marți, 11 august 2015

o familie are nevoie de ajutor


6 suflete, 6 probleme de sănătate! Nu au energie electrică de 4 ani! Au nevoie de alimente, îmbrăcăminte, rechizite, ghiozdane, bani pentru tratament, produse de igienă, și lista continuă! Orice ajutor este primit cu drag și le este folositor!
Valiza vorbitoare added 8 new photos.
Necazurile se țin lanț de 6 suflete nevinovate!!!
Să răspundem pozitiv strigătului disperat de ajutor venit de la o mamă cu 4 fete!
Vă spun povestea tristă și lungă a familiei Dumitrașc, din Răchita de Jos, județul Dolj! Spun lungă, pentru că toți din familie au probleme de sănătate!
Încă de când părinții s-au cunoscut, nu au avut o casă a lor! Împreună cu cele 4 fete, locuiesc într-o căsuță, din bunăvoința unei doamne, care la scurt timp după ce le-a permis să stea acolo, i-a cununat religios! Însă casă stă să cadă pe ei, iar când plouă sau ninge, atât apa cât și zăpada pătrunde cu ușurință în locuință!
Din 2011 nu au energie electrică!
În 2013, domnul Dumitrașc a fost operat de hernie de disc, și din lipsa banilor nu a putut să urmeze ședințele de recuperare! În timp a început să își revină! Până în toamna anului 2014, când din cauza problemelor, a neajunsurilor, a faptului ca se simtea neputincios în fața greutăților,dar și a faptului că mezina familiei are probleme serioase de sănătate, a clacat, și a incercat să se sinucidă! Timp de câteva săptămâni a stat internat la Neuropsihiatrie! Acum suferă de depresie psihică severă, dar urmează tratament de specialitate!
Cristina-Gabriela are 14 ani si este clasa a VII-a. Ea fiind mai mare, înțelege bine ce se întâmplă în familie, asimilează greutățile, și mai ales că tatăl a încercat să își ia viața, a făcut ca într-o bună zi să leșine la școală , iar în urma investigatiilor a aflat ca suferă de gastrită, pe sistem nervos! În prezent este la regim alimentar!
Onisa-Ștefania, are 9 ani și este clasa a III-a! Este diagnosticată cu suflu sistolic, nu are voie să depună efort și trebuie să revină la control la 14 ani! Îmbucurător este faptul că nu necesită operație!
Elena-Eliza, are 6 ani și 7 luni, si este clasa 0! Nici ea nu este străină de spitalizări și operații! Când era micuță, mama ei a observat că nu reacționează la lumina puternică a becului, iar în urma multiplelor investigații s-a ajuns la operație, la ambii ochișori!
Sofia, în vârstă de 1 an și 4 luni, are probleme de sănătate încă de la naștere, probleme cu inima, a fost operată de hemangiom tuberos, care a recidivat la nas și la guriță! Lună de lună, necesită investigații! Chiar dacă este dezvoltată fizic normal, nu merge, nu vorbește, înțelege și se face înțeleasă! De-abia a inceput să stea în șezut! Urmează tratament neurologic! Sofia suferă și de anemie carențială severă!
Tratamentul tatălui și al Sofiei, lunar, depășește suma de 300 lei!
Și ca tabloul să fie complet, mama copiilor este operată de: peritonită, hernie ventrală și fibrom!
Cel mai important este ca micuța Sofia să urmeze tratamentul și să își revină! Dar este nevoie de noi, oameni cu suflet, să le întindem o mână de ajutor!
Această familie are nevoie de tot ce trebuie ca să supraviețuiești: alimente neperisabile( ulei, zahar, faina, orez, malai, fidea)iși nu numai, lenjerii, articole menaj, produse de igienă( săpun, șampon), îmbrăcăminte și încălțăminte ( Cristina-nr 37, Onisa-31/32, Elena-30/31 și Sofia 17/18), pentru Sofia biberoane(noi),diferite creme de copii, absolut orice ajutor este primit cu dragă inimă! Chiar și o mică sumă de bani, îi ajută să cumpere tratamentul Sofiei, să plătească drumul până la spital, pentru că lunar merge să îi facă infiltrații!
Fetele care merg la școală au nevoie de rechizite, ghiozdane!

asta catarare


Cum poti escalada cu Google Street View pe un perete din parcul national Yosemite ----> http://bit.ly/1MmsjTo

apel pt salvarea cateilor ridicati de hingheri din complexul Sphera

Impreuna salvam cateii luati de hingheri din Complexul Sphera.
( Please share heart emoticon )
AJUTOR!!!!!! Pe 4 august ASPA si Politia Locala au ridicat cateii de la Sphera. O inscenare macabra... cum ca unul ar fi iesit afara din curte si ar fi speriat un copil pentru ca a latrat la el.
Plangerea a fost, bineinteles, ANONIMA.
Ajutati-ma sa ii salvez. Sunt 11 catei blanzi, crescuti de mine de-a lungul a sapte ani. Nici nu ridicau privirea catre oameni. Ii invatasem sa aiba incredere in oameni din pacate.
Va rog, ajutati-ma sa le ofer o sansa....
Am fost astazi in Bragadiru sa ii rezerv. Din pacate nu am fost lasata deoarece nu ii puteam scoate pe toti pe numele meu. Maine ma voi duce cu Ioana Rosenberg care s-a oferit sa ma ajute sa ii scot din infern.
Dupa doar 6 zile sunt de nerecunoscut. Voi posta poze cu ei inainte si dupa ce au fost luati. In plus, acum 4 luni au mai fost ridicati 3 catei din aceeasi curte, pe care i-am salvat din PS Pallady. Mirea Lucian m-a ajutat sa gasesc foster pentru toti.
Va rog sa ma ajutati sa le platesc cazarea. Sunt catei blanzi si sociabili care pot fi usor adoptati de oameni cu suflet, sau cel putin asa erau inainte de a ajunge la hingheri.
Ajutati-ma, va rog, sa le ofer o viata, viata pe care hingherii vor sa le-o ia!!!!!
Adresa de paypal unde puteti face donatii in ajutorul lor este:
- florinaszilaghi@yahoo.com.
LINK EVENT ( Szilaghi Florina) :
https://www.facebook.com/events/1480563148921241/

tatuaje in beneficiul cateilor

Ink for dogs. Sau "hai, ne tatuăm în beneficiul câinilor!".

În weekendul 22-23 august, vom executa o serie de tatuaje "dogs-related"(pentru că, de data aceasta, chiar sună mai bine în engleză). Banii pe care îi vom strânge vor ajunge ca donaţie la echipa asociaţiei Jurnalul unui Voluntar, care are în grijă 48 de căţeluşi.

MODELELE DE TATUAJE VOR FI DEJA DESENATE, iar voi îl veţi putea alege pe cel care vă încântă cel mai mult. Costul acestora va fi între 120 de lei (cele mai simple) şi 200 de lei (cele colorate). Până aproape de ziua evenimentului, vom updata constant folderul de designuri, cu catei dintr-o multitudine de rase :) Acestea vor fi modele simple (cca. 1-2 ore de lucru), pentru a putea executa cat mai multe si a atinge scopul evenimentului.

În momentul în care v-aţi decis, vă rugăm să daţi un mesaj pe pagina Event Horizon Tattoo (https://www.facebook.com/EventHorizonTattoo), cu modelul dorit, din cele postate de noi, și ziua în care ați prefera să fie executat tatuajul, pentru a face o programare. Să vă grăbiți, deoarece numărul de sloturi disponibile este limitat.

În aceasta perioadă, voluntarii se străduiesc să cumpere un teren, care va fi transformat în refugiu pentru câini. În plus, sunt necesare plase pentru ţarcuri, beton şi multe alte materiale. Încercăm astfel să dăm o mâna de ajutor prietenilor noştri la construcţia adăpostului. Cei 48 de căţei sunt
salvaţi de pe domeniul public, sunt îngrijiţi şi promovaţi pentru adopţie. De fiecare dată când un căţelus pleacă la casa lui, un altul îi ia locul. Aşadar, tot ce se construieşte acum trebuie să fie durabil şi solid :)

Dacă doriţi să faceţi o donaţie, fără a marca momentul pe piele, vom avea o serie de lucruri pe care le puteţi cumpăra- ceasuri, căni, tablouri şi alte minuni. Acestea vor fi fotografiate şi postate pe pagina evenimentului.
Așadar, vă așteptăm la o cerneală, o atenție, o măslină la Studio 148.

util si interesant maxima reciclare

http://karmastream.com/17-ways-to-repurpose-your-old-kitchen-utensils/

 http://www.topdreamer.com/21-practical-useful-diy-projects/

pareri?

http://www.wix.com/blog/2015/08/how-to-grow-your-blog-from-zero-to-mass-audience/

22 august LOVE YARD SALE la HAVE A CIGAR in Dianei 11 de la ora 12 la 18

Love Yard Sale este târgul de lucruri care au fost (și încă mai merită să fie) iubite.

In luna august, Love Yard Sale revine cu o ediție de vară, plină de culoare și chilipiruri de tot felul. Ai fost deja în vacanță și ești gata să te desparți de pălărie, rochița cu brelete, ochelarii de soare, sandalele și geanta de plajă? Vino la Love Yard Sale și vinde-le pentru un preț prietenos celor care abia acum își pregătesc bagajele. Pentru detalii și înscrieri, trimite-ne un mesaj privat pe pagina Love Yard Sale.

Te pregătești să pleci în vacanță și vrei să îți cumperi cele necesare unei zile pe plajă, unei plimbări pe străduțe pitorești sau unei seri relaxate la o terasă? Vino la Love Yard Sale unde poți cumpăra lucruri foarte frumoase la prețuri pe care nu ai cum să nu le iubești.

Intrarea vizitatorilor este liberă.

Târgul Love Yard Sale se organizează în strada Dianei 11, în cocheta curte a pub-ului Have a cigar unde puteți lua masa, bea o cafea și combina experiența cumpărăturilor la târg cu muzica bună.

Contact: Laura Bucur – laura.bucur@laurabucur.ro / 0722271375

https://www.facebook.com/iloveyardsale

in Ravenna pe RAI YOYO am descoperit 1 desen animat minunat

http://www.roli.ro/desene-animate/masa-si-ursul/


evenimente

In centrul istoric, pe o strada cu renume printre negustori si carciumari, cu povesti de mult uitate pe care dorim sa le readucem la viata, ne propunem sa sarbatorim Bucurestiul de alta data organizand alaturi de Asociatia Connection un targ handmade ce va fi gazduit de terasele localurilor de pe aceasta strada.

Intre 21-23 august , orele 11-18, pe strada cu numele asimilat de la negustorii bulgari - Gabroveni - se va tansforma pentru trei zile intr-un targ multicolor, dedicat creatorilor de frumos, cu bijuterii, podoabe, posete, accesorii, decoratiuni, imbracaminte, cosmetice, dulciuri, pictura, tot ce poate iesi din mana acestor oameni inzestrati cu imaginatie si indemanare.

Va asteptam sa va bucurati de 3 zile splendide de august alaturi de noi intr-o atmosfera de bazar stradal, petrecere si voie buna.

Terasele partenere: SELFIE, SANKT PETERSBURG, THE ELBOW ROOM, ATLANTIK DONER, THE XIX ROCK BAR CONCEPT, TUNES.

Partener eveniment Gabroveni Days: Asociatia Connection.

Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactatii la:
excelsiorstil@gmail.com / tel: 0760 508 767
diana.excelsior@gmail.com/ tel: 0723 596 959

recomandari


Parcurile naturale din Romania ne conving prin frumusetea lor sa planuim o escapada la munte --> bit.ly/ParcuriNaturale

1 pisic cu probleme are o noua sansa sa-l ajutam sa se bucure de ea

Michel needs a lot of help to go home on 10th September!
Update: only £37 (ticket) and 58 euros (passport) needed!
Michel is the sweetest blind boy and he suffered so much, but now can leave for his forever home in Scotland! We are so happy, as a new and wonderful life will be waiting for him there, but in order to do that we need to raise £175 for his ticket to Edinburgh (25 from the sum we would need it sooner for booking his place). And also 58 euros for his passport.
So, please if you can spare a little to help him one more time, we would really appreciate it! I know you already helped him a lot all this time, by paying his treatments, surgeries and MRI, but this is his only chance to happiness and unfortunately it has a price.
Paypal: dana.taras@yahoo.com
*******************************************************************
Michel are nevoie de mult ajutor pentru a pleca acasa pe 10 septembrie!
Michel este cel mai dulce baiatel orb si a suferit enorm, dar de acum poate pleca la casuta lui in Scotia! Ne bucuram atat de mult pentru el, pentru ca il asteapta o viata minunata, dar pentru a face asta avem nevoie de 175 lire (dintre care 25 curand, pentru a putea rezerva locul). Si inca 58 euro pentru pasaport.
Asadar va rugam, daca va puteti lipsi de cativa banuti inca o data, v-am fi foarte recunoscatoare! Stim ca l-ati ajutat deja atat de mult, platindu-i tratamentele, operatiile si RMN-ul, dar aceasta este singura lui sansa la fericire si din nefericire are un pret.
Paypal: dana.taras@yahoo.com
Cont: RO39BRDE410SV63603874100 - Taraș Daniela

cum iti ajuti pisica sa devina 1 star

Get your cat featured on our page!
Submit your cat photo here: http://geniuscats.com/feature-your-cat/

A Place to Roost: Vintage Sewing Case

A Place to Roost: Vintage Sewing Case:   When I found this suitcase  I didn't know how I would use it, but after a few days I knew what I was going to do with it. It has now b...

Un muzeu din Berlin permite accesul vizitatorilor însoțiți de câini – AGERPRES

Un muzeu din Berlin permite accesul vizitatorilor însoțiți de câini – AGERPRES

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini