duminică, 6 decembrie 2015

Cats in Mirrors Hilarious Reactions 猫たちと鏡のおもしろい反応

Guy Walks Into Giant Bear While Texting

Dr. Becker Interviews Dr. Scanlan of AHVMF

apel

Alina Marcu added 4 new photos.
Suflet minunat, nevoie de ajutor!
Va aduceti aminte de batranica pentru care am cerut un televizor.
Din pacate are probleme mari, este la spital, nu se mai poate da jos din pat frown emoticon, pampersi etc frown emoticon ....Situatia este f. grava. Va rog din suflet sa ma ajutati cu sfaturi, idei si nu numai, tot ceea ce i-ar putea fi de folos ( atat cat mai este printre noi) acestui suflet minunat.
1) Am nevoie de informatii despre o casa de batrani aproape de Bucuresti care sa aiba conditii decente si care sa nu-si bata joc de oameni sau/o persoana de incredere care sa stea cu batratana tot timpul si sa aiba grija de ea. Dansa ar vrea sa raman in umila ei casuta alaturi de catel.
2) Pensia nu ii ajunge nici de azil si nici in cazul in care cineva va sta cu ea sa o ingrijeasca. Sa gasim o persoana fara casa, care sa se bucure de un acoperis deasupra capului si care sa aiba grija de batrana, sa fie corecta, ma indoiesc ca o sa gasim.
3) Cateii - are doi catei in curte, sunt in discutii cu cineva, sper sa rezolv cu ei sa ii pot duce intr-un loc bun.
4) Catelusul pe care a il are in casa doreste cu lacrimi de foc sa il aiba cu ea pana in ultima clipa. Imi ies ochii din cap de plans de cate ori ma duc la spital, plange in hohote
5) Am nevoie de ajutorul vostru, de distribuire, donatii, idei.
Alte informatii: Are o fata, dar este ca si cand nu ar avea. Pe langa faptul ca este bolnava si fara posibilitati, este nebuna ( cu certitudine are probleme psihice), urla la batrana tot timpul, batrana este timorata. Prezenta ei nu face decat rau si oricum a spus ca nu o poate ingriji.
Va rog din suflet, veniti cu idei. Donatiile ar ajuta f mult, dar degeaba strang bani pentru doua- trei luni si apoi ramane descoperita plus ca nu are cine sa o ingrijeasca. Are cineva experienta cu organizarea de evenimente caritabile, etc)? Cunoasteti pe cineva de la vreo casa de batrani care este ok?
Postez pozele de acum vreo trei saptamani cand i-am dus hainute catelusului donate de Diana Casu si o poza cu acest suflet minunat, in urma cu deceni....
Va multumesc!

colecta in beneficiul cateilor Monei Semeniuc by Mihai Florin

Sambata 12 Decembrie,orele 10-17 si Duminica 13 Decembrie orele 12-17, in parcarea Auchan Titan la numerele14-15, va asteptam sa faceti daruri pentru Catelusii din Adapostul care salveaza suflete al Monei Semeniuc,au nevoie de bobite,conserve si tot ce va mai lasa sufletul sa daruiti pentru catelusii ce se afla in refugiul Doamnei Mona Semeniuc.Pentru relatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0726 302466 sau 0724 039070.Multumesc frumos si va asteptam cu cel mai mare drag.
 Pentru cei ce vor sa doneze si nu pot ajunge la coleta o pot face donand in contul urmator,RO55RNCB0089094450660001 Ioana Semeniuc,Multumesc.

targ in Promenada

Mamicilasuperlativ organizează un Târg de Crăciun special pentru voi, cu evenimente deosebite, surprize, activități pentru copii si parinti, expoziție de lucrușoare hand-made făcute de mămici talentate, licitatie tablouri cu copiii Miei,atmosferă specială de Crăciun, bucurie și recunoștință.
Mamicile care doresc sa fie expozante trebuie sa trimita un mail la adresa mamicilasuperlativ@gmail.com cu o scurta descriere si poze ale produselor cu care vor veni.

Hai să vă spun mai multe despre acest Târg!


UNDE? Cladirea SkyTower , etajul 34, Calea Floreasca 246C, intrarea prin Barbu Vacarescu, imediat langa Promenada Mall- https://www.facebook.com/BucharestSkyTower/?fref=ts

CAND? Vineri 11 decembrie intre orele 13.00-19.00
Sambata 12 decembrie intre orele 10.00-19.00

CAT? 5 lei/adult, copiii gratis


PROGRAM

VINERI, 11 DECEMBRIE:

INTRE ORELE 13.00-19.00 – Expozitie cu vanzare: obiecte unicat hand made ale mamicilor la superlativ

INTRE ORELE 17.00-19.00- Introducere notiuni de prim ajutor, prezentare situatii specifice, tehnici de prim ajutor de baza cu Magdalena Dragan

SAMBATA, 12 DECEMBRIE:

INTRE ORELE 10.00-19.00- Expozitie cu vanzare: obiecte unicat hand made ale mamicilor la superlativ

INTRE ORELE 11.30-13.00 - Program pentru copii- Profesorul Servetel ( in paralel cu programul pentru parinti)- https://www.facebook.com/magicianulservetel/?fref=ts

INTRE ORELE 11.30- 14.00 - Program pentru parinti- Conferinta Detoxifierea si Alimentatia-armonia corpului de la nivel celular sustinuta de CRISTIAN STANCULESCU, fondator HARMONY CLINIC, centru holistic de detoxifiere si terapii complementare ( http://www.harmony-clinic.ro/)


Subiectele dezbaterilor:
- modul de absorbtie al nutrientilor- chipul nostru interior
- detoxifierea- o necesitate nu un trend
- cum ne putem influenta starea de sanatate cu ajutorul gandurilor
- Detoxifierea aparatului auricular-cum tratam natural Polipii, Amigdalita, Sinuzitai
- parintii- unicul exemplu si indrumator pentru copil
- remedii naturale- implicarea magneziului la nivel metabolic si argintul coloidal ca si antibiotic natural


INTRE ORELE 14.30-15.30- Licitatie tablouri Copiii Miei in cadrul campaniei „Adopta un tablou”, cutia de Craciun
http://miaschildren.ro/
https://www.facebook.com/MiasChildrenRo/?fref=ts

INTRE ORELE 16.00-16.45 – Spectacol de ventrilocie pentru parinti si copii cu Crina Zvoboda

INTRE ORELE 16.45-17.30 – Program pentru copii- jocuri și execiții de actorie susținute de actrița Andreea Turianu de la CentralArt Studio www.centralartstudio.ro https://www.facebook.com/CentralArtStudio/?fref=ts
Exercițiile sunt bazate pe tehnici de respirație și dicție distractivă, coordonare și atenție, muzică și creativitate, socializare în echipă pe diferite tematici actoricesti

Vor mai fi si alte surprize pe care vi le vom spune pe parcurs.

Va asteptam cu drag!

concurs mos Craciun pisicesc

Moș Craciunul Pisicesc

Dragele mele,
Noi, mămicile de pisici ne apreciem bijuteriile și de fiecare dată găsim o metodă de a le răsplăti loialitatea. De data această eu, admina "Mămici de pisici" vreau să contribui la aceste cadouri.
În cadrul sărbătorilor de iarnă, doresc să fac fericite atât pisicile comunitare, cât și pe ale dumneavoastră.

În ce constă acest concurs?
Voi trebuie să postati in acest eveniment o poză cu pisica dvs alături de o foaie pe care să scrieți: Crăciun și în Adăposturi.

Premiile vor fi acordate in acest mod:
Premiul Întâi (o pisicuță): pachetul cadou din poză care conține 5 pliculețe de Whiskas și 2 pachetele cu recompense, ocazia de a apărea pe coperta Cu Pisici timp de o săptămana si o diploma printabila.
Premile Doi (o pisicuță): un papion superb special pentru pisici oferit de pagina Cu Pisici, o diploma printabila și două plicuri de Whiskas.
Premiul Trei (o pisicuță): un papion superb special pentru pisici oferit de pagina Cu Pisici și o diploma printabila.
Pisicuțele vor fi alese de către mine si de către pagina Cu Pisici.
De asemenea, la fiecare pisicuță care se înscrie în concurs voi dona o porție de mâncare pisicilor din adăposturi, sau măcar celor de pe stradă, de sărbători.

Condiții de participare
Pentru a participa trebuie să:
1. Postati in acest eveniment o poză cu pisica dvs. alături de o foaie pe care să scrieți: Crăciun și în Adăposturi.
2. Dați like paginii Cu Pisici (https://www.facebook.com/cu.pisici) pentru a-i mulțumi pentru premiile acordate si nu numai.
3. Adăugați cel puțin 10 membre în grup (https://www.facebook.com/groups/558472284301386/?fref=ts) deoarece vrem sa ne mărim familia.

Data încheierii concursului: 25 Decembrie 2015. Data trimiterii premiilor: Ianuarie 2016

Vă aștept pozele cu pisicuțe și vă urez sărbători fericite tuturor!

pe unde hoinarim azi

 dimineata:
 am fost la Lidl si am gasit cizme galosate cu imprimeu la 74 lei (nu le vazusem in reclame)

am ajuns si in Cora - reduceri la deco de Craciun ... super ...multe oferte....dulciuri deosebite (sosete cu dulciuri de la Zaini cu personaje din desene animate), cutii cu fursecuri/ceaiuri etc

apoi la pranz:
la Impact Hub la targul cadourilor de suflet

prin Unirea la targul care inainte se desfasura la Dales, prin H&M - promotia cardului de la revista si alte oferte/reduceri etc

poate or fi si casute prin fata magazinului ca anul trecut

la Mc Cafe pt traditionala tratatie cu ciocolata calda si prajitura cu mere

am fost si ne-a placut peste tot, mai putin la targul din magazinul Unirea .... amarat, la etaj in aripa Calarasi, foarte putini expozanti nu ca la Dales ...

la casutele din fata magazinului marfa era cam aceeasi (sosete, esarfe, manusi, caciuli, jucarele, gablonturi de la Young) ....  la o singura taraba o vanzatoare foarte amabila si dispusa la negocieri/oferte (avea colanti grosi si imprimati precum si veste modele deosebite)

H&M din Unirea - mai slabut ca cel din centrul vechi prin care am fost ieri si decat cel din Mega Mall unde am fost vineri

dar orasul era decorat si luminat splendid,cu instalatii cu turturi


apelul pisicutelor de la gradinita Gargarita

Dana Taras to Grădiniţa Gărgăriţa - cumpărând, ajuţi pisicuţele!

Noi suntem pisicutele cazate la Gradinita Gargarita si am venit azi sa va rugam frumos sa ne ajutati sa platim macar o parte din datoria pe care o avem la veterinar. Avem de achitat 1.500 lei (teste, deparazitari, vaccinuri, antibiotice, pasapoarte) si tare am avea nevoie de un pic de ajutor din partea dragilor nostri prieteni. Ca intotdeauna, nu o putem face fara ajutorul vostru nepretuit!
Noi va multumim din suflet si va trimitem multe imbratisari si pupici!
Paypal: dana.taras@yahoo.com
Cont: RO39BRDE410SV63603874100 - Taras Daniela
Vaccinuri – 515 lei
Teste panleucopenie x 9 – 400 lei
Tratamente – 155 lei
Teste FIV/FeLV x 1 – 70 lei
Synulox – 20 lei
Stomorgyl – 25 lei
Pasapoarte x 2 – 80 lei
Microcip x 4 – 240 lei

prezentare istorica

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini