sâmbătă, 16 mai 2015

util vet

Dragi prieteni si colaboratori,
Ne bucuram sa va anuntam ca in urma activitatilor intreprinse de Asociatia Dog Assist in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei prin doamna conf. univ. dr. Alina Rusu si Universitatea de Medicina si Farmacie, Sectia Psihiatrie prin prof. univ. dr. Ioana Miclutia si asist. univ. drd. Ramona Paunescu, in cadrul Spitalului de Psihiatrie Cluj, a aparut in Revista Romana de Psihiatrie un articol pe tema "Terapia asistata de animale - avantaje pentru pacienti".
Va invitam cu drag sa il cititi si sa-l distribuiti persoanelor interesate.

1 catel are nevoie de bandaje speciale

In fiecare zi, pentru bandajele lui Ariel se folosesc doua pansamente speciale care costa 45 ron / bucata. Nu putem face fata acestor cheltuieli de 90 lei/zi, dar bandajul acesta o ajuta enorm, imbunatatirile se vad de la o zi la alta. Daca puteti sa ne ajutati cu donarea pansamentelor, ele se gasesc aici http://m.shopmania.ro/…/p-allevyn-adhesive-12-5-x-12-5-cm-x…
Avem nevoie de orice ajutor cat de mic, pentru acoperirea costurilor la medic.

Every day we use 2 pieces of this special bandage, for Ariel's feet. Each piece costs 45 lei (aprox 11 euro), so 22 euro per day only for bandages, and we simply cannot face these huge costs. If you can donate the medical supplies or any small amount, it is a huge help of Ariel.
donate@red-panda.ro
Asociatia Red Panda, CIF:29856924
IBAN: RO72 PIRB 4237 7350 1300 1000 Piraeus Bank

anunt angajare plimbator catel

O doamna imobilizata la pat are nevoie de cineva care sa ii scoata catelul la plimbare contra cost, sectorul 2, zona Lacul Tei. Cautam persoane serioase. 0723.316.673

nu ratati saptamana viitoare BOOKFEST la Romexpo 20-24 mai 2015

https://www.facebook.com/events/1612757715648318/


https://www.facebook.com/events/1677822789112580/


A zecea ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest va avea loc la Romexpo între 20 și 24 mai.
Invitatul de onoare al celei de-a X-a ediții a Salonului Internațional de Carte Bookfest este Cehia. Sub sloganul „Cehia - Republica literaturii”, Centrul Ceh pregătește o serie de evenimente menite să promoveze literatura cehă și să sporească interesul publicului român pentru autorii contemporani, dar și pentru clasicii cehi.

Accesul la Bookfest și la toate evenimentele din cadrul acestuia va fi gratuit.

Programul de vizitare:
- miercuri, 20 mai: 10:00-20:00;
- joi, 21 mai: 10:00-20:00;
- vineri, 22 mai: 10:00-21:00;
- sâmbătă, 23 mai: 10:00-21:00;
- duminică, 24 mai: 10:00-20:00.

Salonul Internațional de Carte Bookfest 2015 este organizat de Asociația Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România și cu sprijinul Centrului Ceh din București.


Bookfest este cel mai important salon de carte din România și singurul eveniment al industriei editoriale care a reușit să capete o dimensiune internațională marcantă.

pt cand agenda timpului liber nu e plina

http://www.bloguluotrava.ro/10-locuri-de-vazut-in-bucuresti/

nu ratati azi si maine la Casa Universitarilor

Locul cainelui nu este pe strada si nici in adaposturi. Locul cainelui este langa tine Omule, in casa Ta! Adopta, Iubeste, Adora!
ADOPTA, Iubeste, Adora este locul de intalnire al Oamenilor cu Cainii. Este locul in care blanosii vin cuminti sa ii cunoasteti si de unde asteapta sa fie luati ACASA! Este locul din care va puteti alege cei mai valorosi profesori care va vor invata cea mai de pret lectie - lectia IUBIRII NECONDITIONATE!

Vino la evenimentul AIA sa pleci cu un blanos acasa! Adopta, Iubeste, Adora!

Daca nu poti ajunge la eveniment, cauta pagina de facebook Adopta, Iubeste, Adora , locul de intalnire online cu blanosii care asteapta sa fie adoptati, iubiti, adorati!

Daca nu poti adopta si sa pleci cu un blanos acasa atunci adopta la distanta un catel din adapostul Asociatiei de protectie a animalelor Kola Kariola invitata la eveniment si cauta-i o familie responsabila care sa il adopte. Banii tai vor hrani si ingriji blanosul si eforturile tale de a-i gasi o familie sigur vor face din el un blanos Adoptat, Iubit, Adorat!

Daca nu poti adopta la distanta atunci cumpara obiectele si bunatati puse in vanzare de Asociatia Pentru Protectia Animalelor Kola Kariola si participa la proiectul lor de constructie a unui nou adapost pe un teren de 10.000mp si ajuta-i sa-l transforme intr-un centru de adoptii de unde cateii au sanse sa ajunga ACASA!

Daca nu poti face asta atunci fii donator de obiecte frumoase sau bunatati preparate in casa, donatiile tale vor fi vandute la stand si transformate in banuti pentru cateii din adapostul asociatiei invitate la eveniment. Te poti inregistra prin comm la postarea dedicata acestui subiect pe peretele evenimentului.

Daca nu poti face nimic din toate astea atunci inscrie-te voluntar la evenimentele AIA, este nevoie de tine! Te poti inregistra prin comm la postarea dedicata acestui subiect pe peretele evenimentului.

Daca nu poti face voluntariat atunci distribuie acest eveniment sa afle cat mai multi Oameni Frumosi despre locul de intalnire al Oamenilor cu Cainii!

Daca ai salvat un blanos pentru care cauti familie si vrei sa participe la AIA atunci inregistreaza-te la postarea dedicata acestui subiect pe peretele evenimentului!

Evenimentul are loc in week end-ul 16-17 mai 2015 la Casa Universitarilor in cadrul evenimentului Eveniment handmade - Bounty Fair - 16-17 mai

 Programul de weekend de la Bounty Fair grin emoticon
Detalii despre fiecare atelier sau activitate gasiti pe site-ul nostru, chiar pe prima pagina, in partea de jos: http://bountyfair.ro/
De abia asteptam sa veniti!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini