marți, 4 august 2015

apel pt Pufica

PLEASE SHARE !!!!!!!!!!!!!!!!!
MARTI 4 AUGUST, va fi o zi importanta pentru Pufica. Va fi supusa unei operatii grele in urma careia speram sa aiba sansa sa se ridice si pe piciorusele din spate. Haideti sa ne mobilizam cu tot ce e nevoie!
Pufica este un beagle gasit pe strada de catre tatal meu in satul in care locuieste. Si cum parca nu era suficient ca a fost abandonata de doua ori, a fost lovita si de masina. Nu se poate misca pe partea din spate deloc, se taraste, mananca, e vioaie dar i se citeste suferinta in ochi. Pufica a trecut de radiografie cu bine si ramane internata la Ortovet. Pe radiografie se vad doar departate 2 vertebre, nicio fractura iar medicul este optimist in ceea ce priveste viitorul ei. Doar in momentul in care deschide chirurgical in portiunea aceea poate spune daca e nevoie de tije sau doar o aranjare a locului ca sa zic asa. Astazi vine sa o vada medicul ortoped al clinicii, medic care are la activ multe cazuri de genul iar marti sau miercuri intra in operatie.
Donatiile se fac ca pana acum in Contul lui Manuel Stanoiu, pe paypal-ul afisat si in contul lui Bogdan Preoteasa deschis la Unicredit. Fiecare doneaza cat poate si impreuna sigur o sa reusim sa zambim la final ca am facut o fapta buna, iar Pufica cu siguranta va fi recunoscatoare ca poate merge din nou.Deasemenea cine doreste sa o adopte fie temporar fie definitiv ma poate contacta oricand la telefon : 0740790325 (https://www.facebook.com/SylvesterX/videos/913156375389928/)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini