vineri, 27 februarie 2015

apel pt pisicute suferinde

Dana Taras added 6 new photos to the album: Cocutza & Dominique need your help!!! by Dana Taras and 2 others.
Cocutza si Dominique sunt doua fetite de 7 luni, a caror viata nu a fost una fericita pana acum.
Cocutza a fost aruncata din portbagajul unei masini, era acoperita de purici si slaba moarta, iar din acea zi refuza sa manance. Ieri a fost dusa la vet, unde i-au fost facute testele de FIV/FeLV si panleucopenie, care au iesit negative, si un set complet de analize de sange, intrucat se pare ca ar avea probleme cu ficatul. A fost pusa la perfuzii si acum urmeaza un tratament acasa.
Dominique a fost gasita zacand plina de sange intr-un sant, lovita de masina. A fost operata, avand fractura de mandibula, si acum are sarme in gura, neputand manca decat pliculete de mancarica umeda. Din fericire, Dominique mananca, dar este foarte slaba si pricajita. I-am facut si ei testele de FIV/FeLV si panleucopenie, care au iesit negative, si acum urmeaza acasa un tratament pentru stomatita.
Cele doua printese fara de noroc au mare nevoie de ajutorul vostru pentru a plati aceste tratamente, care in total sunt 404 lei.
Daca puteti si doriti sa le ajutati, noi va multumim din suflet!

Paypal: dana.taras@yahoo.com
****************************************************
Cocutza and Dominique are two little girls, only 7 months old, who weren’t so lucky until now.
Cocutza was thrown from a car trunk, she was covered in flees and so skinny, and since that day she refuses to eat. Yesterday we took her to the vet and did the FIV/FeLV and Panleukopenia tests, which came out negative, and also a complete blood test, because she has some liver problems. The vet put her on IV perfusions and some medicines to take it home.
Dominique was found lying in a ditch, covered in blood, after being hit by a car. She suffered a surgery, because she had a fractured mandible and now she had wires in her mouth, being able to eat only wet food. Dominique is eating, but she is very tiny and skinny. She did the FIV/FeLV and Panleukopenia tests, which came out negative and now she has to take some medicines for her stomatitis.
The two unfortunate princesses needs badly your help to pay for their vet bills, which are 90 euros.
Thank you so much for your help!
Paypal: dana.taras@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini