duminică, 13 septembrie 2015

apel de la Arca lui Noe din Cluj

Arca lui Noe, Cluj added 8 new photos to the album: Avem nevoie sa ne ajutati - si sunt atatea moduri in care puteti!
Dupa cum stiti, activitatea Asociatiei Arca lui Noe se desfasoara sustinuta exclusiv de munca voluntara si de donatii.
Nu este usor sa desfasori activitate de protectie a animalelor in Romania de astazi, cand numarul animalelor abandonate este (tot mai) mare, precum si al actelor de cruzime indreptate impotriva acestora. In ciuda tuturor provocarilor am continuat sa ne implicam activ prin: campanii de sterilizare si informare, interventii in cazurile de abandon sau care implica animale bolnave / ranite, gazduirea in adapost a peste 120 de catei (numarul acestora variaza, la fel si numele lor pt ca, uneori, unii au noroc si ajung ACASA).
Pentru a putea continua (cel putin la accelasi nivel si in acelasi ritm) avem mare nevoie de sprijinul dumneavoastra. In acest album (cu ajutorul unor fotografii mai mult decat sugestive) vom exeplifica modalitatile in care ne puteti fi efectiv alaturi - veti vedea ca sunt multe, unele mai la indemana chiar decat v-ati imaginat.
Va invitam asadar sa parcurgeti albumul (fiecare fotografie e insotita de explicatii) si sa va alaturati noua - cateii si oamenii de la Arca lui Noe au nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a putea sa ajute!
Pentru orice detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati pe Facebook, pe email la arcaluinoe2003@gmail.com sau la tel 0746 021 044 / 0746 217 877.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini