miercuri, 30 decembrie 2015

inca mai e timp cateva zile pt redirectionarea impozitului pe profit catre 1 ONG

Mai sunt doar trei zile în care companiile pot redirectiona 20% din impozitul pe profit catre un ONG. Suma redirectionată nu poate fi mai mare de trei la mie din cifra de afaceri, iar platile trebuie facute pana la 31 decembrie, pentru ca suma să poată fi scăzută din impozitul pe profit aferent anului fiscal.
Beneficiarii celor 20% din impozitul pe profit, în cazul nostru sunt copiii care ar putea fi adoptați, care au fost adoptați, adoptatorii, copiii care riscă să fie separați de familiile lor sau care au fost părăsiți; specialiștii din sistemul de protecție socială, care sunt completați de munca pe care o facem noi.
Fiecare companie care decide direcționarea celor 20% către Ador Copiii va putea sprijini funcționarea Centrului de Resurse pentru Adopție (https://youtu.be/fXJnNHV7mj0) și proiectele noastre sociale, care an de an ating și transformă viața atâtor copii. Contact: office@adorcopiii.ro; 0724551493/0746281151
Contractul de sponsorizare poate fi descărcat de aici: http://bit.ly/1SkU8gE
Mulțumim tuturor celor care directionează 20% către Ador Copiii, celor care nu irosesc timpul și schimbă o viață de copil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini