vineri, 21 august 2015

Help Labus Galati

1000 de animalute.900 de catei si 100 de pisici.Organizarea de vis: de 300 de catei s a ocupat o fundatie din Elvetia sa le faca niste hale superbe si foarte bine gandite in care toti stau in interior si fiecare boxa, in care stau maxim 3 catei, are si iesire spre exterior.
Si restul de 700 in care sunt pusi cateii "vechi" care nu sunt adoptati (pentru ca "sunt batrani" ) si care doamna care are fundatia a facut tot din resurse proprii, nefiind lux,m, dar toti cainii arata foarte bine, sunt grasuni, ingrijiti, tratati si veseli.
Sunt 7 oameni angajati care fac mancare, curat si tot ce mai e nevoie.Sunt foarte putini din pacate, dar romanul prefera sa stea sa moara de foame pe banca la poarta decat "sa stranga caca de caini"
Exista si o aripa de "Carantina si Spital" unde sunt pusi cateii dupa ce sunt dusi la medic sau care urmeaza a fi sterilizati sau deparazitati ca sa nu existe sansa sa ia toti ceilalti vreo boala.
Se ocupa foarte bine de ei doamna care are adapostul, se duce dupa serviciu si ia de la Spitale, Restaurante, Hipermacheturi mancarea ramasa si le este gatita de oamenii de aici.
Consumabilele sunt necesitatea maxima (clorul, maturi, galeti, recipiente, sepci si pelerine pentru ingrijitori, saci de gunoi, manusi etc) si mancarea pe timp de iarna care este putina spre deloc pentru ca adapostul este la periferie si nu este deszapezid si nu se poate ajunge decat pe jos, ceea ce inseamma ca le trebuie un necesar de mancare uscata pentru perioada de iarna.
Cine are drum inspre Galati, sau cine vrea sa isi faca drum, cine vrea sa adopte catelusi sau cine vrea sa ajute toate detaliile sunt pe Pagina de facebook a asociatiei HELP-LABUS de la Galati!
Exista varianta sa redirectionati 2% din venit, sa faceti donatii, sa adoptati la distanta (sa platiti o suma lunar) , sa mergeti acolo sa ajutati, sa mergeti cu mancarica sau orice!
Am fost personal, sa ma asigur data viitoare cand cer, sa stiu pentru ce cer, nu mi as fi permis sa iau ceva de la cineva fara sa stiu ca merg exact la locul potrivit.
Eu intr o luna am sa ma mai duc acolo.
Daca isi doreste cineva din Bucuresti sa trimita ceva, cu mare drag vin si iau oricand orice!
Multumesc!
https://www.facebook.com/HelpLabus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini