duminică, 15 noiembrie 2015

Cat and Dog Home Alone

Cat and Dog Home Alone

orar

Semnificatia tuturor orelor fixe! Ce inseamna cand te uiti la ceas si este ora fixa!
http://lyla.ro/…/semnificatia-orelor-fixe-ce-inseamna-cand…/

plante bune sau contraindicate

Ce plante iti fac bine si de care trebuie sa te feresti
http://goo.gl/4GCRgN

animalute terapeut

Patru animăluţe cu… efect terapeutic
http://lyla.ro/timp-li…/patru-animalute-cu-efect-terapeutic/

norocul fiecaruia in functie de ziua nasterii

Cat noroc ai in viata, in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut
http://lyla.ro/…/cat-noroc-ai-in-viata-in-functie-de-zia-s…/

frumos, ce parere aveti?

Cristale oglindite din viata

Daca te-ai trezit in dimineața aceasta inseamna ca esti norocos. Dumnezeu te iubeste! Amintește-ti mereu ca astazi ai primit o noua șansa la viata: o noua sansa sa fii mai bun, o noua sansa sa repari ce poti din greselile tale, o noua șansa sa te apropii de cei ce te iubesc, sa ierti, sa pleci dintr-un loc unde nu ti-e bine, o noua sansa sa te plimbi in mijlocul naturii, sa asculti, sa ajuti, sa faci mai bine ca ieri, sa te reorganizezi, sa-ti faci un plan frumos, o noua sansa sa-ti faci viata mai frumoasa si mai înfloritoare si sa-ti rehotarasti alegerile si sa înțelegi ce poti schimba si ce nu. O noua sansa in care sa alegi ce sa duci cu tine si ce sa lași in urma. Azi este ziua cand ai primit o noua sansa sa fii fericit.

prin paypal

Ramona Mirabela Dumitru Rotunjeanu added 3 new photos — feeling worried.
We need dog food 😢 please help us 52 dogs need food... you can sent us food or you can donate in PayPal ciprianrotunjeanur@yahoo.com

MaxDog cauta voluntari

Cautam coleg/colega care sa se alature Bazarului nostru! Activitatile de voluntariat din cadrul Bazarului presupun preluarea donatiilor, fotografierea acestora si postarea pe pagina, livrarea produselor catre prietenii nostri care doresc sa le achizitioneze, administrare corecta si transparenta a fondurilor rezultate. Toate fondurile obtinute din activitatea Bazarului sunt destinate nevoilor adapostului de caini si pisici Asociatia MaxDog. Cei interesati sunt rugati sa trimita un mesaj privat.

de la biblioteca celor mici

Biblioteca celor mici

Fiindca ne desparte un pic peste o luna de Mos Nicolae si sunt mai putin de 53 de zile pana la Craciun, saptamana viitoare vom avea o noua comanda.
Asa ca pregatiti-va lista si bocancii si alegeti-va cartile pentru cadou!

leopardul

Panthera
 Check out this camera trap footage of a leopard and her two young cubs from our partners at the Max Planck Institute for Evolutionary Anthropology Pan Africa Programme, Chimp&See, in Gabon’s Batéké Plateau National Park. In addition to being incredibly cute, this footage represents a significant win for big cat conservation in Gabon. In 2001, this area was devoid of wildlife due to intense poaching – both lion and leopard populations were completely decimated. In 2002, Gabon designated this area as a national park, and since then wildlife has made an incredible comeback, thanks in huge part to the protection the park received from our partners at the Agence Nationale Des Parcs Nationaux Du Gabon.
Want to help us protect leopards like these and other big cats? Donate to our Own The Night anti-poaching campaign today @ http://bit.ly/1MAXnOD.

Cum să combini culorile ca un PRO (I)

Cum să combini culorile ca un PRO (I)

in beneficiul pisoancelor ingrijite de casuta cu pisici

Oana Maria added 11 new photos.
2 hrs ·
Nobody donated anything for them to get them safe frown emoticon 400 euro needed/ month, 8 cats in danger. One already hit by car. :((
PayPal casutacupisici@gmail.com "the 8 cats"

culcarea

Putting my human to bed. http://ccandy.co/G6kTmn

targurile lunii

Dragi prieteni din Bucuresti va dau intalnire la urmatoarele targuri in aceasta luna:  Talcioc De Zece pe 21 noiembrie @ CARE Cafe, str. Olari 8; Yard Sale / Garage Sale pe 28 noiembrie @ Dianei Patru; Garage SALE Bucuresti pe 29 noiembrie @ LOKAL.


21-22.11.2015 Batistei-Inspyer- See Buy Bye Bazaar - Garage Sale 4#

apel autoturism

Antonia Kertesz
Am stat foarte mult pe ganduri inainte sa iau decizia asta. .sa fac un apel disperat catre voi. Dar nevoia e domn mare, iar acum adapostul are nevoie de voi. Si nu numai adapostul , si cainii care vor fi luati de pe strada de mine in viitor au nevoie de ajutorul vostru.
Deocamdata ingrijesc la adapost si acasa 84 de catei si 16 pisici, toti luati de pe strada, aruncati in tomberonul meu sau agatati in punga pe poarta mea. De cinci ani am adapost de care ma ocup cu cea mai mare dragoste, si am dat peste 600 de caini in adoptie la locuri verificate. Eu ridic cainii de pe strada, eu le duc la operatii chirurgicale daca e nevoie, la un medic foarte bun, la 80 km de Salonta.
Tot eu sunt cea care trebuie sa aduc cartoane sub cateii noi veniti sau bolnavi care stau in recuperator. Si uneori, odata la doua saptamani trebuie sa merg la un magazin dupa hrana donata. Am adoptat un catel paralizat pt care 40 km trebuie sa merg dupa scutece, fiindca nu orice scutec e bun pt ea. Iar daca adapostul are nevoie de niste medicamente mai scumpe iar trebuie sa plec la 40 km fiindca in orasul in care stau nu se gasesc multe medicamente de uz veterinar.La fel si pt niste analize de sange sau urina al unui catel bolnav trebuie sa merg in primul oras din apropiere fiindca in orasul meu "nu se fac pt caini" .
Si pt. ce am scris toate astea? Fiindca adapostul pe care o conduc are nevoie arzator de urgent de o masina. Nu mai pot salva caini pe jos. ..asa ceva merge daca nu ai adapost, dar cand zilnic se apeleaza la om, de mai multe ori ..pt catei noi nascuti abandonati, pt caini loviti pe marginea drumului, pt chinuirea unui suflet ,NU pot sa actionez rapid mergand pe jos. Anul trecut cu ajutorul pompierilor am scos 2 catei dintr-o groapa (decantor de 7 m adancime) , noaptea la ora 23. la vreo 20km de adapost. Cum a-si fi mers sa verific locul daca nu a-si fi avut masina? Pompierii doar atunci vin cand esti la fata locului. Iar pt.catelusa din poza, pt Rose am facut peste 60 km, fiindca am vazut o postare cu ea si nimeni nu s-a implicat din zona ei. Rose a crescut in casa mea, am un album intreg cu poze si acum e adoptata in Olanda.
Va rog din suflet. ..Ajutati-ma sa imi pot continua activitatea pe care am pus toata viata mea, incepand din copilarie, cand la 10 ani am intrat intr-un tomberon dupa niste catei noi nascuti aruncati in gunoi.
Va rog mult, cateii au nevoie de o masina sa le pot aduce hrana, cartoane, scutece, medicamente si la nevoie sa le pot duce la operatii chirurgicale, daca din pacate e nevoie.
Cei care ma cunosc stiu activitatea mea zilnica, 7 din 7 zile. .iar cei care inca nu au fost la mine la adapost, sunt invitati sa o faca. Nu am nimic de ascuns, impreuna cu cei doi copii ai mei traim pentru/ cu catei.
Va rog ajutati-ma sa cumpar o masina pt. adapost. Asi prefera sa cumpar cu ajutorul vostru un Dacia Logan combi. .sau ceva de genul VW Caddy. ..ceva in care sa intre o cusca metalica pt caini.
Cei care pot si doresc sa ma ajute, le rog cu respect sa scrie la donatie :"Donatie masina" Asta este contul meu :
Kertesz Judit Antonia
Cont Lei, euro, dolari ect.
COD IBAN : RO76RZBR0000060016010718
COD SWIFT BIC RZBRROBU
BANCA RAIFFEISEN
Va multumesc din suflet, Antonia.
Fiecare zi fara masina, mai ales acum cand deja e frig, ceata sau ploua e un chin. E chin pt mine si e un chin pt orice animal abandonat dupa care nu ajung la timp.

despre cainii politisti

Digi Animal World Ro
Dupa ani de antrenament, cainii politisti ajung la performante impresionante. Fie ca sunt caini de urma, fie ca sunt folositi la interventii sau misiuni de salvare urbana, dresajul lor nu se termina decat atunci cand sunt pensionati. Ce se intampla insa cu acesti caini in ziua in care nu-si mai pot indeplini indatoririle? Aflam despre situatia lor de la doi agenti ai Diviziei Canine din Polita Romana duminica, de la 20:30, la ,,Digi Animal Club". smile emoticon http://bit.ly/Zf8kjI

muzica

A Música Em Minha Vida
Righteous Brothers - Unchained Melody
PEN DRIVE ANOS 70 80 e 90, DANCE ANOS 90, DISCO ANOS 70, DISCOTECA ANOS 80, VÍDEO CLIPES e MUITO MAIS. ACESSE E CONFIRA --> http://www.revivendoosanos80e90.com/ http://www.revivendoosanos80e90.com/

travelingeurope

http://www.travelingeurope.biz

si pe G+ si pe facebook

surorile calatoare

http://www.surorilecalatoare.com/

si pe facebook


de vizionat

A year after its controversial advert showing a Christmas Day truce on the Western Front, Sainsbury's has called upon the powers of children's writer Judith Kerr.
Read more: http://www.telegraph.co.uk/…/Watch-Sainsburys-Christmas-adv…

era si cazul

http://www.nasul.tv/2014/03/23/conducerea-aspa-bucuresti-urmarita-penal-de-dna-pentru-coruptie-si-abuz-in-serviciu/

istoria steagului

http://www.cunoastelumea.ro/evolutia-steagului-in-decursul-istoriei/

parole

Ci sono silenzi che sono un dono,
altri che uccidono..... che non hanno senso.
Ci sono parole giuste,
parole sbagliate,
parole dette o taciute per non fare del male.
Un "ci sono" mancato,
un "mi dispiace"non pronunciato,
un "sospeso" non colmato.
Ci sono silenzi che attendono l'arrivo di una spiegazione per poter spegnere il tormento di quei perché senza senso.

(Silvana Stremiz)

waw

KIRO 7 News
‪#‎WAWX‬: Snoqualmie Falls is raging—as stormy weather moves through Western Washington. UPDATES >> kiro.tv/WaWxNov
Get up-to-the-minute weather updates anytime >> kiroweatherapp.com

am citit ceva frumos si adevarat despre prietenie

"O prietenie adevărată, înseamnă să iei un om așa cum este el și să îl iubești, să îl sprijini și să îl prețuiești în toată imperfecțiunea lui! Să nu vrei să îl schimbi. Să te bucuri de surâsul său! Să te întristezi de tristețea sa! Să îi fii alături când ceva nu merge bine și să îi arați curcubeul de după ploaie! Dacă nu apare...să îl desenezi din dragostea sufletului tău! O prietenie adevărată înseamnă să îi auzi inima și când ea își ține respirația! Să îi auzi lacrimile și când ele nu cad! Să îi simți îngenuncherea și când spatele stă drept și fruntea sus! Să îi auzi cuvintele și când ele sunt doar tăceri!"

men and cats

http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/des-hommes-et-des-chatons-men-and-cats

Sam Smith - Writing's On The Wall (from Spectre)

19 ani o viata de pisic impreuna cu bipedul sau

http://lovemeow.com/2013/10/growing-old-together/

despre Sibiu imagini evenimente etc

http://www.sibiunews.net/articole/21-special/9514-hai-sa-ti-arat-sibiul-noaptea.html

https://www.facebook.com/welovesibiu/

https://www.facebook.com/TurnulSfatului/

https://www.facebook.com/sibiul.in.imagini/

sezonierii - de meditat

Annemarie Anne Marie
"Oamenii intra in viata ta pentru un MOTIV, SEZON sau o VIATA. Cand o sa stii care este, o sa stii ce sa faci pentru acea persoana… Cand cineva intra in viata ta pentru un MOTIV, este pentru a indeplini o nevoie pe care ai exprimat-o. A intrat pentru a te asista in momentele dificile, sa te indrume si sa-ti acorde suport, sa te ajute fizic, emotional sau spiritual. Pot parea ca fiind trimisi de Dumnezeu si sunt. Sunt acolo pentru motivul pentru care tu ai nevoie sa fie. Apoi, fara vreo greseala din partea ta sau intr-un moment inoportun, aceasta persoana va spune sau face ceva pentru a aduce aceasta relatie la sfarsit. Cateodata ei mor. Cateodata doar se indeparteaza. Cateodata isi fac de cap si te forteaza pe tine sa adopti o pozitie. Ceea ce trebuie sa realizam este ca nevoia noastra a fost satisfacuta, dorinta noastra indeplinita, munca lor terminata. Rugaciunea ta a fost ascultata si acum este timpul sa mergi mai departe. Unii oameni intra in viata ta pentru un SEZON, fiindca a venit randul tau sa impartasesti, sa cresti sau sa inveti. Ei iti aduc o experienta de pace sau te fac sa razi. Ei te pot invata ceva ce nu ai mai facut. Ei iti pot da de obicei o cantitate incredibila de bucurie. Crede, este real. Insa doar pentru un sezon. Relatiile de o VIATA te invata lectii pentru o viata, lucruri pe care trebuie sa construiesti pentru a avea o fundatie solida emotionala. Treaba ta este sa accepti lectia, sa iubesti acea persoana si sa pui ceea ce ai invatat in practica in toate celelalte relatii si aspecte ale vietii tale. Se spune ca dragostea este oarba dar prietenia este clarvazatoare…"

Gaudeamus la Romexpo

18-22.11.2015 pavilionul central

staruri care iau atitudine

Thank you Ricky Gervais for using your status to help the innocent and voiceless. X https://www.thedodo.com/ricky-gervais-puppy-saved-144962493…

Sam Cooke- Another Saturday Night

R.E.M. - Everybody Hurts (Official Music Video)

dans

Mis Curiosidades with Mario Rodriguez Curiel and 3 others.

Daniel & Désirée Sexy Bachata
Visita: www.msicuriosidades.com

Guns N' Roses - Don't Cry

indiferent de stilul sau e singurul care mereu sare in ajutor

Poze PRO at Mihaila Stefan Home - Www.mihailastefan.ro.
May 12 · Petrila · Edited ·
Gigi Becali a oferit o casă familiei care stătea în câmp, cati dintre miliardarii romaniei fac asta? si nu e singura data cand Nea Gigi face asemenea gest! Distribuie !
Vestimai multe ---> http://www.MihailaStefan.Ro/

Este adevarat ca e hulit pentru ca are un stil aparte, e altfel, uneori enervant, obositor chiar, alteori penibil, vorbeste prea mult, dar mereu actioneaza, sare in ajutorul tuturor, chiar si din puscarie cand afla de cate un caz intervenea, dadea dispozitie si se rezolva ...si nici nu se lauda cu asta, nu urmareste nimic, o  face pentru ca asa simte si pentru ca poate or asta e suficient! daca ar proceda mai multi asa ... la cati avuti are tara ... multe probleme s-ar rezolva ...

big cats

Watch what these big cats do when they see a cardboard box for the first time... on.hln.tv/7C7dPG ‪#‎AllTheFeelings‬

s-a mai stins o vecina grozava

In copilarie am avut multi vecini minunati la care mergeam in vizita cu mama. Imi amintesc de doamna Popa, prima doamna Ionescu, doamna Rosenberg ...
Doamnele Popa si Ionescu (prima) s-au imbolnavit si au murit brusc, cand inca eram mica.
Apoi cea de-a doua doamna Ionescu, dupa ce si-a ingrijit sotul cazut la pat multi ani, l-a urmat si ea la vreun an dupa ce s-a stins ...si asta dupa  ce a murit si pisicul dansei; a plecat in Germania la  fiica ei si a revenit in cutie.
Domnul Popa  s-a mai chinuit multi ani, statea mai mult pe la tara, avusese si un caine lup, Print; ultima oara l-au luat cu salvarea si pompierii ... l-au readus ... si s-a  stins si dansul ...
 Ieri, 14.11.2015 ne-a parasit si doamna Rosenberg, o fire vioaie, activa, adora calatoriile, avea prieteni, ii placeau spectacolele, era moderna, cocheta ... dar dupa operatia la  tiroida si niste probleme cu soldul ... starea de  sanatate i s-a degradat brusc ... a ajuns cu aparat respirator si spre sfarsit cu pampersi ... iar in zori ieri a cedat ... a obosit sa-si mai poarte de grija dupa ce ani buni a avut grija de sotul sau pana ce acesta a decedat sau nu a mai suportat starea in care ajunsese ...
R.I.P. vecini minunati!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini