marți, 29 decembrie 2015

exemplu de fapte bune

Când majoritatea oamenilor este preocupată să aibă masa îmbelșugată de sărbători și este în goana după cadouri pt apropiați, uităm să dăruim și semenilor noștri care nu au nici măcar un sfert din ce avem noi. În loc sa ne întrebăm unde e Dumnezeu, ar fi mai bine sa ne întrebăm unde e omenirea, oare mulți dintre noi știu să fie oameni? D-na Doina are 70 de ani, este în județul Prahova și are în grijă 32 de căței. Are mâncare luata pe datorie, sunt zile în care nici nu au nici ea, nici cățeii ce sa mănânce. Cei de pe Facebook nu o cunosc pt ca nu are acces la internet, putini au ajutat-o vreodată. Un alt caz este al unei doamne din București, caz semnalat de Iulia Gabriela, puținul său îl împarte cu un cățeluș, de curând, nemaiavând bani de mâncare, a luat pâine de la gunoi... Este inacceptabil așa ceva, din punctul meu de vedere. O alta familie din Argeș, din puținul sau au salvat un amărât de cățel din strada; fata e studenta la buget și suferă de o boala care o împiedica de multe ori sa lucreze. O doamnă de 41 de ani cu handicap căreia familia i-a închis ușa în nas, trăiește într-o garsoniera singura și nici măcar nu are ajutorul de la stat pentru ca nu știe unde sa îl ceară. Caz semnalat de Iuliana May.
Și lista poate continua. Haideți să facem ceva pentru ei, distribuiți pentru a afla cât mai mulți oameni despre ei, vă rog.



Cristina Ioana
Azi am fost la d-na Maria, s-a bucurat și ne-a mulțumit pentru daruri. Am luat hrană pt dânsa și pt pisicuțe și o coronita cu ocazia sărbătorilor. Mi-a spus ca dânsa nu a putut să ia decât o crenguța de brad pe care am văzut-o la intrare...și i-am dat și 100 ron. Pisicuța din primele doua poza e o dulceață și o lipicioasă, o vom promova pt adopție, cea întinsă în pat e cea paralizată. A fost nevoita sa întrerupă infiltratiile pentru ca nu mai avea bani. 30 ron costa o infiltratie. Toate pisicuțele sunt iubite si hrănite, se poate vedea și din poze. Trebuie sterilizati cei doi motani și restul femelelor. 3 dintre ele sunt deja sterilizate.Mai are și 3 puiuți de cam 2 luni și jumătate.
Mulțumesc, Mihaela Diana Sipa pentru donația de 50$ pt dânsa, Cristina Richard pt 65 ron, Sersson John și Marioara Sabina Sabina pentru 50 ron!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini