luni, 2 iunie 2014

apeluri sponsorizari tratamente animalute la cabinete veterinare

 

Suzuki Rostogol lasa in urma lui la cabinet o datorie de 330 de lei. Pentru a mai putea salva in viitor si vietile altor pisoi, Suzuki va roaga sa ajutati la aceste costuri si, daca se poate, cu mancarica (R. Canin babycat) si nisip. Cei care doresc o pot face aici: Tudose Eugenia RON IBAN: RO17 BTRL 0460 1201 A708 61XX ; EURO IBAN: RO89BTRL04604201A70861XX SWIFT: BTRLRO22 ; PAYPAL ACCOUNT pisicipentruadoptie@gmail.com, phone: 0757.955.061. sau direct in contul cabinetului Praxis Vetlife : MILLENNIUM BANK
IBAN: RO61MILB 000 000 000 231 6835
COD SWIFT: MILBROBUXXX.(cu mentiunea "pentru Suzuki" si rugamintea de a anunta suma depusa) Multumiri.
 
 
Mimi si Mickey au nevoie de ajutor. Sunt 2 puiuti in varsta de 4 luni si sunt in tratament pentru jigodie. Medicii sunt optimisti, sunt sanse foarte mari sa se faca bine. Intre timp, au nevoie de mancare de juniori ca sa ii ajutam sa treaca peste boala. Pentru donatii in mancare, va rugam sa sunati la 0745853464- Madalina sau puteti sa lasati mancarea la Centrul de adoptii Iubirrre, Barbu Vacarescu 164, Bucuresti, zilnic intre orele 9 si 17. Avem nevoie si de ajutor financiar pentru ei ca sa le putem oferi tratamentul necesar. Pentru donatii, contul bancar este RO72PIRB4237735013001000 Piraeus Bank, suc Rahova, Asociatia Red Panda sau sa donati direct la cabinetul veterinar Praxis Vetlife. Deasemenea avem nevoie si cazare temporara pentru ei. Daca poate cineva sa ii tina chiar si cateva saptamani, va rugam sa ne contactati. Multumim.

APELUL DISPERAT al ASOCIATIEI MAX DOG

Victoria Mihaela 10:00pm May 30
Asociatia MaxDog added 5 new photos.

Sfirsitul asociatiei Max Dog!
Factura trecuta la EON era de 3.400 ron s-au platit 1.050 ron factura noua este de 2.671 ron in total 4.960 ,bani pe care nu-i voi putea plati nici o data.Saptamina viitoare va fi taiat bransamentul de pe casa.Asa cainii nu vor mai avea apa,cu hrana este extrem de greu iar din cauza nevaccinarii puilor de catel am dus astazi unul cu parvoviroza la cabinet.Nu stiu ce va urma dar nu vom mai putea functiona fara apa si fara lumina.

preluare Anna Lucretia Popovici

Anna Lucretia Popovici 3:57pm May 30
De cateva zile citesc comentarii,jigniri,amenintari si discutii intre diversi iubitori de animale si diversi salvatori. Imi dau seama ca ambele tabere nu realizeaza ca : noi,iubitorii de animale,suntem o mana de oameni - aparent mai putini decat "neiubitorii de animale" - si suntem impartiti nu in doua tabere ci in 5 tabere. Privesc invidia unora ca x si y primeste mai multe donatii si nu face nimic,sau ca x si y primeste donatii si z nu. Vad cum se injura ca la usa cortului si se ajunge la amenintari. Sunt zeci de oameni care citesc postarile,unii se abtin sa comenteze,altii sunt pro sau contra.
Intrebarea mea fireasca este: oameni buni,scopul tuturor grupurilor de aici este de a ajuta animalele. scopul individual nu ne priveste. Fiecare salvator este urmarit zi de zi si ajutat de acele persoane care considera ca povestea animalului/cazul prezentat/sau persoana in cauza merita sa primeasca o sansa/un ban/un sac de mancare etc. Ne dam cu batele in cap si cainii sunt plini de sange in adaposturi. Facem proteste si ne adunam o mana de ratacitit dar pe facebook sunt mii de comentarii ca este greu sa ne miscam pana la Piata Victoriei. Cu toate astea vrem sa nu mai fie catei eutanasiati.
Sa ai peste 10 catei si o groaza de pisici inseamna sa speli zi de zi dupa ei,sa le iei de mancare,sa le schimbi nisipul,sa ii plimbi,sa mergi cu ei la veterinar si asa mai departe,lucru ce necesita timp,stres,deplasari (pe bani - ca nu poti sa iei catelul in brate),electricitate,gaze pentru prepararea mancarii,apa,sampon,pansamente,pampersi,si lista poate continua. Daca unii se inbogatesc de pe urma cateilor DAR fac ceva pentru caini,ii salveaza,ii trateaza,ii opereaza,le ofera o a doua sansa nu am nimic impotriva. Daca unii se imbogatesc pe urma cainilor DAR ii lasa sa moara in chinuri,ii lasa sa moara de foame,ii loveste,ii vinde la chinezi,etc le doresc aceeasi soarta.
Nu putem cunoaste fiecare om in parte. Nu putem merge la fiecare caz in parte. nu putem verifica cati bani a primit x si cati y si cati au cheltuit pentru catei. Nu ne intereseaza legatura dintre oameni ci faptele lor. Nu ne intereseaza cati caini ai in curte CI ce faci pentru ei si cum ii cresti. Nu ne intereseaza cu cine te certi Ci ce animale salvezi.
Asa ca am rugamintea,ca din respect,pentru cei care doneaza si ajuta asa cum pot,asa cum stiu,sa incetati sa va mai faceti ca la usa cortului si mai bine sa mergeti sa salvati cateii. Stiu ca voi fi injurata si scoasa din lista multora dupa aceasta postare insa sunt satula pana peste cap de probleme ca sa mai vad ca si oamenii in care ajungi sa ai incredere se preteaza la niste mizerii din care animalele au de suferit.

eveniment pe facebook

Au Bonheur Des Chats updated:
Pétition à signer d'urgence pour aider Colette Doux et ses loulous
May 30 at De votre PC

animalute dormind

http://www.pozitivnap.hu/napi-pozitiv/allatok-akik-rendkivul-aranyosan-alszanak-kepriport

animalute dormind ....

totul despre animalute

https://www.facebook.com/pages/Totul-despre-animale/624265484317997?ref=bookmarks

festivalul urban femei pe Matasari

Femei pe Matasari 12:34am May 30
Târgul Moșilor un eveniment de cand era "bunica fata" - la Femei pe Matasari - îndreptăm gânduri sincere şi plecăciuni către cel mai iubit simbol feminin românesc - Maria Tănase - este așa frumos că în data de 7 iunie sunt Moșii de Vara - iar Matasari este foarte aproape de Piața Obor

Femei pe Matasari posted in Femei pe Mătăsari - Festival Urban - ediția a IV-a

detalii pe facebook

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini