu pui nedoriti si cu cat intarziati mai mult in luarea deciziei , dupa varsta de 6-7 ani , sunt toate sansele ca femelele respective sa dezvolte tumori mamare , uterine si ovariene sau chiar toate deodata.De asemenea optati ptr. O.V.H. adica asa cum am mai spus scoaterea ovaleror impreuna cu coarnele uterine, aceasta fiind singura cale de a preintampina aparitia ulterioara a piometritelor (acumularea de secretii purulente in cavitatile uterine)Am facut acesta informare sumara , deoarece m-am intalnit prea des cu cazuri disperate ,( ma refer la tumori ale aparatului genital atat la femele cat si la masculi si piometrite la femele), incercand astfel sa contribui la responsabilizarea tuturor celor care-si iubesc animalele de companie sau le pasa de cele ale strazii .

Iris-Ultima Toamnă

CATELIER proiect

O parte din produse sunt online, la cererea voastra https://www.facebook.com/media/set/...

Echipa Catelier si pisicutele fara stapan din Iasi - Evenimentul se va desfasura sub forma unui bazar caritabil in care participantii vor putea cumpara obiecte de toate felurile, in timp ce se relaxeaza la un cappuccino alaturi de prieteni.

Toate fondurile stranse in urma acestor vanzari vor fi directionate catre ingrijirea animalelor aflate in foster la atelierul de pisici si pentru sterilizarea pisicilor fara stapan din oras.

Daca doriti sa donati produse pentru vanzare, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon disponibile mai jos.
 
Voluntarii Catelier sunt disponibili pana pe 12 noiembrie, de luni pana duminica, intre 8.00 si 21.00 (daca nu sunt ocupati sa alinte vreun animalut :D) si pot prelua personal produsele din orice colt al orasului:
Olti– 0762.298.786
Venera– 0751.403.020
Adina – 0740.453.135
Mihaela – 0757.796.151

Mai multe informatii despre conceptul Catelier puteti citi aici: http://thecatelier.blogspot.ro/2015/03/povestea-atelierului-cu-pisici.html

trecut trist incheiat fericit ... acum mama eroina Daisy si reanimata pricajita cu laboante mari Maisie fac al 2-lea Craciun cu noi


blanoasele noastre vedete Daisy&Maisie pe facebook la pom si cu cadourile de la Mos Zooplus







sponsorizati 1 campion

 accesati
sportguru.ro - mos craciun pt 1 campion - poza copilului - articolul dorit
si cumparati  la ppret special articole pentru micii sportivi defavorizati

contribuiti la salvarea cateilor din Mangalia

Iris Zirkelbach to HELP for Save Mangalia Dogs
Save Our Strays Austria
Liebe Tierfreunde und Unterstützer,
Tierschutz kennt keine Weihnachtsfeiertage und wenn ich daran denke das unser Futtertopf leer ist wir mitte Jänner wieder Miete bezahlen müßen und 350,-Euro noch für die zweite Impfung offen ist, muß ich heute schon tätig werden.
Bitte Freunde die Fellnasen brauchen eure Unterstützung, ohne euch sind sie verloren, wir haben bis jetzt einiges erreicht und geschafft das muß so bleiben 💗💗💗
Save Our Strays Austria

Dear Animal lovers and supporters,

Animal welfare knows no Christmas Holiday and when I think that our food bowl is empty in mid-January, we again have to pay rent and 350,- Euro still for the second vaccination is open, I have to work today.
Please friends the furry friends need your support, without you, you are lost until now we have achieved something that must be done and stay that way 💗💗
 

Un ONG austriac din cate stiu, care are un adapost in constructie la Mangalia si care incearca astfel sa ajute cateii de aici. DONATI sau SHARE, daca doriti.

sms

Salvează o inima
Dragii noștri,
Ne ia doar doua secunde sa dam un simplu SHARE prietenilor si tot doua secunde ne ia pentru a trimite un SMS la 8832 cu textul CRISTIAN sau donand online prin Card sau pay pal aici:https://salveazaoinima.ro/campaigns/cristian-filip/
Ne mai despart 4 zile pana intram in frumoasa Sarbatoare a Nasterii Mantuitorului Nostru Iisus Hristos. Pentru noi este un moment de bucurie, sarbatorit alaturi de cei dragi, dar pentru Cristian Filip urmeaza o noua etapa foarte grea. Incepand cu Ajunul Craciunului, cand toti copiii il asteapta pe Mosul cu daruri, Cristian Filip va urma o sedinta de citostatice, foarte dureroase si foarte costisitoare. Intreg tratamentul dureaza 5 zile si costul ajunge la 10.000 de Euro. Asociatia "Salveaza o inima" i-a asigurat, pana in momentul de fata, prima sedinta din cele 10 de citostatice. Pentru a-i putea asigura si a doua sedinta, ne mai despart 5.000 de Euro.

pisic magnific

https://www.facebook.com/CaiMeoGiThe/videos/vb.291682837659895/499424983552345/?type=2&theater

Anastasia


exemplu de fapte bune

Când majoritatea oamenilor este preocupată să aibă masa îmbelșugată de sărbători și este în goana după cadouri pt apropiați, uităm să dăruim și semenilor noștri care nu au nici măcar un sfert din ce avem noi. În loc sa ne întrebăm unde e Dumnezeu, ar fi mai bine sa ne întrebăm unde e omenirea, oare mulți dintre noi știu să fie oameni? D-na Doina are 70 de ani, este în județul Prahova și are în grijă 32 de căței. Are mâncare luata pe datorie, sunt zile în care nici nu au nici ea, nici cățeii ce sa mănânce. Cei de pe Facebook nu o cunosc pt ca nu are acces la internet, putini au ajutat-o vreodată. Un alt caz este al unei doamne din București, caz semnalat de Iulia Gabriela, puținul său îl împarte cu un cățeluș, de curând, nemaiavând bani de mâncare, a luat pâine de la gunoi... Este inacceptabil așa ceva, din punctul meu de vedere. O alta familie din Argeș, din puținul sau au salvat un amărât de cățel din strada; fata e studenta la buget și suferă de o boala care o împiedica de multe ori sa lucreze. O doamnă de 41 de ani cu handicap căreia familia i-a închis ușa în nas, trăiește într-o garsoniera singura și nici măcar nu are ajutorul de la stat pentru ca nu știe unde sa îl ceară. Caz semnalat de Iuliana May.
Și lista poate continua. Haideți să facem ceva pentru ei, distribuiți pentru a afla cât mai mulți oameni despre ei, vă rog.



Cristina Ioana
Azi am fost la d-na Maria, s-a bucurat și ne-a mulțumit pentru daruri. Am luat hrană pt dânsa și pt pisicuțe și o coronita cu ocazia sărbătorilor. Mi-a spus ca dânsa nu a putut să ia decât o crenguța de brad pe care am văzut-o la intrare...și i-am dat și 100 ron. Pisicuța din primele doua poza e o dulceață și o lipicioasă, o vom promova pt adopție, cea întinsă în pat e cea paralizată. A fost nevoita sa întrerupă infiltratiile pentru ca nu mai avea bani. 30 ron costa o infiltratie. Toate pisicuțele sunt iubite si hrănite, se poate vedea și din poze. Trebuie sterilizati cei doi motani și restul femelelor. 3 dintre ele sunt deja sterilizate.Mai are și 3 puiuți de cam 2 luni și jumătate.
Mulțumesc, Mihaela Diana Sipa pentru donația de 50$ pt dânsa, Cristina Richard pt 65 ron, Sersson John și Marioara Sabina Sabina pentru 50 ron!

SOS

Roxana Tudose added 3 new photos.
La Carrefour Orhideea este un caine vizsla de 4 luni, o fetita . VA ROG ,o poate lua cineva? Acesti caini sunt ca niste copii sau ingeri... mor fara dragoste .... Nu-mi vine sa cred ca cineva poate sa tina atatea luni un biet animal intr-o cutie ,fara sa fie plimbat nici macar o singura data. VA ROG sa o ia cineva,eu nu pot, deja am caine frown emoticon In tarile din afara nu exista asa ceva...sa se vanda caini in magazine, tinuti ca niste sobolani... ce sa fac eu? VA ROG sa dati share !!!!

veste deosebite faurite de o batranica speciala

Claudia Apostol
23 hrs ·
”Mamă, o cunoaști pe fata care m-a ajutat să vând vestele? Ai numărul ei de telefon? Vreau să îi spun eu cu gura mea că seara mă culc plângând cu gândul la cât bine mi-a făcut! Am ajuns și la televizor!” smile emoticon
Așa că i-am scris Irinei Zamfi, pentru că eu de la ea am aflat povestea, iar mamaia Cristina a recunoscut-o în poze pe telefonul meu: ”Ea e! să îi spuneți că îi mulțumesc tare, tare de tot Și la toți care au cumpărat veste de la mine!”.
Mno, deci dacă vreți să faceți un cadou drăguț de sărbători, dar și o faptă bună, cumpărați o vestă din lână zdravănă, naturală. Eu mi-am ales una vopsită cu coji de nucă smile emoticon Pe doamna Cristina am găsit-o azi pe la Romană, pe Magheru colț cu Tache Ionescu (vis-a-vis de McDonalds).
---
Povestea doamnei care strabate sute de kilometri din Argeș pentru a vinde vestele pe străzile capitalei: adev.ro/nzb3l1
‪#‎vestafacepeom‬

atentie la animalute in aceasta perioada zgomotoasa a sarbatorilor

Speed Vet (Clinica Veterinara) with Gabriela Toader and 18 others.
Revelionul este aproape.
In fiecare an, din cauza artificiilor si pocnitorilor, se pierd o multime de caini speriati.
In aceasta perioada plimbati cainele numai in lesa si, daca este foarte anxios din cauza zgomotelor, intrebati medicul veterinar despre cateva solutii de ameliorare a acestei stari.

Adaugam la pericole: "capra"  si claxoanele/sirenele

arta

http://designdautore.blogspot.it/…/nautilus-house-by-arquit…

de la NASA

NASA 360 added 4 new photos.
42 mins ·
Astronauts have quite a unique view from on board the International Space Station -- see the 2015's most favorite Earth-photos snapped from space: http://go.nasa.gov/1JdI5jc

idei reciclare

http://ideipentrucasa.ro/12-idei-utile-pentru-a-transforma-lucrurile-vechi-in-obiecte-folositoare/

sansa pentru studenti sau tehnicieni veterinari

Echipa de fizioterapie se mareste! Daca esti student sau tehnician veterinar si vrei sa iei parte la recuperarea animalelor iti asteptam CV-ul la ionut@vetcenter.ro, 0723390300

muzica

Videoclipuri si muzica de calitate
Baccara - Sorry, I'm a Lady
https://www.youtube.com/channel/UCpfyLDqXXdfIItPZfCDXHYA
https://www.youtube.com/user/ElectricDisco1/videos
https://www.youtube.com/cha…/UC9hldQqZEMEyxhc6EXI7dWg/videos
https://www.youtube.com/user/1964delicious/videos

de efect

A flock of starlings take flight in what is known as a murmuration, a rare gathering that looks like dancing clouds. Watch more: http://nbcnews.to/1HSEntL

furtuna

Incredible captures of lightning at 7200 frames/second.
(Found at: imgur.com/EIJwf3P.gifv)

pinguin

That's one small step for this penguin, that's one giant leap for pen... mmm, maybe not wink emoticon on.hln.tv/1pDh6g

nu uitati ca inca se mai pot face fapte bune

- sunt grupuri/persoane pe facebook care fie strang donatii cu diferite destinatii, fie vand obiecte in scop caritabil

ex. Am nevoie de ceva-donez...., Cufarul cu articole chic new, Cristina Ioana, Anna Lucretia Popovici- Ajutor pt animalute..., bazar caritabil asociatia Max Dog, bazarul animalutelor Iasi, prietenii pisicilor din Oradea, Linda Cuban, Camera cu pisici, Dana Taras+Eugenia Comiza - Gradinita Gargarita pisicute cu dizabilitati, Charity Boutique by Red Panda - Iubirre, cafeneaua Miau, Alexa Delureanu, Florin Buturugeanu, Mona Semeniuc, Kola Kariola aka Marius Chirca, Gabriel Honceriu, etc

- puteti achizitiona variate obiecte atat pt uz propriu, cat si pt cadouri, dar si calendare utile oricui oricand
- puteti dona obiectele/cadourile care va prisosesc/pe care le socotiti nepotrivite gustului dvs. caci orice isi gaseste locul/utilitatea, nu are rost sa stocam/aruncam ceva ce poate aduce bucurie altcuiva/care poate servi unei cauze

si animalutele de la Robi asteapta ca Mosul sa la aduca familii

Dragă Moşule,
Probabil n-ai mai pomenit aşa ceva: dacă eşti bun şi vrei să vii pe la noi, noi nu te rugăm să ne dai, ci să ne iei. Mai ia-ne din animăluţele pe care le avem în grijă, că-s tare multe, şi dă-le oamenilor buni şi iubitori, care să aibă grijă de ele pentru tot restul vieţii lor, iar noi să mai putem salva altele.
Am vrea să ne iei măcar o parte din cei 300 de câini şi vreo 60 de pisici, dar ca să nu te speriem prea tare, punem aici în album doar câteva dintre pisicuţe. Ai să vezi, unele au câţiva ani. Noi le-am salvat de mici, dar în atâta vreme nimeni nu s-a îndrăgostit de ele. Poate au noroc acum, cu ajutorul tău.
Dacă reuşeşti să găseşti căsuţe pentru ele, scrie-ne pe adresa asociatia.robi@gmail.com
Îţi mulţumim dragă Moşule şi ne bazăm pe tine!

impresionant

Besides little support, Cocu send her forever gratitude
RESCUE ANGELS , Anda and Alina
Tail tucked between your legs,
Confusion in your eyes -
I know it's hard to understand
That someone heard your cries.

When loneliness is all you know
And pain is all you feel
And no one can be trusted,
And hunger's all too real...
That's the time the Lord sees you
And lets you know He's there
That's when He sends His messengers
The hearts that love and care.
Yes, rescuers are angels
You cannot see their wings,
They keep them neatly folded
As they do their caring things.
The medicine to make you well
Good food to make you strong,
And finally to help you learn
That hugs are never wrong.
The perfect place then must be found
The home where you can live
Secure and safe and happy
With joy to get and give.
When you reach your Forever Home,
Your place to feel whole,
The Angels smile, and off they go
To save another soul.
~Author Unknown~

cine poate contribui la cheltuielile medicale pt Lassie

Lassie a aparut in primavara, in curtea unui bloc in sectorul 6. Era speriata, mereu pe fuga, se vedea clar ca nu cunoaste zona si nici nu este prea obisnuita cu aglomeratiile. Initial am crezut ca este gestanta, pentru ca era foarte umflata. Cu greu a fost prinsa si dusa la cabinet, iar dupa primul consult s-a dovedit ca nu era gestanta, ci avea splina foarte marita. Au urmat investigatii, analize de sange de baza dar si speciale, ecografii, tratamente simptomatice. In toata aceasta perioada Lassie a stat internata la cabinet veterinar dr. CMVI Irina Corbu.
Acum Lassie este in centrul de adoptie, starea ei de sanatate este stabila si isi cauta o familie. Este un caine speriat, care are nevoie de mai mult timp de acomodare, dar cu rabdare si atentie va ajunge un caine adorabil si sociabil.
Lassie, femela, talie mare, nascuta in 2013
Datoriile la cabinetul veterinar pentru perioada in care Lassie a stat internata (aprilie - iunie) se ridica la 1425 lei. Va rugam sa ne ajutati cu orice donatie pentru acoperirea acestor datorii mai vechi, fie direct la cabinet (str. Cezar Boliac nr 12), fie in contul asociatiei, cu mentiunea pentru Lassie.
pay-pal: donate@red-panda.ro
Asociatia Red Panda
IBAN RO72PIRB4237735013001000, Piraeus Bank

Lassie just appeared in spring near a busy street in Bucharest. It was obvious she did not know the area and she was not used to high traffic. We thought she was preganant, because of her weight. She was finally caught and taken to the vet, and after the first medical check-up it was obvious that she was not pregnant, but she had a huge spleen. Investigations, blood tests, special tests, echo and treatments followed, though we do not know yet exactly the cause of this enlarged spleen.
During all this time Lassie was accommodated at the vet practice CMVI Dr. Irina Corbu.
Now Lassie is in out adoption center, her health condition is stable and she is now looking for a family.
She is scared, but in time, with love and patience she can be an extremely loving and funny dog.
The debts at the vet practice are of 1425 lei ( 320 euro). Please help us with any donaton for covering these costs, either by paying directly at the vet (str. cezar Bolliac nr. 12) or in Red Panda account, with the mention for Lassie:
pay-pal: donate@red-panda.ro
Asociatia Red Panda
IBAN RO72PIRB4237735013001000, Piraeus Bank

cine poate dona urgent 1 cuptor cu microunde ?

PLS distribuiti, va multumim: are cineva de donat un cuptor cu microunde, singura metoda prin care putem incalzi mancarea gatita pentru catei? Bucuresti - Tel. 0723316673 sau office@red-panda.ro
HELP, share! Can anyone donate an old microwave oven, the only method to heat the dogs' food in the adoption center? Bucharest, Romania. office@red-panda.ro

Play time with Pepper care cauta familie

atentie la alimentatia blanosului in perioada sarbatorilor

http://www.ziare.com/life-style/animale/dai-cainelui-sau-pisicii-tale-din-bucatele-tale-de-craciun-alimente-toxice-pentru-grivei-si-miaunel-interviu-1399594

7 Simple Gift Ideas for Cat People this Holiday

7 Simple Gift Ideas for Cat People this Holiday

Leyenda by Albeniz in HD - Andres Segovia [Best of Veojam.com]

Narciso Yepes - Concierto de Aranjuez (Complete) - 10-string guitar | cl...

♫ Recuerdos de la Alhambra / Narciso Yepes

FOLK - în România anului 1977 - L.P.

Classical Guitar Recital (1979) | NARCISO YEPES | 10-string guitar | cla...

Nicu Alifantis-Te uita cum Ninge decembre.mpg

cand avem liber in 2016

http://www.descopera.ro/dnews/14929651-zile-libere-2016-din-12-zile-libere-5-vor-fi-in-weekend-calendarul-sarbatorilor-legale

USAF Band WWII Holiday Flashback

Croazia, altro che 'attenti al lupo': l'attacco del branco è tenerissimo

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini