duminică, 22 februarie 2015

sa o ajutam si pe Fifi

Asociatia MaxDog added 7 new photos to the album: Salvati-o pe Fifi!
Fifi este catelusa pudel ajunsa la noi plina de rani,slaba si foarte speriata.Nu stiu cum s-a intimplat dar a fost diagnosticata ieri cu jigodie.Este in tratament la cabinetul veterinar 4 labute.Are nevoie de canglob care este foarte scump.Am ajuns in imposibilitatea de a mai merge cu cateii la tratament.
Puteti merge direct la cabinet pentru a ajuta la plata tratamentului!
PayPal asociatia.maxdog@rocketmail.com
Prin transfer bancar: RO70BRDE240SV90033962400 (Romanian Lei) RO64BRDE240SV91202932400 (Euro, cod swift BRDE RO), catre Asociatia MaxDog.
In Iasi, donatii in mancare se pot face si direct la ESCAPE BEAUTY STUDIO de pe strada ARMEANA in spatele Halei Centrale sau sunati la 0748/428.620. Donatii in bani la Cabinet Veterinar 4 Labute din Tatarasi.

martisor expobazar art la palatul camerei zona universitatii si in Aucha Vitan

February 22 - March 2
Feb 22 at 9:00am to Mar 2 at 9:00pm in UTC+02

Palatul Camerei De Comert Bucuresti
Ion Ghica 4 crossroad Doamnei, Bucharest, Romania
 Expo Bazar Art!! În prezent, mărțișorul este purtat pana la Florii, după care este prins de ramurile unui pom fructifer. Se crede că aceasta va aduce belșug în casele oamenilor. Se zice că dacă cineva își pune o dorință în timp ce atârnă mărțișorul de pom, aceasta se va împlini numaidecât. Intr-o mare parte a satelor României și Moldovei, pomii sunt împodobiți de mărțișoare

evenimente 27.02-1.03.2015

Saturday, February 28 at 12:00pm in UTC+02
 
 
 
 
 
.
February 27 - March 1 Tache Epure and Georgiana are going
 
 
 
February 27 - March 1 Extru Can invited you to EXTRU - CAN's event
 
 
 
 
 
 
 
 
 
February 28 - March 1 Anca Manescu invited you to Garage Sale's event
 
 
Saturday, February 28 at 9:00am in UTC+02 Sarah Paun and 2 other friends are going
 

selfie cat

http://christypaws.com/sunday-selfies-practice-isnt-making-perfect/

revistele lunii femeii

am vazut deja la InMedio in raft

Femeia cu crema

Glamour cu set machiaj

Beau Monde simplu

Marie Claire cu produs cosmetic

reviste pt colectionari: avioane, soldatei de plumb si la aprox. 10 lei:masini - Toyota Supra galbena, vehicule militare

in curand si altele conform lirc

Directioneaza 2%

Directioneaza 2%

martisoarele Robi

www.4animals.ro
CONTACT : asociatia.robi@gmail.com
Vine, vine primavara! Martisor, 8 martie....ce prilej mai bun sa faci cadouri si fapte bune. Bijuteriile din poze ne-au fost donate si acum a venit momentul sa va coloreze voua primavara.
Pretul fiecarui produs este scris la poza sa. Daca sunteti din Bucuresti, in functie de zona, ne putem intalni pentru predare personala. Altfel orice obiect va fi trimis prin curier, cumparatorul acoperind in plus costul transportului.
Speram sa va placa ideea noastra si sa ne sustineti in continuare.
Daca doriti sa comandati ceva, va rugam sa trimiteti un mesaj la adresa asociatia.robi@gmail.com, mentionand in subiectul mesajului "Yard Sale Caritabil Online".
Multumim! (L.C)

album dragut

http://www.huffingtonpost.com/2015/02/09/black-dogs_n_6629888.html?ncid=fcbklnkushpmg00000063

despre voluntariat


“ O persoana poate face diferenta, si fiecare ar trebui sa incerce”, pe acest princiu am inceput sa lucram ca voluntari pentru animale, si pe acest principiu ar trebui sa se bazeze fiecare om, care vrea sa schimbe ceva.
Voluntariatul, mai ales in ceea ce priveste protectia animalelor, si mai ales in zilele noastre, este o munca titanica, si o lupta continua cu oameni care nu vor alte animale pe planeta, cu legislatia care nu te ajuta, cu Politia careia nu i se mai potriveste sloganul de “siguranta si incredere”, cu ignoranta unora, cu lipsa de educatie a altora, si cu goana dupa bani (pentru ca, de ce sa nu recunoastem, pentru unii conteaza mai mult banii decat alte suflete).
Dar unii mai cred in bine, in moralitate, si poate in umanitate. Lupta continua, munca la fel, si parca crezi mai mult in sorti de izbanda atunci cand ti se mai alatura un prieten, cand un alt om bun iti intinde mana, cand vezi ca si altii, ca si tine, nu se lasa.
Facebook pentru noi, este acea unelata care ajuta la unirea oamenilor ce se aseamana. Asa v-am gasit pe voi, si v-am adunat din toate colturile lumii, pe unii ca sa va folosim ca modele, pe unii ca sa va admiram, pe unii ca sa ne ajutati sa zambim cand ne este mult prea greu, pe altii ca sa plangem impreuna pentru esecurile inevitabile, pe altii ca sa lucram impreuna, pentru ca fiecare dintre voi are valoarea, creativitatea si visele lui, ce poate undeva intr-un punct, se unesc cu ale noastre.
Multumim pentru prietenie, pentru cele 2100 like-uri, pentru share-uri care ne-au ajutat sa gasim casute sau prieteni, pentru maini intinse cu donatii de bobite sau banuti, pentru idei, pentru munca depusa in cadrul evenimentelor nesfarsite pe care le tot reinventam, pentru voluntariat, atunci cand ati avut posibilitatea.
Multi dintre voi si-au lipit sufletul de al nostru, si asta ne da putere sa mergem mai departe.
Ne iertati ca luna de luna, va cerem ajutorul ca sa putem continua ce am inceput. Voluntariat inseamna munca neplatita in bani, munca pe care o facem pentru ca asa vrem noi, pentru ca nu ne lasa sufletul si constiinta sa nu ne mai implicam.
In acelasi timp insa, avem nevoie de resurse financiare, pentru chirii (caci nu avem un teren al nostru), pentru muncitor (caci viata nu ne permite sa stam non stop cu patrupezii), si pentru alte diverse obligatii catre veterinari sau bobite.
Luna aceasta sumele sunt titanice.
Doar pentru muncitor si chirii a trebuit sa facem rost de 890 euro. Si am reusit pentru o parte, caci mai avem nevoie de 378 euro, ca sa inchidem aceasta luna. O luam de la capat luna viitoare, dar suma va fi un pic diminuata, caci ne straduim sa mutam toti cainii intr-o singura locatie, sa nu mai platim doua chirii.
378 euro = o suma stresanta atunci cand timpul trece si deadline-ul se apropie, si cand stii ca pentru binele cateilor, toti ceilalti trebuie sa fie multumiti.
5 lei, sau 5 euro sunt cifre care fac diferenta, care ne aduc mai aproape de suma de care avem nevoie;5 lei sau 5 euro, sunt sumele de care poate cativa dintre voi se pot lipsi, si care odata donati, ne ajuta sa ne concentram pe alte activitati tot in beneficiul Blanosilor.
Share-uri sau donatii sunt importante si mai mult decat asteptate.
Conturile noastre sunt aceleasi de la sectiunea About, pagina noastra ramane Jurnalul Unui Voluntar si noi va multumim ca sunteti parte din ea heart emoticon
Sa va mearga bine!
ENGLISH
“One person can make a difference and everyone should try”, this is the principle that inspired us to start our work as volunteers in animal welfare area, and this principle should be the base for every person who wants to change something in this world.
It's not easy. Volunteer's job is a tremendous work and a continue fight with people who want a planet without animals, with laws not able to help, with ignorance of some people, with lack of education for others, and with desire for money (because for a lot of people, money are more important than other lives) .
Some of us are still believing in good, moral and humanity.
This fight is continue, the work the same, but you can believe in good results, when a friend is coming by your side, or other good person is giving you his hand, or when you see, that other people ar not giving up too.
For us, Facebook is a tool who is creating networks for the same people. This is the way we found you, and our page is the place were friends are together, no matter where they are living.
Thank you for friendship, for 2100 likes, for shares and donations in money or food, for ideas, for work for our events, for volunteer activity.
Please forgive us that every month we are asking for help to pay rents, worker, or food. We are not paid, but this activity needs financial support, on behalf of dogs.
This month the amount that we needed was huge: 890 euro just for rents and worker. Happily, we succeeded to collect a part, and now we just need about 378 euro to close this month.
Next month we will need help again, but we hope that the amount to be smaller, because we are working to move all the dogs in the same location.
378 euro is a pressing and stressing amount when the time is running and deadline is closer.
5 lei or 5 euro can make a difference, and can help us to decrease the amount to be collected; 5 lei or 5 euro are amounts not so big to be donated for some of you, but for us are important because we need to pay not only rents or worker, but food and vets also.
Shares or donations are more than important and welcomed.
Our accounts are the same – you can find them on About section of the page; our page is remaining Jurnalul unui Voluntar and we thank you for being a part of it. heart emoticon
Have a good day all of you!

cont nou pt pisicutele cu dizabilitati gazduite la gradinita Gargarita a Eugeniei Comiza

Pisicutele din minigradinita Gargarita anunta ca....am deschis un cont pe numele meu,numai pentru pisicute.orice mica donatie pentru ele inseamna mult.RO79RZBR0000060017472357.PETCU FLORICA EUGENIA.
Contul din ING BANK NU mai este valabil, el fiind inchis . Va multumim pentru intelegere.

din 3.03.2015 dresaj

Din 3 Martie incepem noile module de curs Disciplina de Companie Baza si Avansat. Vei lucra personal cu catelul sub indrumarea noastra, intr-o grupa cu mai multi catei alaturi de proprietarii lor. 2 sedinte/ saptamana, de la ora 20.00 timp de 2 luni. Detalii aici :https://www.facebook.com/media/set/…
Va asteptam cu drag !!! Tel. 0722722959

martisor Enescu

Orice femeie merita un dar unic si daruit cu multa dragoste. Astfel, va invitam la Muzeul George Enescu din Bucuresti (Calea Victoriei, Nr. 141). Perioada 27 februarie-1 martie 2015. INTRAREA ESTE GRATUITA.

util

http://blog.theanimalrescuesite.com/feral-shelter-inside-help/?utm_source=jg&utm_medium=fb&utm_campaign=feral-shelter-inside-help&utm_term=20150221

merita citit

http://blog.explore.org/finding-strength-to-fight-cancer-through-the-devotion-of-dogs/

haios

In case you haven't smiled today... smile emoticon www.hot1061.com ‪#‎ICanFly‬ ‪#‎PuppyPower‬

Bounty Fair la Casa Universitarilor 28.02-1.03. si 7-8.02.2015

Primele doua weekenduri din luna martie ne vedem la targurile Bounty Fair!
- Editia “In alb si rosu”: 28 februarie - 1 martie (2 zile, sambata si duminica). Program 11.00-20.00. Un targ de handmade la care se vor gasi atat martisoare, cat si articole perfecte pentru un cadou.
Facebook event: www.facebook.com/events/406320169522880
- Editia “Din dar pentru femei”: 7-8 martie (sambata si duminica). Program 11.00-20.00. Cadourile ideale pentru orice femeie speciala din viata voastra. .... pachete promotionale, ambalaje dragute, felicitari si multa voie buna!
Facebook event: www.facebook.com/events/435444973276414
INTRARE LIBERA!

nu uitati Romexpo Bucharest Pet Exhibition

Viitorul tau „cel mai bun prieten” te asteapta la Bucharest Pet Exhibition!
Program de vizitare:
27 februarie - 1 martie (vineri – duminica): 10.00 – 18.00
Bilet intrare adulti si studenti: 5 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita
Tarif parcare: 3 lei/ora
Tarif parcare VIP, pe Platforma 5 in fata Pavilioanelor C4, C5 si C6: 30 lei/zi

 http://www.petexhibition.ro/
 https://www.facebook.com/Bucharest.Pet.Exhibition


Avand in vedere ca in cadrul BUCHAREST PET EXHIBITION se vor organiza expozitii nationale si internationale pentru caini, pisici si pasari, accesul cu animalele de companie neparticipante este interzis vizitatorilor.
Vizitatorii care nu vin insotiti de animale de companie vor putea participa la expozitiile nationale si internationale pentru caini, pisici si pasari prin achizitionare biletului de intrare BUCHAREST PET EXHIBITION.
Pentru a va inscrie cainele sau pisica la expozitiile nationale si internationale ce vor avea loc la BUCHAREST PET EXHIBITION, va rugam sa accesati:
http://www.achmb.com/ sau http://www.catshow.ro/
‪#‎Romexpo‬ ‪#‎BucharestPetExhibition‬ ‪#‎concursuri‬ ‪#‎contests‬
.
.

cu si pt pisicute

Jewelry sale is on! Our wonderful friend, Linda Newman from the U.K. has prepared a very nice selection of jewelry to raise money for our beloved cats! How amazing is that! So, please share the album or 1 item you like, especially if you're living in the U.K. And a big big THANK YOU to darling Linda for helping us heart emoticon
https://www.facebook.com/linda.newman.733/media_set…

inca mai aveti timp sa ajungeti la targul dragostei pt animalute din Olari 12 azi pana la ora 19

noi am fost deja...

va asteapta cu ceai + bombonele+fursecuri

puteti dona papica, obiecte, banuti ...

puteti adopta animalute

puteti achizitiona martisoare, carti, posete, alte lucrusoare, papitoi din plus ...

oferta martisoare in beneficiul animalutelor

Flavia Elena Ghitu added 25 new photos to the album: Martisoare - CATELUSI.
Pentru ca voi ati cerut “Martisoare –CATELUSI”, m-am gandit sa le facem brand NATIONAL:) si sa transformam Martisorul pentru CATEI in TRADITIE smile emoticon.
Realizate manual si ambalate cu cea mai mare atentie, pot fi purtate pentru a arata ca faceti parte din comunitatea OMULUI sau doar pentru a sustine o lume mai buna. Pe langa Martisoarele Catelusi am mai adaugat si martisoare pentru copii cu personajele Disney World.
Va asteptam comenzile. Grabiti-va!
DVD Enciclopedia CAINELE - 10 lei sau bonus la comenzile peste 50 de lei.

Banii obținuți din vânzarea lor vor fi folositi pentru ajutorarea cateilor fără stăpân.
Martisor catelusi autocolant (se poate lipi pe caietele/cartile copiilor - 2 lei
Martisor catelusi (hand made) - 3 lei
Martisor brosa cu luminite & insigna - 5 lei

campania continua...haideti sa ajutam...

Campania"Ajuta copiii saraci" continua....
Doneaza haine vechi,rechizite,jucarii,alimente,mobila si electrocasnice vechi....
Nu arunca aceste lucruri....,pot fi utile unor familii sarace,cu multi copiii....
Punct de colectare-piata Unirii-pasaj Marasesti-tel-0725 410 873-Gabriel...
Sau contact pe fb...
Rog distribuiti...,multumesc...

nu uitati de martisoarele caritabile de la Red Panda

Red Panda Romania added 31 new photos to the album: Martisoare cu suflet 2015.
Cele mai simpatice martisoare-pandantive caritabile. Incasarile obtinute din vanzarea acestora sunt folosite pentru a sustine Centrul de adoptii Iubirrre si a animalutelor pe care le avem in grija. Comenzile se pot face prin mesaj privat, pe office@red-panda.ro sau pe telefon 0722261254.
Pret: 5 lei/buc

toti merita o sansa

abandonat de stapan in adapostul public din Bucuresti. sunt atatea drame acolo, atat de multi catei de adoptat, incat daca chiar vreti sa aveti un caine minunat, il puteti lua si de acolo. Nu ii ignorati, nu ii blamati ca sunt in adaposturi, nu mai dati buzna in petshopuri... https://www.facebook.com/video.php?v=436147833228185

cu cutei

artFido - fetching art uploaded a new video.
Hilarious Puppy Catching Fails Just Because It's the Weekend!
www.artfido.com/…/the-most-adorable-dog-portraits-youll-ev…/
FULL VIDEO: http://youtu.be/0_6DeaRHWQc

dragute, utile si caritabile


Pandantiv (aliaje metalice si pietre semipretioase)
Diametru 6 cm 40 Lei

Nu contine Nichel

Daca esti in cautare de martisoare, verifica albumul de mai jos
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1003297406366529.1073741844.453327878030154&type=1

pe 14 martie o noua editie in Dianei Bazar Analog Digital

Bazar Analog - Colectionari de viniluri, scotocitori in anticariate, iubitori de targuri de vechituri, nostalgici si retro lovers, vine, vine Bazar Analog!

Carti, aparate vechi foto, radio, viniluri, magnetofoane, carti, reviste, casete va asteapta sambata, de la 11 la 18, la demisolul Dianei 4.

Singurul eveniment din Bucuresti care aduna la un loc aparatura analogica si digitala. Pentru ca intre atatea evenimente dedicate exclusiv femeilor, ne-am gandit sa-i activam si pe baieti la o scotoceala “mai tehnica”.

Intrare libera pentru vizitatori!

Destinat pasionatilor de film, fotografie, muzica si carte care doresc sa-si aminteasca de vremea in care casetele se derulau cu pixul, cartile, nu I-Pad-ul iti ingreunau geanta, iar casetele video VHS ne adunau la un film in sufrageria vecinilor.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini