vineri, 27 februarie 2015

martisor pt animalutele salvate de KOLA KARIOLA chiar duminica 1.03.2015 la Maxi Pet Vitan orele 10.30-17

In prag de martisor va asteptam cu mic cu mare cu un sac de bobite, o conserva sau ce mai considerati dumneavoastra ca este folositor! Cei peste 400 de caini din grija noastra si cei 3 cai va vor fi vesnic recunoscatori pentru orice ajutor pe care il dati si va asteapta sa ii vizitati!

Va asteptam cu mici surprize scumpe doamne, din tot sufletul, pentru voi si pentru daruirea voastra! Vom incerca sa va aducem primavara in casa si poate un zambet, in mult asteptata zi de primavara!

Va asteptam in parcarea Maxi-Pet Vitan, Șoseaua Mihai Bravu 319, Duminica 1 Martie 2015 intre orele 10:30 - 17:00 !

Pentru detalii legate de locatie va stam la dispozitie pe urmatoarele numere de telefon : 0770766036 / 0767338811 / 0727966846

COLECTA PAPICA pt Azorica by Ema Shelter in Tineretului maine 28.02.2015 orele 12-16

Sambata 28 februarie intre orele 12 si 16 va asteptam la colecta organizata lunar pentru peste trei sute de suflete, catei si pisici aflati in grija asociatiei.
Albisoara, masina cateilor, o Dacie alba pick up carosata, va asteapta in parcarea din fata intrarii in Parcul Tineretului, Gheorghe Sincai, acolo unde oamenii buni hranesc porumbeii.
Avem mare nevoie de bobite pentru catei si pisici, de conserve pentru catei si pisici, de castroane pentru catei, de paturici moi si calduroase pentru cateii nostri foarte batrani, de medicamente ca: vitamine, deparazitante interne si externe, Doxiciclina, Dalacin, Calciu lactic, Aspacardin si Essentiale forte N si Milgamma.
Brizura de orez sau chiar orezul ne sunt si ele de mare folos pentru papica calda.
Donatiile lunare pe care le primim pentru sufletele pe care le ingrijim acopera doar 14 zile de hrana si ocazional primim bani pentru medicamentele sau tratamentele cateilor bolnavi. Desi nu avem posibilitati si donatii, noi ducem cateii bolnavi la doctor. Mancam mai putin si traim mai prost, dar salvam un suflet. Nu suntem de acord cu eutanasia si tratam fiecare animalut cu respect si dragoste, chiar daca mai are de trait o luna sau zece ani! Pentru ca un astfel de adapost sa supravietuiasca avem nevoie de voi, oamenii care cu putin pot schimba multe in viata cateilor fara familii. Va invitam sa fiti alaturi de unul dintre cele mai vechi adaposturi din Romania; la noi traiesc catei care au si douazeci de ani, multi inainte le dorim!
Ajutati-ne pentru bunastarea lor!
Daca ati ales sa donati doi la suta pentru animalutele din grija noastra va asteptam sa completati formularele.
Contact: happypaws@emashelter.ro.
Va asteptam cu drag si cu martisoare!
Ema – empathy, mercy and affection

yard sale in Dianei4

YARD SALE® Aniversar 28 Februarie - 1 Martie
2 ani de Yard Sale se implinesc in aceasta a 2-a luna a lui 2015!

2 ani in care am crescut comunitatea scotocitorilor, a celor care dau hainelor purtate o a 2-a sansa, a celor care reutilizeaza si recicleaza, a celor care apreciaza un weekend de negociere, descoperire de chilipiruri, de cafea cu prietenele la cel mai eco eveniment din oras.

Va multumim pentru atat de multe Yard Sale-uri de neuitat si va asteptam pe 28 februarie si 1 martie @ Dianei 4, ca de obicei. Sambata si duminica de la 10.30 la 18.00, demisolul de pe strada Dianei 4 isi cheama toti adeptii la o alta reintalnire.

In fiecare zi sunt alti expozanti, alte surprize, alte dulapuri de descoperit, alte prietenii de legat!

Intrare pentru vizitatori –gratuit!

Multumim partenerului nostru special Directia Generala de Asistenta Sociala Bucuresti. Multumim Dianei 4 pentru gazduire si tuturor partenerilor media.

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Contact:
Gabi Urda – contact@gabiurda.ro / www.yard-sale.ro/ FB: Garage Sale

apel pt pisicute suferinde

Dana Taras added 6 new photos to the album: Cocutza & Dominique need your help!!! by Dana Taras and 2 others.
Cocutza si Dominique sunt doua fetite de 7 luni, a caror viata nu a fost una fericita pana acum.
Cocutza a fost aruncata din portbagajul unei masini, era acoperita de purici si slaba moarta, iar din acea zi refuza sa manance. Ieri a fost dusa la vet, unde i-au fost facute testele de FIV/FeLV si panleucopenie, care au iesit negative, si un set complet de analize de sange, intrucat se pare ca ar avea probleme cu ficatul. A fost pusa la perfuzii si acum urmeaza un tratament acasa.
Dominique a fost gasita zacand plina de sange intr-un sant, lovita de masina. A fost operata, avand fractura de mandibula, si acum are sarme in gura, neputand manca decat pliculete de mancarica umeda. Din fericire, Dominique mananca, dar este foarte slaba si pricajita. I-am facut si ei testele de FIV/FeLV si panleucopenie, care au iesit negative, si acum urmeaza acasa un tratament pentru stomatita.
Cele doua printese fara de noroc au mare nevoie de ajutorul vostru pentru a plati aceste tratamente, care in total sunt 404 lei.
Daca puteti si doriti sa le ajutati, noi va multumim din suflet!

Paypal: dana.taras@yahoo.com
****************************************************
Cocutza and Dominique are two little girls, only 7 months old, who weren’t so lucky until now.
Cocutza was thrown from a car trunk, she was covered in flees and so skinny, and since that day she refuses to eat. Yesterday we took her to the vet and did the FIV/FeLV and Panleukopenia tests, which came out negative, and also a complete blood test, because she has some liver problems. The vet put her on IV perfusions and some medicines to take it home.
Dominique was found lying in a ditch, covered in blood, after being hit by a car. She suffered a surgery, because she had a fractured mandible and now she had wires in her mouth, being able to eat only wet food. Dominique is eating, but she is very tiny and skinny. She did the FIV/FeLV and Panleukopenia tests, which came out negative and now she has to take some medicines for her stomatitis.
The two unfortunate princesses needs badly your help to pay for their vet bills, which are 90 euros.
Thank you so much for your help!
Paypal: dana.taras@yahoo.com

octopus ne asteapta la targ


Din seara asta si pana duminica, Octopus Accessories te asteapta la targul Halluci Dark Market - The Murdishor, pe strada Covaci nr. 6, in Absintherie Sixtina. Accesoriile create special pentru #halluci iti vor incanta privirea si vor pasi cu tine in noul anotimp. Prinde primavara cu #octopusaccessories!
Event: http://on.fb.me/1AB1bcn

a2a sansa

A Doua Sansa Animal Welfare Organization - OUR MISSION
Stray dogs. Although different, their story is very similar and can be summarized in a few words: they are nobody's dogs, unwanted, the redundancy, the dogs without pedegree or without a chance. Abandoned, lost, dumped at garbage, in woods or desert fields in plastic bags, muzzled, beaten, starved, ill, hit by cars, ignored and abused. The nameless dogs, dogs without a tag or price.
Our mission [which resembles mostly an unfair fight of Don Quijote against the windmills] is to give these poor and innocent animals a chance.
Apart from offering care and accomodation for over 250 dogs in our private shelter, we also focus on implementing measures to prevent abandonment and uncontrolled breeding of dogs by organizing regular free neutering campaigns for stray dogs and not only.
In this way we try fighting the cause of abandonment, to help those who can't afford to pay the costs of sterilization on one hand and diminish the phenomenon of uncontrolled breeding of dogs on the streets, on the other.
Our goal is to offer our dogs more than just a life in the shelter for those who end up in our care, being aware that the shelter can't provide the necessary conditions and can't compensate for comfort, affection and the love of a family. Therefore, we constantly promote our four-legged friends for adoption and we would want their time spent in the shelter to be as short as possible and to be nothing more than a stage in their life, a bridge between street life, or a life lived in a paddock, and the sofa.
If you want to know more about how you can support us and how you can help our furry friends follow us on Facebook. This page will mirror our work and our efforts to provide a second chance to these innocent souls. A chance to life.

alt garage sale

Green Cat va invita la Garage Sale de Martisor @Barka Saffron :)

Sâmbătă, 28 februarie
Av. Sănătescu, nr. 1,
orele 11.00 trecute fix,

vă invităm la Garage Sale @Barka Saffron, organizat de Green Cat și Barka Saffron, în colaborare cu Ferma Indianului - prietenii noștri care, la fel ca și noi, apreciază produsele făcute cu respect față de oameni și natură.

Conceptul e simplu: vă invităm să răscoliți și să luați acasă ce vă place din multele haine faine care după curățenia de primavara au intrat în lichidare de stoc.

Tot aici veti gasi martisoare traditionale din lemn, biju-uri si alte mici cadouri perfecte de inceput Primavara!

Vom avea pentru voi goodies-uri eco de toate felurile - de gustat, de-mbrăcat și de ascultat:

*Buffalo Manchego de la Ferma Indianului on the house, să degustăm
*Degustare de vin de la Barka Saffron
*Tricouri Panda WWF la super discount-uri (11 RON din prețul fiecărui tricou sunt redirecționați către programele WWF de conservare în România)
*articole handmade confectionate cu grija de prietenii nostri Birsan Oana, Mark & others

Așadar, cu de toate pentru toți și cu mult drag, vă așteptăm să treceți sâmbătă pe la Barka!

semnati

No animal should suffer. Support Animal Legal Defense Fund's Animal Bill of Rights!
Sign: http://animalbillofrights.org
Share: http://aldf.org/toolkit

noul nr Readers digest contine secrete despre cuti si pise

miau 28.02-1.02.2015

Zanute iscusite si faurari gospodari, ne dam intalnire in intampinarea primaverii la sfarsit de sfaptamana 28.02-01.03.
Inscrierile se fac printr-un mesaj privat la Miau .
An de an de 1 Martie ne recapatam speranta, optimismul, credinta in mai bine si sporul in toate.
Martie este momentul in care oamenii incep sa caute primul ghiocel, ca semn al venirii primaverii cu adevarat. Acum frigul incepe sa se impleteasca cu razele soarelui, intunericul cu lumina si dupa o iarna grea cu omat mare invinge viata, primavara, soarele. Acest triumf al reinvierii si regenerarii este invocat prin Martisorul pe care-l daruim celor dragi, ca mic semn ce ne dorim sa le aduca fericire si noroc.
Va asteptam la Miau cu prajituri sanatoase, ceaiuri inmiresmate si martisoare pentru mamici, bunici, chiar si pisici!

 Pe langa martisoare,dulciuri si alte bunatati, in weekend avem si schimb de haine si freeshop,asa ca daca aveti pe acasa lucruri pe care nu le mai folositi le puteti aduce sa-si gaseasca noi proprietari

28.02-1.03.2015 in Cezar Boliac nr.12 orele 11-16 martisoare in beneficiul cateilor

by Red Panda si Cainele meu din Moreni

 Martisoare, accesorii, haine, decoratiuni, jucarii.... La targul de martisor gasiti de toate, la cele mai bune preturi. Fondurile obtinute in urma vanzarilor vor fi folosite pentru ingrijirea animalelor Asociatiilor Red Panda Romania, Cainele Meu Moreni, si pentru campanii de steriliari gratuite.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini