luni, 28 decembrie 2015

Les chats aiment les arbres de Noël

Les chats aiment les arbres de Noël

USAF Band WWII Holiday Flashback

nu uitati de formularul pt 20%din impozitul pe profit

ASOCIATIA PENTRU VIATA
Avem nevoie de ajutorul tau ! Ai o FIRMA? Tu cui dai cei 20 % din impozitul pe profit ? Statului ? Sau preferi sa schimbi viata unui catelus, a unui calut sau poate a unei pisicute ?
Dat find faptul ca activitatea unui ONG se poate desfasura atata timp cat reuseste sa acumuleze resursele financiare necesare, fiecare donatie si sponsorizare conteaza enorm. Animalutele salvate au nevoie zilnic de hrana, adapost, ingrijire medicala; vrem sa putem salva altele, sa facem un spatiu de carantina, sa definitivam adaposturile, dar eforturile sunt uriase.
Impozitul pe profit datorat de FIRME se poate vira integral in contul bugetului de stat, sau 20 % din valoarea acestuia se pot redirectiona pentru sprijinirea activitatii unui ONG. Sunt bani pe care oricum firmele ii dau. Ce se intampla cu banii ajunsi la buget, nu stiu. Dar cu cei 20 % se poate schimba ceva in bine. Poti salva animalute aflate in situatii dificile, poti sustine cazuri sociale sau ajuta la protejarea mediului. E alegerea fiecaruia. Important este ca se poate si nu costa absolut nimic.
Daca vrei sa sustii activitatea asociatiei noastre si sa redirectionezi cei 20 % din impozitul pe profit catre noi, este suficient sa semnezi contractul de sponsorizare si sa virezi suma respectiva in contul asociatiei pana la 31.12.2015. Ulterior, in baza contractului si a dovezii platii, suma respectiva se scade din impozitul pe profit ( in limita a 20 % din valoarea acestuia, sau maxim 3 ‰ (la mie) din cifra de afaceri ), potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare si Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.

Sibiul Mosului











































































































ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini