miercuri, 29 iulie 2015

CATEI DE RASA SI TALIE MICA IN BRAGADIRU

BRAGADIRU !!! URGENTA MAXIMA
S.O.S
Adapostul BragadIru este plin de catei talie mica, plin de pechinezi, pechinezi superbi de toate corciturile si culorile, canish, bishoni, un patranel pechinez corcit cu cataracta, 2 pechinezi mici superbi, (frati, unul negru si unul maro, identici doar culoarea diferea), 1 pui de beagle sau metis beagle, este plin de pui de toate frumusetile si unii amarati, catei cu lese, caini cu stapan, caini ingrijiti, metishi superbi, caini talie mare, o femela Amstaff ce alapta cu siguranta caci avea mameloanele mari, ciobanesti si metish, cred ca a fost fost vazut si un golden crem ( blana lunga) si un metish golden, sunt metish de toate felurile!
NU AU FOST VAZUTI TOTI CAINII dar sunt caini superbi, caini ce-ti cerseau salvare! isi asteptau si cautau stapanul!
OAMENI BUNI, STAPANI DE CAINI, VOLUNTARI, MERGETI IN ADAPOSTURILE ASPA, MERGETI LA BRAGADIRU SA VA LUATI CAINII ACASA!!! SA SALVATI!! CAUTATI IN PALLADY, CORNETU DACA NU SUNT IN BRAGADIRU!!
CU SIGURANTA SI RESTUL ADAPOSTURILOR A.S.P.A SITUATIA ESTE IDENTICA, DIN PACATE PE STRAZI ACUM SE ADUNA MASIVE CAINI CU STAPAN, ( maidanezi nu prea mai sunt) frown emoticon
PRADA SUNT CEI DE TALIE MICA, ESTE PLIN ADAPOSTUL!!! MERGETI CU CAINII IN LESA CHIAR SI IN PARC! SE FAC ABUZURI LA MAXIM !!!
SHARE MASIV!
Multumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini