duminică, 7 iunie 2015

apel GIA

Dragii nostri prieteni,
La centrul nostru de adoptii incercam sa facem tot posibilul pentru a crea conditii decente de viata atat pentru animalute, cat si pentru persoanele care le ingrijesc zilnic… si spun "incercam" pentru ca ne este foarte greu sa sustinem prin forte proprii tot ceea ce presupune functionarea in conditii minime a centrului, de la asigurarea hranei pana la costurile cu utilitatile.
Cladirea unde este amplasat centrul de adoptii este destul de veche si necesita mereu reparatii/imbunatatiri, pe care, din pacate, nu le putem asigura tot timpul si nu fara ajutorul vostru, caci prioritar este sa hranim animalutele, iar celelalte cheltuieli trec pe locurile urmatoare, motiv pentru care inregistram restante la furnizorii de utilitati si la cabinetele veterinare.
De ceva vreme avem mari probleme cu instalatia de apa, tevile fiind vechi si pentru ca au inceput sa cedeze, rand pe rand, apa curgand cand intr-o parte, cand in alta, in momentul in care reparam intr-un loc, se fisureaza teava in alta parte si iar o luam de la capat.
Am reusit cu greu sa gasim un instalator care ne-a facut mici "reparatii" si astfel putem sa ne gandim sa punem in functiune, la baie, un lavoar si sa inlocuim rezervorul toaletei care este avariat.

Stim ca ne-ati fost aproape cand am avut nevoie si va cerem si de aceasta data ajutorul... astfel, daca aveti prin casa si sunteti dispusi sa ne donati un lavoar mic, eventual cu baterie si un rezervor de toaleta (le putem ridica de oriunde din Bucuresti) sau sa ne ajutati sa strangem suma necesara achizitionarii produselor, aproximativ 350 lei, va suntem recunoscatori si va multumim mult de tot.
Coordonatele bancare sunt: GIA-Group Initiative for Animals
Banca Transilvania - Sucursala Marriott
IBAN RON: RO69 BTRL 0640 1205 E803 48XX
IBAN EUR: RO44 BTRL 0640 4205 E803 48XX
Paypal: office@gia-ro.org
Revenim in cursul zilei de maine cu poze pentru a va arata conditiile din centru in acest moment…
Va multumim in numele animalutelor noastre!
Va rugam sa distribuiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini