joi, 3 iulie 2014

click

http://www.demotivateur.fr/

provenienta denumire judete

http://www.caplimpede.ro/stiai-de-la-ce-provine-denumirea-judetului-tau-citeste-aici/

util in comportamentul pisoancelor

www.catbehaviorassociates.com

util in comportamentul pisoancelor

www.catbehaviorassociates.com

1 loc minunat

Palatul Vechiturilor anunta 1 an de activitate, noi locatii si proiecte sociale
Palatul Vechiturilor implineste  1 an de la deschiderea primului magazin din Bucuresti, isi extinde activitatea si demareaza noi proiecte.

Cum a inceput totul:

In urma cu 1 an, Palatul Vechiturilor – Piata de vechituri in rafturi, cu site-ul
http://www.palatulvechiturilor.ro , lansa un concept nou bazat pe ideea unui mix intre atmosfera unui magazin second hand si diversitatea targului de vechituri, dedicat in egala masura familiilor cu venituri modeste, cat si amatorilor de nostalgie si colectionarilor.

Palatul Vechiturilor inchirieza rafturi tuturor persoanelor care doresc sa valorifice obiectele ce le ocupa inutil spatiul de stocare din casa, dar nu dispun de timpul necesar pentru a merge la targul de vechituri sau pentru a le valorifica alt fel.

Palatul Vechiturilor a adus o abordare noua in piata de retail din Romania, prin sustinerea consumului responsabil si reciclarea pe termen lung.

365 de zile mai tarziu...

Cu peste 300 de deponenti activi, mai bine de 10.000 articole listate pana astazi si vanzari in valoare de 100.000 de euro, Palatul Vechiturilor s-a impus ca un concept de retail de succes si necesar pe piata romaneasca.

Pe langa numeroasele suveniruri nostalgice, ne mandrim cu o colectie de peste 5000 de discuri de vinil - muzica romaneasca si internationala, povesti si teatru, poate una dintre cele mai mari din Bucuresti la momentul acesta.

Crestem o data cu colectiile noaste si acest lucru ne face sa privim increzatori spre viitor si sa dezvoltam ideea de business spre noi teritorii.

In 2014...

Ne propunem sa deschidem 2 noi magazine Palatul Vechiturilor http://www.palatulvechiturilor.ro/ in Bucuresti. Intentionam de asemenea sa ne extindem prezenta pe zona de responsabilitate sociala, prin dezvoltarea segmentului de donatii in parteneriat cu cea mai mare fundatie medicala ce ofera ingrijire paliativa in Romania, HOSPICE Casa Sperantei.

In aceasta directie, vom demara proiectul „Umple un sac” care consta in raspandirea unui numar de aproximativ 5000 de saci in cutiile postale din zonele rezidentiale in vederea colectarii de bunuri materiale sub forma de donatii. Valorificarea acestor obiecte la locatiile Palatul Vechiturilor va face posibila directionarea banilor catre cauza sociala partenera.

Despre noi

Ideea a fost dezvoltata de Dan Georgescu, care a decis in 2013 sa porneasca o initiativa antreprenoriala dupa 18 ani activitate in mai multe corporatii de renume. Cu o experienta de 11 ani in Business Development, 13 ani in Retail si un Executive MBA absolvit in 2006, Dan Georgescu a dorit sa dezvolte un nou concept de magazin care sa imbine experienta acumulata in decursul anilor cu valorile lui personale.
PALATUL VECHITURILOR
eMail: contact@palatulvechiturilor.ro
TeleFon: 031.425.03.23
Stay
Connected

revista animalute

http://www.ifaw.org/sites/default/files/publications/woa/woa18/woa_int/index.html?mailid=8704582&af=Ii%2FkAHUVXVISP%2Fl5TDIsJG1TK0FBX4BxZdzsA%2BVu7t%2BSvnt%2Fn3jEYdzqyMhe5KiquG2yGbUdXqCVVrFhxzWZpyOZNP%2FFC%2BoWWPVmX0SMoEolodgZTQrOUerjO86IiWw6YKQuDBcXRvB1rpzBWFZOownJLho0wMTpC7MuqJ09eKbe0JPbCvyKJprqiRXOCVDZh49mNHacZJ8WOtwgIIcH0w%3D%3D&utm_source=SilverpopMailing&utm_medium=email&spMailingID=8704582&spUserID=MzU5NDA1OTQ1MQS2&spJobID=303042228&spReportId=MzAzMDQyMjI4S0

inventatori



 

http://www.apropo.ro/wow/cei-mai-prolifici-10-inventatori-12690657

program weekend

http://www.121.ro/evenimente/yard-sale-brocante-targ-de-obiecte-vintage-35224


http://www.121.ro/evenimente/targ-de-produse-handmade-35215

pe langa

Shop 4 Paws de pe Tunari de la Open Pub

SSCG din Odaii de la Ringstar pet hotel

CAT CHAT: "Tears In Heaven"

CAT CHAT: "Tears In Heaven": Some of you might remember this post from the last few years. It is now a tradition, that I post this on the anniversary of my beloved Bobo&...

handmadecorner: Reduceri de preturi, -25 % din pretul initial

handmadecorner: Reduceri de preturi, -25 % din pretul initial: Bijuteriile deja reduse beneficiaza de -15 reducere din ultimul pret. Cumparaturi frumoase, IonelaAngela

danique handmade boutique: un pisoi somnoros

danique handmade boutique: un pisoi somnoros: pentru ca de ceva vreme am tot fost ocupata si preocupata de pictura si expozitii, m-am gandit sa mai variez putin ca sa nu intram in monoto...

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini