marți, 25 noiembrie 2014

Claire's si in Romania si in Bucuresti

http://www.claires.ro/


https://www.facebook.com/ClairesRomania
Claire's Romania - magazinul tau preferat de bijuterii si accesorii! ... puteti bucura de al saselea magazin Claire's, deschis in centrul comercial Feeria, Bucuresti.

magazinul din Mosilor a reaparut in Titulescu

Romania Fashion Trends & Brands - Cronologie | Facebook

https://ro-ro.facebook.com/expoRFTB/timeline

RO-THEORIA: Un gest minunat si o Dulceaţă in cautare de famili...

RO-THEORIA: Un gest minunat si o Dulceaţă in cautare de famili...: IMAGINE redistribuita de la un facebook user care comenteaza: " Cata tandrete si gingasie intr-un simplu gest...Sper sa-si gaseasca b...

RO-THEORIA: Dogtown = dog killers, in tandem cu clanul Oprescu...

RO-THEORIA: Dogtown = dog killers, in tandem cu clanul Oprescu...: LIKE A.D.A. Grupul Social pentru Apararea Drepturilor Animalelor  Captura imaginii (21 Noiembrie 2014):

propunerea Ilincai Macarie ref situatie Dogtown

oameni buni, puneti mana si scrieti scrisori tuturor asociatilor de protectie din lume! eu m-am apucat cu Germania; sa ia fiecare 1-2 caini; vom organiza noi transporturile; exemplu de text: trebuie tradus evident; eu am varianta germana, dati-i drumul cu franceza, engleza, italiana.

Stimata doamna, domn

Va contactez astfel, deoarece in Bucureşti ne confruntăm cu o situaţie disperată. Un adapost privat Dogtown inchide brusc portile şi preda toţi câinii către adapostul de stat pentru a fi eutanasiaţi. Datorită acestei situaţii suntem nevoiţi să luăm în considerare orice posibilitate de salvare a lor.
Am fost puşi în faţa unei situaţii împlinite, deoarece Dogtown nu şi-a făcut publice intenţiile şi problemele, ca să putem reacţiona din timp. Din ce ştim noi, au fost omorâţi deja ca. 1000 de câini, iar restul (câteva sute) urmează să fie de asemenea eutanasiaţi.
Singura soluţie este rezervarea cât mai rapida a câinilor rămaşi şi scoaterea lor din adapostul de stat.
Din păcate toate adposturile private din Bucureşti şi împrejurimi sunt deja depaşite ca şi capacitate.
Acum au loc diferite acţiuni de strângere de fonduri şi improvizarea unor adaposturi, unde câinii ar putea fi ţinuţi o perioadă scurtă.
Marea mea rugăminte şi speranţă este dacă dvs. prin asociaţia dvs. aţi putea eventual prelua unul sau doi căţei care se află în această situaţie. Ştiu că toata lumea se confruntă cu greutăţi, de aceea rog numai pentru preluarea unui număr mic de câini, intenţionând să contactez cât mai multe asociaţii. În cazul în care mai multe asociaţii dintr-o zonă ar prelua căţei, s-ar putea organiza un transport comun.
Sper că nu v-am deranjat cu rugămintea mea şi veţi înţelege situaţia disperată în care ne aflăm.

Mulţumiri anticipate şi salutări

1-21.12.2014 ROMEXPO

1-21.12.2014 ROMEXPO BUCHAREST CHRISTMAS SHOPPING
VIZITARE ZILNIC 12-20

OFERTA RED PANDA IN BENEFICIUL CATEILOR POTCOAVE NOROCOASE SI DECORATIVE

Vreti sa faceti cadouri celor dragi? Acum puteti cumpara un cadou norocos, dar totodata faceti o fapta buna: toate fondurile stranse din vanzarea acestor produse sunt folosite pentru intretinerea animalelor din centrul de adoptie Iubirrre, in grija asociatiei Red Panda.
Potcoave norocoase, diverse modele: 30 lei
Comenzi: prin mesaj privat sau email la office@red-panda.ro
Do you need some ideas for presents for the loved ones? Now you can buy a lucky gift, but you also do something very good for the animals, because all the funds raised will be used for the animals in Red Panda's care.
Lucky horse shoes: 7 Euros.
Orders: pm or email at donate@red-panda.ro

FITI PE FAZA! REDUCERI + PACHETE SPECIALE! DOAR LICITATI PT 1 SCOP NOBIL



Anna Lucretia Popovici 6:43pm Nov 24
Sa inceapa reducerireeeee!
Lume,lume...incepem perioada de reduceri. Cadouri, seturi, produse care pot fi oprite pentru voi,dar pot fi daruite si persoanelor dragi.
Datorita faptului ca timpul nu este asa prieten cu noi, vom posta treptat "pachetelele" cu speanta ca vor fi pe placul tuturor. Asa ca.nu uitati sa ne urmariti si sa licitati pt ca animalutele sa aiba o iarna mai usoara. - with Laza Lizuca.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini