miercuri, 19 noiembrie 2014

Revistele lunii Noiembrie 2014 pe blogul cu reviste :: Reviste glossy cu cadouri, Noiembrie 2014 - Coperti, poze si pareri despre machiajul de toamna | Living in RO Colors

Revistele lunii Noiembrie 2014 pe blogul cu reviste :: Reviste glossy cu cadouri, Noiembrie 2014 - Coperti, poze si pareri despre machiajul de toamna | Living in RO Colors

mesajul Annei Lucretia Popovici

Anna Lucretia Popovici 8:37am Nov 17
Si acum ca am terminat o etapa...bineinteles ca incepem alta.
Ok, ideea pe care vrem sa o promovam este putin diferita: nu mai alegem niste cazuri ci strangem banuti si vom trimite acolo unde este cazul. Asta din doua motive: sunt f multe persoane care au nevoie de ajutor si nu putem sa ii includem pe toti odata si doi, vor exista cazuri cu urgente si vrem sa putem ajuta mai usor. Vedem cum o sa mearga iar in cazul in care nu este ok, vom reveni la ideea initiala.
Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, pentru ca o sa fie frig,ploaie, ninsoare, animalele vor avea nevoie de mai multa hrana iar oamenii care le ingrijesc vor avea nevoie de mai mult sprijin din partea noastra, a tuturor. Asa ca cine vrea sa doneze mancare, paturi (de invelit), paie, castroane etc poate sa ia leg in privat cu noi sau pot lua legatura direct cu persoana la are vor sa trimita. Cine vrea sa doneze obiecte care vor fi scoase la licitatie, poate sa ne scrie in privat. Puteti alege pentru ce persoana/adapost donati anumite produse, iar banutii stransi din vanzarea lor vor merge la acel caz.
Noi va multumim pentru suport tuturor,atat celor care ati donat cat si celor care ati cumparat sau ne-ati ajutat cu transport, cu distribuire sau chiar un sfat.
Singurul lucru pe care mi-l doresc acum, este sa putem trece iarna cu bine, sa fie adoptati cat mai multe animalute si sa ne mai linistim sufleteste. Ne cerem iertare daca au mai existat neintelegeri si speram sa le rezolvam pe toate cu respect. - with Laza Lizuca.

Bazar de Crăciun – Ediţia a VII-a la Serendipity 13-14.12.2014

 

 startul înscrierilor pentru cea de-a 7a ediţie a Bazarului de Crăciun la Serendipity! Anul acesta Bazarul se va desfăşura în zilele de 13 şi 14 decembrie - spaţiu pentru 40 de expozanţi.
Pentru întrebări şi înscrieri  trimiteţi un email la adresa alin.iacob@serendipity-tea.ro. Înscrierile se fac până pe data de 5 decembrie

adoptii virtuale pt Prietenii pisicilor

 

terapie cu piscute la gradinita pisicutelor cu dizabilitati Gargarita

Eugenia Comiza feeling confident
Dragi mei,uite asa din senin am o idee,care se poate transforma in ceva frumos si foarte folositor pentru pisicutele din mini gradinita GARGARITA.vreau sa incerc un gen de terapie cu pisicute la copilasi.Sunt atatia copii care vor o pisicuta ,si din cauza spatiului sau pentru ca sunt prea micuti nu pot sa faca fata ingrijiri lor...deci ideea....Mini gradinita s-a gandit sa primeasca vizite care sa nu fie mai lungi de 30 min.In acest interval copilul respectiv va sta in mini gradinita insotit de mine si de parinte.Va putea sa le mangaie,sa alinte si sa iubeasca pisicutele care sunt cazate aici.DAR nu primesc decat copii care iubesc pisicutele ,stiu sa le respecte si nu vor creea sub nici-o forma stres pentru ele.Plata pentru aceasta terapie va fi o donatie pt mini gradinita din care se vor cumpara lucrurile necesare.Astept opini fata de aceasta idee.Vizita se va face numai sambata sau duminica,si cu un tel.inainte ,si cel mai important nu va fi decat o singura vizita sau maxim doua la intervale diferite.La vecinul meu Alex da roade aceasta terapie .

20-23.11.2014 targ la Galeria Occidentului

Incepand cu ziua de joi, 20 Noiembrie 2014 panaƒ duminicaƒ, 23 Noiembrie 2014 TARG DE VECHITURI,OBIECTE VINTAGE SI HAND-MADE

Thursday, November 20 at 2:00pm in UTC+02 Galeria Occidentului in Bucharest, Romania

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini