marți, 25 august 2015

12-13.09. Butic Nomad in Caderea Bastliliei 11

Targ de comori calatoare - garage sale la Boheme Art Bistro Concept

https://www.facebook.com/events/1621834428096319/1624030677876694/

sport extrem pis

Maureen Conklin It's Hawkeye. She likes to swim, so her scuba-diving dad made her this little rig. https://youtu.be/FP8n4IH7u0U

Top Ten Tips on How to Keep Your Cat’s Teeth Clean | petMD

Top Ten Tips on How to Keep Your Cat’s Teeth Clean | petMD

Indila - Dernière Danse (Clip Officiel)

eveniment in beneficiul blanosilor de la jurnalul unui voluntar

Nu multi stiu, putini cunosc, faptul ca, pagina SHOP 4 PAWS este dedicata exclusiv celor 53 de Blanosi Jurnalul unui Voluntar.
Toate fondurile obtinute in urma vanzarilor sunt directionate catre ei, si fie cumparam bobite, fie platim ingrijitor sau chirie, fie mai pregatim un catel de plecat la el acasa, fie deparazitam, tratam si vaccinam.
Acest eveniment este creat special pentru vaccinarea anuala a patrupezilor si pentru plata facturii de bobite, si ne dorim sa vindem in valoare de cel putin 3400 de lei.
Suma este fixa si reprezinta : 1000 lei – cntravaloarea pastilelor de deparazitare, a vaccinurilor antirabice si polivalente, iar restul de 2400 lei reprezinta factura de bobite.
De obicei evenimentul nostru se desfasura la Open Pub, dar pentru ca facem slalom si pregatim cateii de sezonul rece, consolidandu-le tarcurile , si pentru ca inca mai avem de bifat cu plus taskuri administrative pentru terenul, pe care vrem sa-l achizitionam tot pentru ei, de aceasta data evenimentul este online.
Va rugam sa ne ajutati sa il promovam cat mai mult si sa invitati cat mai multi prieteni la vizualizat si cumparat produsele de pe rafturile noastre virtuale, caci rand pe rand, le expunem frumos, pentru vanzare
Multumim din suflet, pentru fiecare join, share si invite, si bineinteles pentru cumparaturi ♥
P.S. Este online, deci puteti cumpara de oriunde
----------------------------------
If you don’t know it yet, the page Shop 4 Paws is exclusively dedicated to the 53 dogs owen by Jurnalul unui Voluntar.
All the funds that we are obtaining from sales are used in their benefit: to buy food, or to pay the person who’s taking care of them, or to pay the rent, or to prepare a dog to go home, or for treatments or vaccination.

This event is created because it is time for the annual shot (vaccines) of the Furry Ones, and we also need to pay the invoice for food, for which we need in total 765 euros - 225 for vaccines and 540 euros for food.
We hope to manage and sell, with your help, enough products to cover the amounts.
Please help us promote the objects as much as possible, and invite many friends to see and buy our products, because one by one they will be exposed on our virtual shelves.
Thank you from the heart for every join, share, invite and of course for shopping. ♥

P.S. It’s an event online so you can buy from everywhere


 iecare dintre voi poarta in suflet mieunatori si latratori, si stiu ca intelegeti eforturile noastre, ca sa facem cat mai multe fapte bune pentru ele, animalutele.
Stiu ca foarte multi dintre voi ati cumparat deja de pe rafturile noastre virtuale cate ceva, ca sa ne ajutati sa mergem inainte.
Va multumesc in numele intregii echipe (si includ aici si Blanosii, evident), si va rog de aceasta data, sa ne ajutati sa promovam cat se poate de mult acest eveniment, sa ne facem cat mai multi prieteni si sa reusim sa vindem intr-un timp relativ scurt, cat mai multe produse.

Cum ne puteti ajuta?
- Cu idei, in cazul in care noi ne poticnim smile emoticon
- Cu achizitionarea produselor care va sunt pe plac
- Cu share-uri, macar saptamanale, la postarile cu vino-n coa' sau la eveniment
- Cu invite catre prietenii, care nu ne cunosc inca
- Cu tag-uri in pozele care va fac cu ochiul

-----------------------------------
 all of you have in the soul a little furry friend, and I know you understand all our efforts to help the animals in need.
I know also, that some of you bought already from our virtual store some objects with love for paws, to help us go on.
Thank you, in the name of the entire team, and in the name of the dogs too, but this time I'm kindly asking you to help me promote this event as much is possible, to succeed in gaining more friends and selling in a short time, a lot of products.
How you can help us?
- By giving us ideas, if we stumble
- By buying products that you like
- With shares, at least weekly, for the catchy posts or by sharing the event
- By inviting great people who don't know yet about us
- With tags in the photos you like

 https://www.facebook.com/events/1466928056968706/1467439953584183/

impresionanta scrisoare a unui catel la apusul vietii

http://soniamurgulet.simplesite.com/419315845/3005530/posting/scrisoarea-unui-c%C3%A2ine-pe-patul-de-moarte?b=1E11D6DADFC54845838E577F6B8563F86061E56

Chris Rea - Looking For The Summer

minunatii pufoase

The 29 Most Joyous Things That Have Ever Happened http://th3pictures.com/r/2wBlR

 The 30 Teeniest Tiniest Puppies Being Adorably Teeny Tiny http://th3pictures.com/r/2sGgB

cine a pierdut-o?

vazut corcitura pit-bull-ita cu tatele atarnand (probabil are pui undeva) fugara, dezorientata, azi pe la 11 indecisa, trecand haotic printre masini in intersectia de la Iulia Hasdeu

Festivalul Ambasadelor 1-5.-09.2015

http://www.romanialibera.ro/cultura/cultura-urbana/ocolul-pamantului-in-cinci-zile-390378

nu ratati expo fluturi tropicali la Antipa

azi am ajuns si aici, nuputeam rata; asa am descoperit din pacate disparitia cafenelei Antipa
expo fluturi e in curte, intr-o constructie ca 1 garaj, urmezi indicatoarele din incinta muzeului, 12 lei intrarea pt  adulti, au si shop la intrarea in pavilion: borseta cu fluturi 20 lei, tricou, mouse fluture in rasina 50 lei, sacosa panza cu fluturi, magneti, etc, tot ei se ocupa si de expo ganganii (paianjeni, scorpioni) din incinta muzeului langa magazin, existand si 1 pret special daca vizitezi ambele expozitii
fluturii mari si multicolori sunt in libertate ca la safari, vin pe tine, e o senzatie unica
in magazinul muzeului gasim carte cu expozitiile  gazduite - fluturi la 15 lei, la 10 lei moluste, pasari, etc; albumul muzeului 20 lei; magneti 5/8 lei, vederi tridimensionale, brelocuri 15 lei, animalute din piatra 10 lei, alte jocuri/jucarii; bijuterii si copacei din pietre, dvd-uri

sponsorship for dogs in shelter

Dear friends and supporters,

We are in really big need to set up sponsorhips for our dogs in the shelter, which are in our care, rescued by us or abandoned in our care.
We need funds to keep running our activity and the rescue center for our 200 dogs. They need better food, better conditions, wormers, vaccines, sometimes treatments and so on. We are at the end of our powers here, we really struggle for each day. With sponsorships for the dogs, we could have a better way of running the activity, it would ease our burden and also it will improve the lives of our dear souls in our care.
One month sponsorship for a dog is 35 euro. One dog can be sponsored by multiple doors.
We will be posting albums with the dogs without sponsors in our shelter, maybe you can help and sponsor one or more.
Please help us!!

For sponsorhips:
PayPal account: nobodydogs@gmail.com
Bank details:
Account Holder: Asociatia Nobody Dogs
Adress: Bucharest, Romania
IBAN for EUR: RO95RZBR0000060014991391
IBAN for RON: RO36RZBR0000060014991386
IBAN for USD: RO84RZBR0000060014991395
Swift code: RZBRROBU
RAIFFEISEN BANK

PLEASE JOIN SHARE SPONSOR!
Thank you all so much for your efforts!

NDRC Team

efectul muzicii asupra pisoiului

Gatinho vira sucesso dançando "Uptown Funk", de Bruno Mars http://bit.ly/1W0iMEp

eveniment la Dalles


IN NOIEMBRIE, IN SPATIUL DALLES A MNAC, EXPOZITIA ''MUZEELE IN ANEXA''!!!!

De Noaptea Muzeelor am protestat acoperind artefacte din colectiile noastre. Avem vom avea o expozitie-protest pe aceeasi tema, constituita din creatii de arta provenite din colectiile muzeelor afectate de fenomenul retrocedarilor care au dinamitat comunitatea noastra profesionala si au dus la aruncarea in strada a multor muzee. Acestea au devenit o anexa a intereselor culturale si de politica locala, regionala sau nationala.

Conceptul va fi unul inovator, cu un mesaj puternic, care va exprima drama prin care trec muzeele din Romania. Proiectul este coordonat de catre Reteaua Nationala a Muzeelor si va fi finantat cu sprijinul Administratiei Fondului Cultural National. Partener: Muzeul National de Arta Contemporana

Lassie de la Red Panda are nevoie de noi


Lassie a aparut in primavara, in curtea unui bloc in sectorul 6. Era speriata, mereu pe fuga, se vedea clar ca nu cunoaste zona si nici nu este prea obisnuita cu aglomeratiile. Initial am crezut ca este gestanta, pentru ca era foarte umflata. Cu greu a fost prinsa si dusa la cabinet, iar dupa primul consult s-a dovedit ca nu era gestanta, ci avea splina foarte marita. Au urmat investigatii, analize de sange de baza dar si speciale, ecografii, tratamente simptomatice. In toata aceasta perioada Lassie a stat internata la cabinet veterinar dr. CMVI Irina Corbu.
Acum Lassie este in centrul de adoptie, starea ei de sanatate este stabila si isi cauta o familie. Este un caine speriat, care are nevoie de mai mult timp de acomodare, dar cu rabdare si atentie va ajunge un caine adorabil si sociabil.
Lassie, femela, talie mare, nascuta in 2013
Datoriile la cabinetul veterinar pentru perioada in care Lassie a stat internata (aprilie - iunie) se ridica la 1425 lei. Va rugam sa ne ajutati cu orice donatie pentru acoperirea acestor datorii mai vechi, fie direct la cabinet (str. Cezar Boliac nr 12), fie in contul asociatiei, cu mentiunea pentru Lassie.
pay-pal: donate@red-panda.ro
Asociatia Red Panda
IBAN RO72PIRB4237735013001000, Piraeus Bank

Bucurestiul vazut altfel

http://www.orasulm.eu/articole/stiri/bucuresti_altfel:_aplicatii_mobile,_ghiduri_ori_fotografii_care_ne_conecteaza_cu_orasul_2594

invitatie Ronda

Mindful Puppy Love:
Learn to listen, learn from and play with animals at Asociatia Ronda.

We will come together with Mindfulness meditation teacher and Shaman - Ian Peric to connect with animals and gently build relationships in a way that everyone feels comfortable with.

In this session we use mindfulness to bring awareness to:
* Body language
* Sound
* Touch
* Respect
* Play

The techniques we share in this workshop are powerful in our relationships with all animals, four legged and two legged.
Come along and meet some beautiful puppies and people.

Class Price: 49.00 Lei
For Students: 29.00 Lei

Phone: +40 751 479 306
e-mail: info@trinitymovement.com

The Corrs - Dreams [Official Video]

octombrie 2015 Asia Fest si Festivalul ceaiului si cafelei in Piata Universitatii

16-19.10.2015 Asia Fest

22-26.10. 2015 tea-coffee.ro


info de la ANTREC

INFOTRIP 2015
Pentru a descoperi potenţialului turistic al judeţului Alba, cu ocazia celei de a XI-a ediții a Târgului Național de Turism Rural Albac 2015, Consiliul Judeţean Alba organizează un INFOTRIP destinat exclusiv agențiilor de turism.
Formularul de înscriere poate fi descărcat aici.... http://www.cjalba.ro/wp-content/uploads/2015/08/Infotrip.doc

ursi in piscina

A mother bear and her five cubs were caught on video taking a dip in a backyard pool in New Jersey. abc7.la/1NqGwyO

apel MaxDog

Astazi trebuie achitat salariul lui Danut!Avem doar 100 lei,mai lipsesc 400 va rog putem face ceva sa-i achitam salariul?
Astazi se termina si hrana cateilor adulti,juniorii si pisicile de mai bine de o saptamina nu au mai primit hrana corespunzatoare.La cabinet datoriile cresc.!
Puteti dona hrana la salonul Escape Beauty Studio de pe strada Armeana in spatele Halei Centrale,la Cabinet veterinar 4 Labute in Tatarasi.Puteti lasa hrana,antiparazitare si la salonul de bronzat, SunWorld Iasi Paypal:asociatia.maxdog@rocketmail.com Prin transfer bancar: RO70BRDE240SV90033962400 (Romanian Lei) RO64BRDE240SV91202932400 (Euro, cod swift BRDE RO BU), catre Asociatia Max Dog

teleleu

http://www.teleleu.eu/

limbajul corporal al piselor

http://gatos.facilisimo.com/reportajes/consejos/el-lenguaje-corporal-de-los-gatos_185640.html?aco=hed&fba

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini