vineri, 21 august 2015

cargo daca ploaia s-ar opri

Queen - Princes Of The Universe (Official Video)

Faith No More - Easy (Official Music Video)

INK for Dogs

Numai maine nu-i poimaine si va avea loc frumosul eveniment INK for Dogs https://www.facebook.com/events/877594015667991/,
organizat de oameni dragi cu minti si inimi deschise. heart emoticon
Prieteni de-ai lor si de-ai nostri au acceptat sa participe si sa petreaca impreuna un week-end modern, "picant" (ca sa nu zicem usor intepator), amuzant, si cu drag de Blanosi, caci pentru ei este organizat.
Daca de-abia acum aflati ca va puteti tatua si ajuta in acelasi timp catelusii, sa-si cumpere materiale pentru adapost, si daca v-ar placea sa participati, dati click pe join si urmati indicatiile prietenilor nostri.
Multumim Event Horizon Tattoo (https://www.facebook.com/EventHorizonTattoo) heart emoticon
-------------------------------------------------------------------------
Thank you, Event Horizon Tattoo, for organizing INK for Dogs in benefit of the dogs in our care

PEPPINO GAGLIARDI - CHE VUOLE QUESTA MUSICA STASERA

afla despre tine

https://aweshare.net/ce-animal-viata-anterioara/


https://zapswitch.com/cum-vei-arata/

https://zapswitch.com/viata-anterioara/

Notre Dame de la Garde - 4K Resolution - Bonne mère

spectacol nautic

http://www.cunoastelumea.ro/sail-amsterdam-cel-mai-mare-spectacol-nautic-din-lume-foto/#sthash.MRFX3Y5x.TWDqFSlF.dpbs

Beautiful Nature - Deep Sea 1080p HD

Tedeschi Trucks Band - Learn How to Love

anunt parc natural

Dragi prieteni, în contextul finalizării dosarului de înființare al Parcului Natural Văcărești, vă rugăm să ne ajutați să promovăm anunțul de mai jos folosind funcțiile like and share. Vă mulțumim!
Asociația PARCUL NATURAL VĂCĂREȘTI, cu adresa poștală în Splaiul Unirii, nr. 168, bl T4, Etaj 17, ap. 1701, Sector 4, București, conform prevederilor Anexei 1, la Ordinul Ministrului Mediului și Dezvoltării Durabile nr. 1710/2007, litera D, (J), având ca temei de drept prevederile OUG 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei si faunei salbatice solicită public punctul de vedere al actualilor titulari ai dreptului de proprietate sau ai altor drepturi reale imobiliare asupra întinderilor de teren aflate în interiorul Obiectivului de investiții, „Acumulare Văcărești” (situat în București, sectorul 4, în perimetrul delimitat de patru artere principale, respectiv, la nord Splaiul Unirii, la est Șoseaua Vitan-Bârzești, la sud Șoseaua Olteniței, la vest Calea Văcărești), cu privire la proiectul de instituire în zonă a regimului de arie naturală protejată - parc natural.
Vă rugăm să ne trimiteți punctul dumneavoastră de vedere la adresa poștală mai sus indicată sau la adresa electronicaă contact@parcnaturalvacaresti.ro

trist, dar adevarat

o vedeta blanoasa

http://www.simonatache.ro/2015/06/10/jurnalul-mihaelei-superba-de-catifea-am-atata-treaba-de-de-abia-imi-vad-fundul-atunci-cand-il-ling/

My favorite scene from Blazing Saddles, featuring Count Basie and his Or...

apelul Andreei Bacus pt animalutele din adapostul sau

Ajutooor!!Resursele noastre au ajuns la final ,mai avem papica pentru Catei pentru aproximativ 5 zile,suntem in urma cu chiria ,plata angajaților si plata serviciilor veterinare.Puteti ajuta donand mâncare sau bănuți in contul nostru bancar sau pe paypall.Nr de cont esteRO97RZBR0000060014426427 CONT RON
COD SWIFT RZBRROBU
BACUS ANDREEA GABRIELA
RAIFFEISEN BANk.Paypall Black_or_pink_life@yahoo.com with Alexandra Sora

apel pt alti catelusi salvati

Love for dogs Flavia&barbes
These pups were found on the side of the road, even if it was raining, we stoped and picked them up and took them home. When they saw us coming for them, they were so scared that they ran into a hole and didn't want to come out. We went to the store and bought some food to try to get them out. We did, after about a hour. If we left them there, they would have been dead by morning. Who can help us with food, defleeing, vaccination, please contact us because we need help to manage the over 50 dogs we have now.
PAYPAL barbes1977@yahoo.com
Love for dogs Flavia&barbes
Acesti catelusi au fost vazuti de noi cand ne intorceam spre casa pe marginea drumului, chiar daca afara a fost rupere de nori noi am oprit sa i luam cu noi acasa ,cand acestia au vazut ca ne apropiem de ei fiind foarte speriati au intrat intr-o groapa nemaivrand sa iese ,ne-am dus la magazin sa cumparam ceva de mancare dupa care ne-am intors sa-i prindem dupa aproape o ora am reusit .daca nu reuseam sa-i prindem riscau sa moara pana dimineata pentru ca pamantul a inceput sa se surpe de l a apa ei acum sunt in siguranta ,. Cine poate ajuta ,cu mancare ,vaccine sau deparazitari va rugam sa ne contactati deoarece avem nevoie de ajutorul vostru suntem depasiti de situatie ,in momentu de fata avem peste 50 de catelusi in grija.
Paypal
...barbes1977@yahoo.com

EXEMPLU!

http://greatnews.ro/un-cuplu-renuntat-sa-si-mai-cumpere-o-casa-pentru-si-salva-pisica-adoptata-din-romania/

Help Labus Galati

1000 de animalute.900 de catei si 100 de pisici.Organizarea de vis: de 300 de catei s a ocupat o fundatie din Elvetia sa le faca niste hale superbe si foarte bine gandite in care toti stau in interior si fiecare boxa, in care stau maxim 3 catei, are si iesire spre exterior.
Si restul de 700 in care sunt pusi cateii "vechi" care nu sunt adoptati (pentru ca "sunt batrani" ) si care doamna care are fundatia a facut tot din resurse proprii, nefiind lux,m, dar toti cainii arata foarte bine, sunt grasuni, ingrijiti, tratati si veseli.
Sunt 7 oameni angajati care fac mancare, curat si tot ce mai e nevoie.Sunt foarte putini din pacate, dar romanul prefera sa stea sa moara de foame pe banca la poarta decat "sa stranga caca de caini"
Exista si o aripa de "Carantina si Spital" unde sunt pusi cateii dupa ce sunt dusi la medic sau care urmeaza a fi sterilizati sau deparazitati ca sa nu existe sansa sa ia toti ceilalti vreo boala.
Se ocupa foarte bine de ei doamna care are adapostul, se duce dupa serviciu si ia de la Spitale, Restaurante, Hipermacheturi mancarea ramasa si le este gatita de oamenii de aici.
Consumabilele sunt necesitatea maxima (clorul, maturi, galeti, recipiente, sepci si pelerine pentru ingrijitori, saci de gunoi, manusi etc) si mancarea pe timp de iarna care este putina spre deloc pentru ca adapostul este la periferie si nu este deszapezid si nu se poate ajunge decat pe jos, ceea ce inseamma ca le trebuie un necesar de mancare uscata pentru perioada de iarna.
Cine are drum inspre Galati, sau cine vrea sa isi faca drum, cine vrea sa adopte catelusi sau cine vrea sa ajute toate detaliile sunt pe Pagina de facebook a asociatiei HELP-LABUS de la Galati!
Exista varianta sa redirectionati 2% din venit, sa faceti donatii, sa adoptati la distanta (sa platiti o suma lunar) , sa mergeti acolo sa ajutati, sa mergeti cu mancarica sau orice!
Am fost personal, sa ma asigur data viitoare cand cer, sa stiu pentru ce cer, nu mi as fi permis sa iau ceva de la cineva fara sa stiu ca merg exact la locul potrivit.
Eu intr o luna am sa ma mai duc acolo.
Daca isi doreste cineva din Bucuresti sa trimita ceva, cu mare drag vin si iau oricand orice!
Multumesc!
https://www.facebook.com/HelpLabus

apelul Angelei Raluca Gavrila pt catelul salvat si operat

HELP ######## Catelul bătut,cu fractură de mandibula,operat miercuri la facultatea de medicina veterinara . E externat si in foster in apartamentul meu alaturi de20 pisici si 3cîini....necesita tratament si mîncare speciala...The dog bitten by someone last week with fracture of mandibula was in surgery wensday,now he is in my apartament in foster , with20 cats and3dogs saved from the streets...he needs special foods and treatments...please help for him and to pay his operation and treatments.......900 roni ..or 200 euros.....please i need desperatly help......i dont manage alone anymore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..my Paypal gangelaraluca@yahoo.com OR BRD BANK BUCHAREST SWIFT BRDE ROBU RO 09 BRDE 410 SV 3383 2264 100 ÎN EURO ON NAME GAVRILA ANGELA RALUCA THANKS YOU FOR HELP ME 😥😦😧

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini