sâmbătă, 19 decembrie 2015

targ umanitar

Florile Cezarei in parteneriat cu Carol 53 organizeaza un targ de cadouri, cu scopul de a o ajuta pe Tedy (Oprea Mariana), o tanara arhitecta, victima #colectiv, internata acum intr-un spital din Viena. Artisti, desgneri si mestesugari vor dona obiecte pentru vanzare, iar toti banii stransi (absolut toti) vor merge catre Tedy. Asa ca le multumim expozantilor si va multumim si voua! Cumparati un cadou unic si sustineti o cauza nobila.

Te Dy (Oprea Mariana) , o fata cu suflet frumos a carei alegere a fost sa fie in acea seara in Colectiv, alaturi de prieteni, se lupta acum cu toate puterile pentru viata. Fiecare zi si fiecare ora au un nou inteles si o valoare imensa. Pe tot acest parcurs extrem de dificil are nevoie de ajutorul nostru! Nu stim cât va dura până ce ea ne va zâmbi din nou, dar cu ajutor, o va face!
Ne rugăm și credem în acest bine! Suntem câțiva care simțim să facem mai mult și pentru ca nu știm cât putem conta pe autorități (desi ne punem toate speranțele) încercăm să strângem bani pentru a-i înlesni această vindecare.

Colectiv nu înseamnă doar fatalitate. Colectiv poate deveni solidaritate!

Daca vreti sa faceti si alte donatii, contul lui Tedy este:
Titular cont : Oprea Mariana
Cod IBAN: RO66RNCB0297109441120001
Cont deschis la : Banca Comerciala Romana S.A, sos. Colentina nr. 26, sector 2, cod postal 021181, Bucuresti
Swift : RNCBROBU
In acest cont umanitar pot fi transferate si international urmatoarele monede:RON, EUR, USD, CAD, CHF, GBP, RUB, PLN, HUF, CZK, DKK, NOK, SEK, BGN, JPY.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini