miercuri, 4 iunie 2014

Day to Day with Winchester Feline: Big Day!

Day to Day with Winchester Feline: Big Day!: Yesterday I sat on the outdoor mat... indoors. The day looked normal. The sun was shining. Then the noise began. I didn&...

Camera cu Pisici - The Cat Room: PEKINESSA pisicuta pentru adoptie | kitten for ado...

Camera cu Pisici - The Cat Room: PEKINESSA pisicuta pentru adoptie | kitten for ado...: CONTACT: CAMERACUPISICI@GMAIL.COM ------------ PEKINESSA (F), nascuta/born ~5.4.2014, deparazitat, invatat la litiera | dewormed, litter...

Femei pe Matasari in weekend

Femei pe Matasari posted in Femei pe Mătăsari - Festival Urban - ediția a IV-a
Femei pe Matasari
Femei pe Matasari 11:07pm Jun 3
A.R.C.E.N. ne invită să descoperim Povestea Mahalalei Mătăsari.

”Pentru potolirea setei şi a zădufului care era în târg, vizitatorul avea la dispoziţie bragă şi limonadă de la putină, trasă cu ajutorul unei sticle lungi, gaurită la fund. Limonada era destul de ieftină: „două la ban şi una degeaba”. Ieftină era şi cea pe care o vindeau aşa-zişii turci, în anumite vase orientale pe care le purtau în spate şi împodobite cu tot felul de bani de aramă şi panglicuţe. Aceasta era „şampania răcoritoare” care, din cauză că avea puţină piatră acră în ea, facea spumă când era turnată în pahar. Nu lipseau nici deliciile culinare: se găseau vestitele gogoşi,turta dulce şi ,,guriţe”, brânzoaice, mizilicul şi acele cocoloaşe de floricele, mari cât o portocală, îmbibate în apa cu zahăr,de culoare rosie sau galbenă.”

(fragment din traseul-cultural ARCEN)

https://www.facebook.com/events/1403492203271661/

nu uitati! pentru catei

Andreea Balaurea posted in Scrisoare/E-mail catre Curtea Europeana de Justitie
Andreea Balaurea
Andreea Balaurea 10:36pm Jun 3
Celor care inca nu au scris e-mail-ul, care va insoti plangerea penala la Curtea Europeana de Justitie, le spun ca mai au timp pana pe 30 iunie, cu rugamintea sa nu amane pe ultimele zile.

Activista pentru drepturile animalelor, Renate Ernst mi-a comunicat ca mai are nevoie de multe e-mail-uri din partea noastra, in care ne descriem durerea si starile aferente ei (tristete, depresie, insomnie, neputinta, revolta, disperare), stari cu care ne confruntam din toamna anului trecut, de cand stim la ce abuzuri cumplite au fost si sunt supusi mii de caini nevinovati, care isi gasesc sfarsitul in chinuri inimaginabile.

600 au dat join, insa aproximativ 60 au scris. Haideti sa ajungem macar la jumatate, daca nu la 500-600 de e-mail-uri. E-mail-urile sunt asteptate la adresa renate.ernst@t-online.de Va rog, mai invitati prieteni si/sau reamintiti-le celor care au dat join. Cei care nu sunt pe lista mea de prieteni nu cred ca vad aceasta notificare.

Postez o fotografie cu o fetita maidaneza pe post de reminder pentru a ne stimula sa scriem o scrisoare adresata Curtii Europene de Justitie si s-o trimitem la adresa activistei extraordinare care se lupta pentru cainii nostri.

© andreea balaurea

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini