joi, 30 iulie 2015

HARTA NUMELUI

Știi de unde vine numele tău? Un român a creat cea mai tare hartă online unde verifici! >>> http://bit.ly/1KvOq6t

APEL PT O PISICUTA

www.4animals.ro
contact: asociatia.robi@gmail.com
În mod excepţional, Laurenţiu a avut azi chef să meargă pe jos. Ghinionul lui, norocul ei: pe o stradă a observat o pisicuţă care se târa pe sub maşini, fără să se poată ţine pe picioarele din spate. A încercat s-o prindă, dar n-a fost chip. Pisica, speriată, la un moment dat a traversat strada târâş, iar Laurenţiu a oprit maşinile care treceau, ca să n-o facă praf. I-a mai venit o tânără în ajutor, dar nici aşa n-au reuşit.
Cu o perseverenţă cum rar mai vedem în ziua de azi, Laurenţiu n-a renunţat. După-masa, când am reuşit şi noi să ajungem la faţa locului, în sfârşit am păcălit pisicuţa şi Laurenţiu a prins-o zdravăn de ceafă.
Am dus-o imediat la clinica Dr. Bercaru, unde i s-a acordat primul ajutor, a fost curăţată de larvele de muscă depuse deja în blană şi i s-a făcut radiografie. Diagnosticul a fost de bazin fracturat, dar nu poate fi operată la clinica Dr. Bercaru, chirurgul fiind momentan în concediu.
Pisicuţa a ajuns la alt cabinet, Prima Vet, unde va fi operată mâine. Costul estimativ este de 600 lei, fără cazare şi alte tratamente.
Noi, Asociaţia ROBI, n-o putem ajuta financiar (încă ne mai luptăm să adunăm cei peste 9000 de lei pentru căsuţele căţeilor, pentru care deja v-am cerut ajutorul), iar suma este mare pentru buzunarul lui Laurenţiu, care n-a rămas nepăsător şi a încercat să ajute pisicuţa.
De aceea vă rugăm din suflet: ajutaţi-l să ducă până la capăt fapta bună! Orice donaţie contează. Vă rugăm contactaţi-l la telefonul sau adresa de email de mai jos şi o să vă spună cum puteţi dona pentru pisicuţa neagră cu cei mai frumoşi ochi verzi din lume.
Laurenţiu: 0723.669.091, laurwh17@gmail.com

Mulţumim,
Asociaţia ROBI

APELUL UNUI ADAPOST PT ACHITAREA FACTURII MEDICALE A UNEI CATELUSE

Hello, Minnie has been in the clinic for about 3 months under investigations and treatment. Sadly she still cannot walk but maybe with the help of a wheelchair. Her costs at the vet only are up to 450-470 E. And we need 170 E more for her to pay the vet bill. You can help here: https://www.petcaring.com/…/give-a-helping-hand-to-a-…/51813
Please share! Thank you!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini