sâmbătă, 16 mai 2015

nu ratati azi si maine la Casa Universitarilor

Locul cainelui nu este pe strada si nici in adaposturi. Locul cainelui este langa tine Omule, in casa Ta! Adopta, Iubeste, Adora!
ADOPTA, Iubeste, Adora este locul de intalnire al Oamenilor cu Cainii. Este locul in care blanosii vin cuminti sa ii cunoasteti si de unde asteapta sa fie luati ACASA! Este locul din care va puteti alege cei mai valorosi profesori care va vor invata cea mai de pret lectie - lectia IUBIRII NECONDITIONATE!

Vino la evenimentul AIA sa pleci cu un blanos acasa! Adopta, Iubeste, Adora!

Daca nu poti ajunge la eveniment, cauta pagina de facebook Adopta, Iubeste, Adora , locul de intalnire online cu blanosii care asteapta sa fie adoptati, iubiti, adorati!

Daca nu poti adopta si sa pleci cu un blanos acasa atunci adopta la distanta un catel din adapostul Asociatiei de protectie a animalelor Kola Kariola invitata la eveniment si cauta-i o familie responsabila care sa il adopte. Banii tai vor hrani si ingriji blanosul si eforturile tale de a-i gasi o familie sigur vor face din el un blanos Adoptat, Iubit, Adorat!

Daca nu poti adopta la distanta atunci cumpara obiectele si bunatati puse in vanzare de Asociatia Pentru Protectia Animalelor Kola Kariola si participa la proiectul lor de constructie a unui nou adapost pe un teren de 10.000mp si ajuta-i sa-l transforme intr-un centru de adoptii de unde cateii au sanse sa ajunga ACASA!

Daca nu poti face asta atunci fii donator de obiecte frumoase sau bunatati preparate in casa, donatiile tale vor fi vandute la stand si transformate in banuti pentru cateii din adapostul asociatiei invitate la eveniment. Te poti inregistra prin comm la postarea dedicata acestui subiect pe peretele evenimentului.

Daca nu poti face nimic din toate astea atunci inscrie-te voluntar la evenimentele AIA, este nevoie de tine! Te poti inregistra prin comm la postarea dedicata acestui subiect pe peretele evenimentului.

Daca nu poti face voluntariat atunci distribuie acest eveniment sa afle cat mai multi Oameni Frumosi despre locul de intalnire al Oamenilor cu Cainii!

Daca ai salvat un blanos pentru care cauti familie si vrei sa participe la AIA atunci inregistreaza-te la postarea dedicata acestui subiect pe peretele evenimentului!

Evenimentul are loc in week end-ul 16-17 mai 2015 la Casa Universitarilor in cadrul evenimentului Eveniment handmade - Bounty Fair - 16-17 mai

 Programul de weekend de la Bounty Fair grin emoticon
Detalii despre fiecare atelier sau activitate gasiti pe site-ul nostru, chiar pe prima pagina, in partea de jos: http://bountyfair.ro/
De abia asteptam sa veniti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini