joi, 9 octombrie 2014

targ ASIA

http://www.b365.ro/vineri-incepe-asia-fest-in-pia-a-unoversita-ii_216437.html

targ caritabil in Dianei 1.11.2014

When LOVE is for SALE

Dragostea e oarba. Shoppingul la fel.

A fost de-ajuns o privire ca să mă las cucerită. Era exact ceea ce-mi doream și venea într-un moment cum nu se putea mai potrivit. Rochia perfectă pentru petrecerea cu fostii colegi de liceu. Sandalele potrivite pentru city break-ul mult asteptat. Fusta fistichie pentru petrecerea tematică. Pălăria care m-a salvat la mare în weekend, pentru ca parul suferise o transformare nefericita. Dar ce noroc, ce bucurie si usurare că le-am avut.

Toti avem povestile noastre, o istorie care ne-a adus unde suntem acum si de unde vom pleca mai departe, chiar dacă separat.

"When love is for sale" - târg pentru lucruri care au fost si încă mai merită să fie iubite. Obiecte si accesorii, nu noi dar încă frumoase, îsi caută alte povesti. Poate sunt exact ceea ce-ti trebuie tie.

In prima zi a Brumarului "When love is for sale", impreuna cu Have a Cigar, isi deschide inima pentru a primi noi conchistadori. Vino sambata, pe 1 noiembrie, intre 10.30 si 18.00, la parterul si demisolul casei din str.Dianei, nr 11, sa gasesti dragostea pentru lucruri purtate deja cu drag si grija, colectii de bijuterii, carti, albume cu muzica buna sau obiecte decorative. Tot aici, mamicile vor avea parte de o dubla bucurie pentru ca vor putea cumpara hainute si pantofi pentru copii, altadata dragi altor parinti. Sau jucarii de nedespartit in alti ani, in alte perioade pentru alti copii.

Pe parcursul zilei, Have a Cigar iti ofera un pahar de vin rosu fiert si un delicios Tender Chicken (gratar din piept de pui aromat cu ierburi de sezon, sos a la chef, bagheta si cartofi prajiti)...iti trebuie forte pentru a cuceri cele peste 20 de dulapuri deschise.

"When love is for free" este sectiunea târgului dedicata unui gest de dragoste fata de animale. Haine, obiecte, lucruri dragi sau jucării pot fi donate, atat de participanti cat si de vizitatori si, ulterior, cumparate, fara un pret anume. Banutii adunati vor fi donati adapostului pentru catei si pisicute “Arca lui Noe”, situat in fosta ferma de pui a Institutului de Cercetari din Corbeanca, unde sunt adapostiti aproape 80 de catei si cateva pisicute. Lucrurile stranse dar necumparate raman pana la urmatorul eveniment pentru a se continua donatiile.

Persoana de contact: Laura Bucur si Mariana Lepadatu.


Pentru cei care cred ca au povesti de dragoste de spus in cadrul "When love is for sale" se pot inscrie la adresa de email laura.bucur@laurabucur.ro. Ulterior inscrierii vor fi trimise toate detaliile necesare participarii.

Da, exista si doua reguli:
• lucrurile sa fie intr-o stare buna sau foarte buna, curate, calcate, mai ales cele pentru copii;
• nu se accepta haine sau obiecte cumparate in scopul comercializarii, revanzarii.

Taxa: 50 lei/expozant; se ofera o masa si un scaun (trebuie sa aduceti voi stander si umerase).

Contact:
Laura Bucur – laura.bucur@laurabucur.ro / FB: When love is for sale

Intrare GRATUITA pentru vizitatori!de

ajutor pt Bonita catelusa cu tumori mamare

La scopul platii va trebui specificat pentru Luciana Nedelcu(Duna)/Bonita
Am nevoie de ajutorul vostru......azi am lasat-o pe Bonita,catelusa cu multiple tumori mamare la Praxis Vetlife,pentru operatie.Operatie care costa o caruta de bani,nici eu nu stiu inca cat. Va rog in limita posibilitatii sa ajutati fie si cu 10 lei, cu distribuiri, fiecare dupa posibilitate.Eu avand 24 catei si 19 pisici acasa nu ma ajung cu banii niciodata,deja avem gauri si la cabinet. Cont Praxis Vetlife
MILLENNIUM BANK
IBAN: RO61MILB 000 000 000 231 6835
COD SWIFT: MILBROBUXXX

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini