sâmbătă, 31 ianuarie 2015

nu uitati de cei 2%

Pe scurt:

Din orice venit, statul impoziteaza 16%. Din acestia, 2% pot fi directionati spre o entitate non-profit. Astfel, banii nu ajung la stat, ci ajuta un ONG sa-si susina financiar activitatea. Este un sistem prin care aveti posibilitatea sa decideti in mod direct ce se intampla cu impozitele dumneavoastra.

Procedura:
Formularul 230 completat cu datele dvs., cu datele organizatiei care va primi banii si semnat trebuie depus pana la data de 15 mai 2015.

Formularul trebuie completat integral de mana si il puteti descarca de aici: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/cerere_230_2014.pdf

Datele noastre sunt:
ASOCIATIA PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR SF. FRANCISC
CIF 28955963
Cont RO20BRDE441SV97069084410

SWIFT : BRDEROBU

Atentie!
Nu trebuie completata suma ce urmeaza a fi virata. Ea se calculeaza automat ca 2% din impozitul datorat catre stat. Fisa fiscala nu trebuie obligatoriu atasata, dar pentru a optimiza procesul, este bine sa depuneti o copie impreuna cu formularul.

Formularul poate fi trimis si prin posta, recomandat, pe adresa administatiei financiare de care apartineti. Adresele din Bucuresti le gasiti aici: http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsitentaContribuabili_r/telefoane_judete/bucuresti.htm

*Întrucât unitãţile fiscale sunt în curs de reorganizare conform Ordinului 2180/2011, vã recomandãm sã verificaţi telefonic unitatea fiscalã de care aparţineţi

Daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc), completati Declaratia 200:
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/dec_200_2014.pdf


Nu uitati:
Daca nu alegeti catre cine sa directionati cele doua procente din impozitul dumneavoastra, acesta va fi automat directionat catre stat.

Va multumim pentru sustinerea cauzei in care credeti!



 Ești iubitor de animale, dar nu ai posibilitatea să adopți o pisicuță? Nicio problemă! Există și alte modalități prin care poți să le ajuți: donează! Dacă nu ai nici această posibilitate, dar dorești în continuare să te implici, o poți face extrem de simplu: redirecționează cei 2% din impozitul pe profit către organizația noastră. Tot ce ai de făcut este să descarci formularul precompletat cu datele noastre de aici http://prieteniipisicilor.ro/user_files/cerere_230_2014_Prietenii_Pisicilor.pdf). După ce îl completezi, va trebui să-l depui personal sau să-l trimiți prin poștă la Administrația Financiară de care aparții, iar apoi să ne anunți. Sau, pentru Oradea, ni-l poți înmâna nouă.

Poți duce lucrurile și mai departe și să-ți rogi prietenii să facă același lucru. Astfel, cu un minim de efort, puteți contribui la bunăstarea pisicuțelor noastre minunate, dar care au atât de multă nevoie de ajutor.

Poate că, deși ești iubitor de animale, consideri că sunt și alte cauze spre care ai putea redirecționa acești bănuți. Tot ce se poate. Toate ONG-urile susțin cauze importante, în care merită investit. Și atunci de ce ai ajuta niște pisici? Pentru că suntem atât de puțini noi, cei care le susținem cauza. Pentru că au nevoie de ajutorul nostru. Pentru că ne pot oferi atât de multe, pe când ele au nevoie de atât de puțin (hrană, atenție, îngrijiri). Fă-ți puțin timp și ”răsfoiește-ne” site-ul. Descoperă-le și cu siguranță îți vor spune ceva. Ascultă-le povestea și implică-te. Sunt niște suflețele care au nevoie de ajutorul tău!

Formularul pentru redirectionarea a 2% a fost modificat in luna decembrie 2014... Noul formular, precompletat, il gasiti pe site-ul nostru www.prieteniipisicilor.ro, sectiunea Donatii sau la acest link http://prieteniipisicilor.ro/…/cerere_230_2014_Prietenii_Pi… Multumim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini