vineri, 4 septembrie 2015

19-20.09.2015 gradina cu artisti in parcul Icoanei


Dacă ești artizan, meșter, îți place să creezi o mulțime de obiecte frumoase, sau poate e doar un hobby și vrei să te lauzi cu minunățiile pe care le-ai făcut în ultima vreme, noi te anunțăm că mai avem locuri la expoziția de produse handmade Gradina cu Artisti - Ediția de toamnă.
Pentru mai multe detalii si înscrieri vă rugăm sa dați mail pe adresa: office@media-events.ro

- poți să vii și să pleci acasa cu un nou membru în familie, sau să ajuți financiar cățeii și pisicuțele cumpărând produsele handmade pe care le găsiți la standul GIA - Group Initiative for Animals.
O mică descriere a centrului:
"La centrul de adopții GIA avem aproximativ 50 de căței și 30 de pisici; fiecare animaluț are povestioara lui, fie au fost scoși din lagăre (PS Bragadiru, Pallady, Mihailesti), prinși de hingheri sau duși de bunăvoie de stăpânii lor, fie i-am salvat noi în București și provincie. Încercăm să le găsim familii iubitoare, responsabile, așa cum este si logo-ul GIA "Respect și responsabilitate față de animale", eforturile noastre sunt uriașe, mai ales pe parte financiară, fiind foarte greu să întreții din surse proprii o asociație pentru protecția animalelor. Dar nu ne dăm bătute și căutam să oferim fiecărui animaluț salvat dreptul de a beneficia de un dram de fericire...

- minunate tatuaje cu henna făcute de Henna Collection- Art a Porter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini