marți, 7 octombrie 2014

vesti bune

In memoria Asculicai

am adoptat 2 pise Daisy si Maysie (europene tigrate) salvate de Mada Spataru si al caror album il regasim pe facebook; mama si fiica; D 2 ani si...4,3 kg, M 6 luni, sterilizate; scumpe, alintate si vioaie...au redat culoarea casei si armonia caminului dupa disparitia prematura a dragei noastre Asculica

ieri seara au implinit 2 saptamani in familia noastra

sa fie intr-un ceas bun si sa fim toti sanatosi!

CAT CHAT: Cat Horoscopes October 2014

CAT CHAT: Cat Horoscopes October 2014: Mercury is in retrograde and a lot of pretty monumental planetary movements will be making October quite the month for our feline friends. ...

animalute dragalase

https://ro.celebrity.yahoo.com/photos/garfi-cel-mai-nervos-motan-din-lume-1412583054-slideshow/


https://ro.celebrity.yahoo.com/emo%C8%9Bionant--cum-a-fost-salvat-un-c%C4%83%C8%9Bel-care-a-c%C4%83zut-%C3%AEn-smoal%C4%83-090745382.html

11-12.10.2014 V for Verde la Casa Universitarilor

Dragilor,
Sambata si duminica, pe 11 si 12 octombrie 2014, intre orele 11 si 20:00, a 3-a editie a targului V for VERDE transforma Casa Universitarilor (strada Dionisie Lupu, nr. 46) in cel mai verde-aprins loc din Bucuresti. Targul verde este manifestul oamenilor care stiu sa se bucure de viata in ciuda orasului gri, deadline-urilor si traficului.

Motive sa vii la targ sunt foarte multe. 60 mai precis. Care este si numarul de expozanti cu bunatati si delicatese bio, condimente si mirodenii, cosmetice naturale si organice, articole eco deco, food & treats, slow food si raw food, workshopuri creative pentru copii, ateliere culinare pentru toata lumea, invitati speciali si o atmosfera verde si insorita.

Printre invitatii speciali se numara Carmen Bruma cu care discutam Sambata, 11 octombrie, de la orele 14:00 despre cartea sa „Jurnal de gravida”, despre cum sa ai un stil de viata verde, sa-ti controlezi greutatea si sa ai un copil sanatos.

Pentru ca stilul de viata sanatos se invata de mic, copiii au la V for VERDE o zona special amenajata pe toata durata targului cu jocuri oferite de prietenii de la Creative Board Gaming
 
Program:
Sambata, 11 octombrie 2014:
11:00 - 19:00 - Kids Playground cu Creative Board Gaming
14:00 - sesiune de autografe si discutii cu Carmen Bruma despre cartea sa "Jurnal de gravida"
15:00 - Workshop creativ de coronite de toamna Creative Arts
16:00 - Atelier de Bucatarie raW for Verde

Duminica, 12 octombrie 2014:
11:00 - 19:00 - Kids Playground cu Creative Board Gaming
14:00 – Atelier Ostraw Vegan la
V for VERDE

Pentru ca suntem o comunitate, ne intalnim cu totii la targul V for VERDE, pe 11 si 12 octombrie la Casa Universitarilor.
Pentru ca declaram bicicleta mijlocul de transport oficial, te asteptam sa vii cu ea la targ, unde Biciclop a pregatiti o zona dedicata biciclitului.
Pentru ca V for VERDE merge dincolo de notiunile de bio, eco sau reciclare si amenajeaza cu fiecare editie un spatiu al ideilor vezi. Este un mod de viata, care nu neaga profesia, socialul, cluburile, escapadele cu prietenii, dar care incurajeaza un stil de viata mai sanatos.

Expozanti V for VERDE: Bazarul cu mirodenii, BioTibet, Perla Moldovei , Avalon Skincare, Raftul cu miresme, Cup&Candle, Egyptian Magic, Bio Manufactura, Jovis Homemade Beauty, OrganicWay, Juice IT, MNOELA, Bio Manufactura, EndeaSoap, Natural Paris, Kivvi Cosmetics, Nikken, Julie Cosmetics, Bio Beauty, Belfiore, Clou Boutique, les saveurs d'Yveline, Crafty Grandma, Carmita Classic, Chez Maman, Perla Moldovei, Fagurele Cu Miere, Dulce a la Mir, Delice Corner, Verde Aromat, Vin de Vie, Utopic Art, Tupperware, FoodLand.ro si multi altii.
Te asteptam,
---
V for Verde is
Laura Calin




LAURA CĂLIN
ELAN Agency
Ion Bogdan street 15, 2nd floor
Bucharest 1, Romania

M\+40 723 636 276
www.elanagency.ro


apelul Jurnalului unui voluntar 4 paws


PLEASE HELP AND SHARE!

 Acum cateva zile, faceam un apel pentru chirie, si speram sa acoperim o parte din ea, cu ajutorul evenimentului Shop 4 Paws, care a avut loc in week-end.
Din pacate, nu ne-a iesit.
Ne-a ajutat sa ne inchidem datoria catre Hemopet, caci de la ei ne-am achizitionat vaccinurile "pe caiet" pentru toti cei 36 de catei, si tot ei ne-au ajutat si cu tratament de parvo si analize de Chad bolnavior. Nu ne mai puteau astepta, pentru ca si ei au furnizori, asa ca banutii au fost directionati acolo. Acum suntem pe 0, cel putin, in ce-i priveste.
Este un plus mare, pentru ca nu ne vedeam la liman in valtoarea cheltuielior zilnice. Mai avem doar doua clinici, dar sumele sunt un pic mai mici, si am decis sa le luam pe rand, altfel ne-am sufoca.
Asadar, MULTUMIM Eroii Eroilor (a se citi echipa Hemopet) pentru intelegere, rabdare, si ajutor.
Am reusit si sa ne achitam materia prima pentru delicatesele oferite la eveniment, dar atat.
Chiria ramane pe lista de urgenta, pentru ca mai avem de achitat 710 lei, cat mai repede.
Suntem recunoscatori pentru orice fel de ajutor: donatie sau promovare.
Multumim ca ne sunteti aproape in fiecare zi, asa cum poate fiecare .


A few days ago, we made a call-out for rent and we were hoping to cover part of it, by having the Shop 4 Paws event, which took place over the weekend.
Unfortunately, we did not gain as much as needed.
The event has helped us close the debt we had at Hemopet - they have helped us buy the vaccines for all the 36 dogs, and also helped us with parvovirus treatment for Rada and tests for Chad. We could not wait anymore, as they also have providers who needed to be paid, therefore the money have been directed there. Now we are back to zero, at least, in what concerns one vet bill.
It is a big achievement, as we thought we will not be able to cover the bill due to the daily expenses that eat most of the money. We only have two more clinics to pay, but the amounts are smaller, and we decided to take them on one by one, otherwise we suffocate.
So THANK Heroes of the Heroes (The Team Hemopet) for understanding, for your patience, and help.
Rent is next on the emergency list, because we still have to pay 710 RON quickly.
We are grateful for any help: Donation or Sharing.
Thank you for being on our side day by day, as best as each of you can .

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini