marți, 21 aprilie 2015

APEL cutei

Lexy si Lilly sunt puiutele scoase din Bragadiru pe 24.03 si pe care Nadia Ghunim le-a dus intr-un foster unde au fost f bine ingrijite si iubite, duse la vet si atent supravegheate. dupa 2 consultatii si teste s-a costatat ca au babesie si au fost tratate. la primele semne de mucozitati si urdori au fost duse la vet (pe 14.04) si, din pacate, Lilly a fost diagnosticata cu JIGODIE si a inceput imediat tratamentul, desi Lexy nu avea nici un simptom la inceput i se administreaza tratament si ei pt ca au stat in aceeasi cusca. Pt ca starea lui Lilly s-a inrautatit de joi seara este internata la Cabinet Veterinar Soson unde i se administreaza zilnic tratament si perfuzii de hidratare (nu mananca si nu bea singura).
Costurile pana acum sunt de aprox 200 euro (testele, consultatii, tratament babesioza, deparazitari int&ext, tratam jigodie), iar persoanele care s-au oferit sa le ajute sunt depasite de aceste costuri (mai au in grija 7 pui cu parvoviroza) si au nevoie de ajutorul nostru. orice donatie va fi postata si voi face constat actualizari cu starea lor! Lilly poate fi vizitata la clinica si se poate achita in numerar direct acolo (fisa este pe numele meu). VA ROG DISTRIBUITI SI TINETI-LE PUMNII ACESTOR 2 MOGALDETE!
PAYPAL: mnjorgensen9@hotmail.com (for Lexy&Lilly). Achiziționând din Cufăr, puteți ajuta aceste pufosenii să primească o șansă la o viață lipsită de griji.. Au depășit un impas, au fost salvate din lagăr și au nevoie în continuare de noi!!!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini