marți, 17 iunie 2014

muzica


Pentru ca artistii romani au nevoie de sustinere, pentru ca nu se difuzeaza la radiourile comerciale si pentru ca nu se gasesc pe piata CD-uri cu el, iata doua compozitii recente semnate Ioan Gyuri Pascu:

 


  


 
 

Si un cover optimist dupa Disney – Under the sea….inedit pentru ca toate vocile, tot corul, chiar si vocile feminine sunt …..Ioan Gyuri Pascu….

  

Day to Day with Winchester Feline: Solitary Sunday; Melancholy Monday

Day to Day with Winchester Feline: Solitary Sunday; Melancholy Monday: Sunday that girl came over. I only see her about once a year. Even so, I get the feeling she and Mom are very close. This is me try...

Camera cu Pisici - The Cat Room: DHALIA, COCO CURAJ, SOSO SUSPICIOSSO, RORO RAPITOR...

Camera cu Pisici - The Cat Room: DHALIA, COCO CURAJ, SOSO SUSPICIOSSO, RORO RAPITOR...: Dhalia CONTACT: CAMERACUPISICI@GMAIL.COM ------------ DHALIA, COCO CURAJ, SOSO SUSPICIOSSO & RORO RAPITORUL  nascuti/born ~5.4.201...

aviz cafegiilor - bei cafea de calitate si sustii un caz - totul in beneficiul animalutelor

Anna Lucretia Popovici posted in Protectia Animalelor Romania

HAMFEST weekend Red Panda in incinta Planetei HamHam din Barbu Vacarescu

Saturday, June 21 at 2:00pm - Sunday, June 22 at 8:00pm in UTC+03 at Planeta HamHam


Ham Fest posted in HamFest 2014

Ham Fest2:58pm Jun 11
Vrei sa petreci un weekend minunat impreuna cu familia si catelul tau? Vino la Ham Fest 2014!! Cainele va fi extaziat sa se tavaleasca in iarba verde si racoroasa.





Ham Fest 9:19am Jun 12
Daca blanosul vostru este pasionat de biscuitei si recompense, atunci trebuie sa il inscrieti neaparat la unul dintre cele mai populare concursuri - Biscuitele zburator! Distractia este garantata!






Sa ne amintim de distractia de anul trecut :) In imagine il avem pe unul dintre castigatorii concursului Pista ispitelor. In ce consta concursul? Simplu: puterea cainelui de a ignora tentatiile de pe traseu si a ajunge cat mai repede la stapanul lui. Cainele tau este un maestru al concentrarii? Trece nepasator pe langa biscuitei, boabe si jucariile piuitoare? Vino cu el la Ham Fest si inscrie-l la concurs!! Distractia si premiile va asteapta.

cine il doreste pe Falco?

Raluca Simion posted in ASOCIATIA N.E.RO (Nu Eutanasiei in ROmania)
Raluca Simion 10:52am Jun 11
Falco era condamnat la moarte in adapostul public, insa a fost salvata la timp! Nu are un ochisor, insa asta nu e vreun handicap pentru el. se comporta si se bucura de viata ca orice caine normal. Din pacate uraste sa stea in padoc, este dependent de oameni si e trist cand seara toata lumea pleaca si el ramane acolo singur... Ajutati-ne sa ii gasim o casuta! https://www.facebook.com/RedPanda.Romania/photos/a.585451014878462.1073741999.183230138433887/585451414878422/?type=3&theater
Falconetti needs saving twice! / Are nevoie de voi!
Poor one eyed dog saved from the public shelter. He had surgery and the missing eye is not cleaned, ...
Poor one eyed dog saved from the public shelter. He had surgery and the missing eye is now cleaned, ...

recomandare despre animalute

Mihaela Istrate posted in Love for animals - Iubire pentru animale
Mihaela Istrate 5:04pm Jun 11
Totul despre animale
totuldespreanimale.ro
Totul despre animale, femeia și câinele, publicație on-line, animale de companie, animale sălbatice,...

minunat - catelusa salvata la randul ei eroina

Raluca Enescu posted in Reiki pentru animale/ Reiki for animals
Raluca Enescu 8:13pm Jun 13
La numai o lună după ce a fost salvată din infernul din România și adoptată în Belgia, o cățelușă fostă maidaneză a dat alerta și a salvat astfel o femeie de la înec. Presa belgiană a relatat despre frumoasa eroină Canelle:

Traducerea articolului:O femeie care era cât pe ce să se înece în râul Sambre din Belgia a fost salvată de o căţeluşă adoptată din România, informează vineri sudinfo.be

Scoasă la plimbare miercuri seara, la Auvelais, de stăpânul ei, Cannelle (Scorţişoară) a simţit că cineva este gata să se înece în râul Sambre. 'Fiul meu, Vincent, o scosese afară seara', spune Jasmine Cerfontaine, care a adoptat căţeluşa de şapte luni din România. 'Este foarte sperioasă, mereu atentă la ce se întâmplă în jur', adaugă femeia, citată de sudinfo.be.

'Deodată s-a oprit, ridicând lăbuţa, şi a fugit spre râul Sambre. Pentru că nu a răspuns când a fost chemată, fiul meu s-a dus după ea şi a văzut că o persoană era gata să se înece. A dat alarma şi un bărbat de pe un vas acostat a sărit în apă şi a salvat femeia', a povestit Cerfontaine. După ce a stat o noapte la spital, aceasta s-a întors acasă, fiind în afara oricărui pericol.

Cannelle i-a răsplătit cu minunatul ei gest pe cei care au luat-o din România, unde o lege autorizează eutanasierea câinilor comunitari, scrie sursa. 'Căţeluşa este în Belgia de o lună, iar la noi se află doar de trei săptămâni', spune Jasmine Cerfontaine. 'Membrii asociaţiei +Opriţi masacrarea câinilor din România+ au de ce să fie mândri', a încheiat ea.

Adoptă și Salvează!
Auvelais: Cannelle, revenue de l’enfer en Roumanie, sauve une dame qui se noyait dans la Sambre
www.lanouvellegazette.be
Alors que son maître la promenait, Cannelle a vu, ou plutôt senti, une personne en train de se noyer...

nu uitati Yard Sale weekend

Garage Sale 11:00am Jun 16
Yard Sale de 21-22 iunie@Dianei 4 | Yard Sale
www.yard-sale.ro
YARD SALE® de iunieReciclarea e un prilej acordat generozitatii! Pe 21 si 22 iunie, scotocim si donam...

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini