luni, 1 septembrie 2014

jurnalul unui voluntar in beneficioul animalutelor pe Shop 4 Paws on facebook

Jurnalul Unui Voluntar posted in Protectia Animalelor Romania - Romania Animal Welfare
Jurnalul Unui Voluntar 8:59pm Aug 26
Toate produsele vandute pe aceasta pagina sunt oferite in scop caritabil, la preturi cat mai accesibile - fondurile fiind apoi utilizate pentru a imbunatati viata celor 40 de patrupezi pe care ii avem in foster si de a dezvolta proiecte cat mai interesante legate de Protectia Mediului si a Animalelor.
Daca doriti sa achizitonati sau aveti la randul vostru produse ce pot fi oferite spre vanzare ne puteti contacta prin sectiunea mesaje a paginii: Shop 4 Paws

All the products listed on this page are sold for charity, with the most accesible prices possible - the funds will be used afterward to improve the life of the dogs we have in our care and also develop interesting projects related to the environment and animal protection.
If you wish to buy or have any products that you want to give to charity you can contact us, via the Message section on the page Shop 4 Paws

comunicat NERO

Vlad Dumitrescu 3:55pm Aug 16
Dragi Membri NERO,

Dupa cum ati observat, am lipsit in ultima perioada, am vorbit cu unii dintre voi pe privat, explicandu-va situatia, insa acum vreau sa o expun tuturor.

Va spuneam in urma cu cateva luni ca am un job nou, extrem de solicitant, care imi asigura necesarul de a putea sa-mi acopar cheltuielile si de a avea grija de cateii mei de acasa. Dar jobul nu este singurul motiv pentru care NERO nu a mai facut nimic. NERO nu a mai miscat pentru ca nu a avut niciun fel de sustinere, si cand spun asta ma refer la urmatoarele:
1. Din cei 200 de membri inscrisi (din 5,000 de membri pe grup?!), doar 80 si-au platit cotizatiile in prima luna iar pe urmatoarele luni numarul platitorilor a scazut drastic, desi e vorba de doar 10 lei/luna.
2. Nu am primit ajutor decat sporadic si foarte greu in toate cele necesare mersului Asociatiei. Un singur exemplu pozitiv, Dna Dodu Barbu, multumesc pentru contabilitate! Ca exemple negative, site-ul, care nici pana la ora actuala nu arata intr-un fel prezentabil, mailul neurmarit, platile necentralizate, etc. Nu pot sa le fac pe toate singur pentru am si eu niste responsabilitati, fata de familie, copil, catei, asadar trebuie sa-mi castig existenta si nu o fac pe seama Asociatiei.
3. Cred ca am primit maxim 3 intrebari, de-a lungul acestor luni, despre Max, Mimoza, Aluna, Coffee. Atunci cand salvam niste catei, ar trebui sa ne si pese de ei, mai departe. Eu ii ingrijesc zi de zi, cu mana mea, pe ei si ceilalti 17. Eu, singur, fara sa ma ajute absolut nimeni. Nici macar nu am luat bani din Asociatie pentru mancarea lor, doar pentru ceea ce a fost tratament. Va informez pe aceasta cale ca sunt toti bine, ca Max se chinuie cu batranetea lui dar sunt toti ok.
4. Pana si marea asociatie americana cu care am discutat de atatea ori, nu a miscat nimic.

Ar mai fi multe de spus aici dar nu are rost, nu facem inchizitoriu, nici nu va mai rog nimic, doar va explic ce a dus la aceasta situatie.

Adevarul este ca intotdeauna o poveste lacrimogena postata de cineva pe facebook va fi mai induiosatoare decat responsabilitatea pe care ar trebui sa ne-o asumam fata de o Asociatie si de cateii care sunt aflati acum in siguranta. Pot sa si inteleg asta dar va rog sa-mi dati voie sa o si condamn. O condamn pentru ca am pornit aici, impreuna, sa realizam un mare proiect, sa facem o reala diferenta, sa fim mii si zeci de mii, dar am esuat lamentabil. Poate a fost si vina mea dar, pana la urma, eu am spus de la inceputul acestui grup, ori facem ceva serios ori nimic. Eu cred ca fac mai mult decat omeneste posibil pentru cateii mei si acum doua saptamani am mai luat o membra, o schnauzerita de circa 3-4 ani, abandonata de mai mult timp pe marginea DN Gaesti - Pitesti. Mi-a fost semnalata existenta ei de catre Dna Carmen Tanase, dumneaei afland de la cineva si crezand ca ar putea fi Nero. M-am dus, am vazut-o, am luat-o si ma bucur in fiecare clipa pentru ca e un catel extraordinar!

Dar, ca sa inchei acest mesaj, si asa prea lung, trag o concluzie. Nu avem cum sa realizam o diferenta in aceste conditii si, ca atare, VA ROG SA NU MAI PLATITI COTIZATIILE CATRE NERO pentru ca nu are rost. Propunerea pe care o sa o fac celorlalti membri fondatori este sa inghetam activitatea Asociatiei NERO pana la momentul in care suntem pregatiti sa facem ceva solid. Banii care mai sunt in conturi o sa fie donati catre alte cazuri si o sa acopere si nevoile celor patru "copii" ai nostri. O sa vedem ce vom face si cu grupul.

In privinta mea, personal, o sa-mi vad de copiii mei, care vor avea intotdeauna tot ce le trebuie. La acest moment, vreau sa-mi cer scuze Doamnelor Monica Davidescu , Voichita Cociasu si Carmen Tanase (care ne-au fost partenere publice inca de la inceput) dar si celor care au fost tot timpul cu sufletul alaturi de NERO. Prea putini dar ma bucur ca am avut privilegiul sa cunosc astfel de oameni. Ah, si sa nu uit, Kuki Barbuceanu, caruia ii urez din tot sufletul succes la Politia Animalelor, avem nevoie de asta!

Eu ma voi intoarce atunci cand voi avea singur puterea sa realizez ceea ce propusesem aici. Singur sau poate in colaborare cu o mana de oameni, candva, poate voi reusi sa infiintez Adapostul de caini fara stapan NERO. Pana atunci, va doresc tot binele din lume.

Vlad

PS: Nu o sa raspund la comentarii pentru ca acest mesaj nu a fost in niciun fel menit sa creeze o polemica interminabila

Intreaga arhiva de filme istorice de la British Pathe (peste 85.000) poate fi vizionata online, gratuit si legal conform blogului colectionarului

https://www.youtube.com/user/britishpathe

27.09.2014 Anna Lucretia Popovici ne asteapta cu taraba in beneficiul animalutelor pe str. Mandrea zona Parcul National fost 23 august

Anna Lucretia Popovici posted in Ajutor pentru animalute - cumpara/liciteaza/doneaza
Anna Lucretia Popovici 11:12am Aug 25
Lume! Lume! In data de 27 septembrie 2014, va asteptam cu mic,cu mare,cu purcel,cu catel la o intrevedere alaturi de oameni frumosi. Vom servi prajiturele,vom bea un ceai sau o cafea si vom impartasi clipe minunate prin care am trecut alaturi de prietenii nostri,necuvantatoarele.
Intalnirea are ca scop relaxarea la un pahar de vorba,strangerea de donatii pentru animalute si vanzarea obiectelor din licitatie,care vor fi expuse in toata splendoarea lor. Va exista si o tombola in care se pot castiga premii simbolice,care sa aduca aminte ca animalutele au nevoie de noi in fiecare zi. Pentru participare vom avea nevoie de o confirma. Puteti veni cu mancare pentru animalute,medicamente sau cosmetica pentru animale (caini/pisici),donatii ce constau in obiecte care ulterior pot fi scoase la licitatie si bineinteles cu banuti,care pot fi lasati ca si donatie cash sau va puteti alege obiectele preferate din eveniment :)
Deci,nu uitati: Sambata,27 septembrie 2014 va asteptam.
Locatia: Dtr. Arh.Gheorghe Mandrea nr.4 (la 3 minute de metroul de la Piata Muncii). Ca sugestie de a ajunge: pe partea cu Parcul National: de la intersectia Basarabia cu Mihai Bravu de pe mihai bravu daca esti cu masina e prima la dreapta pe vasile cristescu si apoi a doua la dreapta pe gh. mandrea, sau daca esti pe jos prima la dreapta pe slaniceanu si a doua la stinga pe mandrea. Se mai poate ajunge cu autobuz (104) - piata hurmuzachi, tramvaiele nu mai merg pentru ca este in constructie intersectia.sau alternativ cu 135, 311, 330, 634 pina la maior coravu. Mai jos atasez si harta.

https://www.google.com/maps/preview?z=16&q=str.+gheorghe+mandrea+4%2C+bucuresti

eveniment serendipity

http://www.serendipity-tea.ro/2014/07/biblioteca-pentru-copii-taxiul-cu-bomboane/

NEVOIE URGENTA DE TRANSPORT

Ilinca Macarie posted in Angel Pet Transport
Ilinca Macarie 7:26pm Aug 30
Cine ma poate ajuta??
am mare nevoie sa transport doi catei talie medie, f. cuminti de la Bacau la Bucuresti! pana in data de 7 septembrie. In 8 au transportul de aici spre Austria, spre noua lor casuta.
va rog dati mai departe!

YARD SALE DIANEI 4 IN 20-21.09.2014

Garage Sale6:43pm Aug 31
Ne intalnim din nou la Yard Sale pe 20 si 21 Septembrie!
Join and Share!




Pentru detalii: contact@gabiurda.ro

EXPO FELINA SOFISTICAT IN NOIEMBRIE

SOFISTICAT AUTUMN INTERNATIONAL CAT SHOW BUCHAREST 1-2 November 2014
AF SofistiCAT warmly invites you to:
35th & 36th International Catshow
organized in Bucharest, Sala Palatului
on 1st & 2nd of November 2014
~ 2 CERTIFICATES ~
INVITED JUDGES
Mr. Eric Reijers – all breed
Mr. Ad de Bruijn – cat. I, III, IV
Mr. Alfred Wittch – all breed
Mr. Charles Spijker – all breed
Mr. Alexey Shchukin – all breed
Show Program:
8-9.45 Veterinary control
10 Show opening
10-14 Judging
15-17 Best in Show
17 Show closing
Registrations: will be sent at sofisticatclub@gmail.com, confirmed by your club.
More info will be updated soon on www.sofisticat.ro and on AF Sofisticat’s Facebook page.
Veterinary conditions: All cats must be in good health, free of parasites and vaccinated against rabies, feline panleucopenia, feline calicivirus and feline herpes virus. White cats must have a veterinary certificate that they are not deaf.
Fees: 15 Euro / cat / 1 day
25 Euro / cat / both days (Saturday & Sunday)
Further info about Showhall and Accomodations will be updated on www.sofisticat.ro
 

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini