miercuri, 26 august 2015

apel in favoarea sterilizarii

Sterilizati, sterilizati, sterilizati!
In scurta vreme, pisicile, care de doi ani, de cand eutanasierile au imputinat cainii, se inmultesc in ritm ametitor, vor deveni la fel de nedorite ca si cainii si vor ajunge obiect al muncii hingherilor, atunci cand nu vor fi otravite, zidite de vii insubsoluri de bloc, omorate de cainii asmutiti de stapani imbecili, calcate de masini sau omorate de boli ori foame.
Asta ca sa nu mai vorbim de pisicute mari si mici pe care le vedem abandonate zilnic, in orice loc, nu doar la tomberon sau in curtea scolii...
Daca vreti sa nu aveti tot mai des sufletul sfasiat de imagini socante, sterilizati tot ce puteti, mai ales ca se fac tot mai multe campanii gratuite, sterilizati pisicile nimanui de la blocuri, pisicile prietenilor prea ocupati cu viata lor, pisicile vecinilor nepasatori sau lenesi, pisicile batranilor care nu se pot deplasa si n-au bani de taxi, pisicile rudelor de la tara sau ale colegilor de serviciu.
Faceti asta de cate ori aveti ocazia si puteti pentru ca, din nefericire, in ciuda trecerii timpului si-a progresului pe diverse planuri, mentalitatea romanilor referitor la animale s-a schimbat foarte putin. cresc doar pretentiile si mofturile, nu si simtul de responsabilitate.
Ajutati un om care este dispus sa-si sterilizeze animalul, caci sunt prea multi cei care nu vor pentru ca "e pacat", "e impotriva naturii", 'imi e mila de el", "trebuie sa se bucure si animalul" etc.
Sterilizati, sterilizati, sterilizati! Aveti timp pana in primavara, cand va veni pe lume o noua generatie de pui nedoriti, ce vor fi luati de langa mamele lor inainte sa deschida ochii si vor muri in chinuri, de frig si de foame, mancati de vii de viermi si muste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini